Marta Carreras i Oriol Soler
Dissabte 31, a les 12 del migdia, és l'hora en què es complirà la il·lusió més "grossa"; serà l'hora en què tindrà lloc el sorteig de la Grossa 2016. Tv3 i Catalunya Ràdio, amb guió d'EL TERRAT, emeten en directe el sorteig des dels platós de Sant Joan Despí. Els presentadors que conduiran aquesta gala seran Marta Carreras i Oriol Soler de DIVENDRES.

La Grossa 2016 repartirà cinc grans premis i tornaran a comptar amb un padrí cadascun, algun personatge conegut i molt popular que donarà el seu suport a les accions socials que afavoreix la Grossa. Serà una sorpresa fins a l'últim moment.

A més, aquest any, els teleespectadors que segueixin en directe el sorteig de la Grossa també podran guanyar un smartphone si encerten la terminació del primer premi.

El sorteig de la Grossa 2016, a les 12 del migdia del 31 de desembre, a Tv3 i Catalunya Ràdio.
En: Broadcast Tv Tv3 
Tags: divendres la grossa la grossa 2016 marta carreras oriol soler 
Viernes, 30 de diciembre de 2016 • 11:06h.

'Divendres'
El dimecres 7 de gener torna a ser DIVENDRES a TV3! Tornem de les vacances de Nadal amb connexions en directe amb Espartac Peran i l’escriptor Màrius Serra des d’Aiguamúrcia. Espartac Peran i l’equip d’exteriors s’instal·laran a la plaça de Sant Bernat de Santes Creus durant dos dies per donar a conèixer diferents aspectes del municipi de l’Alt Camp, des del punt de vista patrimonial, cultural i gastronòmic. Us mostrarem la plaça d’estil barroc més antiga de Catalunya, un recorregut per la cuina monàstica, cuinarem neules en directe i moltes coses més!

I a plató, estrenarem la primera tertúlia d’actualitat del 2015 amb Xavi Coral i els seus tertulians Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, ens visita l’entrenador personal Jordi Pallarès, que ens donarà consells per eliminar els excessos nadalencs que s’acumulen al nostre cos a través d’una sèrie d’exercicis aptes per a totes les edats.

Durant el 2015 les tardes de TV3 són tardes de DIVENDRES. Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran oriol soler tian riba xavi coral 
Viernes, 2 de enero de 2015 • 11:00h.

'Divendres' cumpleix 1000 programes
Aquest divendres, 27 de juny, és un dia molt especial per a nosaltres: celebrarem els nostres primers 1.000 programes. 1.000 tardes que hem estat junts voltant per Catalunya, mostrant a la nostra audiència la realitat que ens envolta dins i fora del país, al costat de Xavi Coral, Espartac Peran i tots els nostres col·laboradors, que han convertit el DIVENDRES en el magazín de referència de les tardes de Tv3.

Per a aquesta ocasió tan especial, hem preparat un programa ple d’emocions i sorpreses. Tindrem la gran final del concurs "1.000 Divendres", d’on sortirà el nostre seguidor número 1, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani. S’ho jugaran els tres guanyadors de les semifinals que hem anat fent al llarg del mes de juny.

No faltarà en aquest programa 1.000 la tertúlia interactiva de "La Riera", amb uns convidats de luxe. Vindrà l’Ona (Clàudia Costas), la Cristina (Cristina Plazas) i el Balló (David Bagés). Parlarem amb ells del moment en què es troben els seus personatges i de com evolucionaran d’aquí fins a final de temporada. També parlarem de la incorporació del Cristian al casino i del futur del negoci del Bernat. Hi ha prou diners per mantenir el garden? I tot això, amb la participació de tots els seguidors del programa a través de les xarxes socials i dels tertulians de la taula: l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i David Balaguer.

'Divendres'
El bon gust de Marc Giró també hi serà present, aquest divendres, amb l’objectiu de fer una repassada de l’estil i de les maneres dels nostres presentadors Xavi Coral i Espartac Peran, així com dels col·laboradors Ana Boadas, Núria Coll, Pere Mas, Tian Riba i Oriol Soler. Com han canviat en aquests 1.000 programes? Quins consells els donarà per ser encara més "estilosos"?

Com a final de festa, celebrarem els primers 1.000 programes amb els pastís que ens ha preparat el pastisser Christian Escribà.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas clàudia costas cristina plazas david bagès espartac peran marc giró núria coll oriol soler pere mas tian riba xavi coral 
Viernes, 27 de junio de 2014 • 00:01h.

'Divendres'
Aquesta setmana s’acaba amb una nova edició del concurs amb què celebrem els nostres primers 1.000 programes. Per això, busquem el nostre seguidor número u, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani! Molt atents perquè coneixerem l’últim dels tres classificats per a la gran final del dia 27 de juny.

Com sempre, les xarxes socials jugaran un paper clau durant la tertúlia de "La Riera". Preguntarem a la nostra audiència la decisió del Carlos de marxar de la cuina... ha estat només el tret al braç el que li ha fet prendre la decisió? O l’actitud de la Maribel amb els companys també hi té a veure? També parlarem del Cristian, l’amic d’en Martí: què hi ha vingut a fer, a Sant Climent? Què vol del Martí? I sobretot... què els uneix tant? I també parlarem de la reacció de l’Ona en saber el secret de la seva àvia... us ha sorprès? Creieu que aconseguirà el que es proposa denunciant la Mercè? Amb l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i David Balaguer.

Abans de marxar de cap de setmana, assolirem un repte complicat amb l’ajuda de Marc Giró, expert en bona educació  i bones maneres: com aconseguir ser elegant la revetlla de Sant Joan?

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àvia remei david balaguer fermí fernández oriol soler 
Viernes, 20 de junio de 2014 • 00:19h.

Espartac Peran i Xavi CoralDonem la benvinguda una temporada més a DIVENDRES, el programa de referència de les tardes de Tv3, conduït per Xavi Coral i el valent Espartac Peran, que segueix un any més voltant per la geografia catalana. Aquesta setmana, li toca el torn a Caldetes d'Estrac, popularment coneguda com Caldetes, lloc perfecte per  perllongar l'esperit de les vacances i on ens retrobarem amb l'escriptor Màrius Serra per conèixer les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió. Us acostarem a les propietats terapèutiques de l'aigua termal i de l'aigua de mar i us proposarem alguns tractaments per encarar el mes de setembre carregats de salut i bellesa.

Un altre dels temes d'aquest primer programa serà la recent pujada de l'IVA. Amb l'assessor fiscal i advocat tècnic en impostos Alejandro Ebrat parlem dels efectes que la pujada de l'IVA tindrà sobre els preus... i sobre les nostres butxaques! Com afectarà aquesta nova pujada d'impostos el petit comerç i les economies familiars? A més, resoldrem els vostres dubtes a través de Twitter i Facebook amb el nostre nou col.laborador, el periodista Oriol Soler, que estarà en contacte permanent amb l'opinió dels teleespectadors.

Al costat de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba, donarem peu a la primera tertúlia d'aquesta nova temporada, en la qual anirem més enllà dels grans titulars per conèixer de primera mà l'escena d'actualitat que ens ha deixat el cap de setmana.


Torna DIVENDRES. 16:30h., Tv3.

[ La subida del IVA y una visita a Caldetes, en este primer "Divendres" de la temporada ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat picart carles capdevila màrius serra núria farré oriol soler pere escobar reestrenos sebastià serrano tian riba 
Viernes, 31 de agosto de 2012 • 13:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]