Teatro (General)
'No em pots dir canó'Miquel Àngel Ripeu, actor conegut per les seves intervencions a "Lo Cartanyà", "Crackòvia" o "Polònia" de TV3, escriu i dirigeix el seu darrer espectacle de la mà de la jove companyia Ensemble Pumpàkatum. L'obra s'estrena a les 19h. el 5 d'octubre dins el Festival TNT de Terrassa.

La Plaça Vella de Terrassa es convertirà durant 40 minuts en un escenari de 360 graus que acollirà la història dels dos protagonistes de "No em pots dir canó", un espectacle que uneix la dansa contemporània amb el hip hop i l'òpera. Amanit amb música original en directe (composada especialment per l'espectacle) el públic es trobarà amb grans dosis d'humor i clown per explicar què passa quan dues persones xoquen.

Miquel Àngel Ripeu, actor, director i dramaturg amb més de 20 anys d'experiència professional, envoltat d'un equip professional jove i experimentat, dirigeix els ballarins Bea Vergués i Guille Vidal-Ribas, qui juntament amb Sandra Olivé i Fidel Buika ha coreografiat aquest espectacle que de ben segur no deixarà indiferent al públic. La jove companyia Ensemble Pumpàkatum presenta d'aquesta manera el que serà el seu primer espectacle, coproduït pel Centre d'Arts Escèniques de Terrassa i el Festival TNT (Terrassa Noves Tendències) i on també hi col.laboren empreses com EL TERRAT, Munich Sports, El Mercat de les Flors i Orthos formació.
En: Teatro (General) 
Tags: festival tnt lo cartanyà miquel àngel ripeu terrassa 
Sábado, 29 de septiembre de 2012 • 18:31h.


Los Martínez presentan el videoclip de su "Canción de amor definitiva". Con esta superproducción estrenan su nuevo canal en YouTube abriendo las puertas de su camerino a todo aquel que quiera asomar la cabeza por este triángulo de las bermudas del humor.

El video cuenta con cameos de amigos como Berto Romero, Álvaro Carmona, Rafa Pons, El niño de la hipoteca, Loulogio, Yellow Mellow, Dani Flaco, Miguel Noguera y muchas más sorpresas. Un derroche de ilusión y risas. Los Martínez aseguran que "tres de cada dos dentistas afirman que el video genera un optimismo prácticamente eterno y en algunos casos, alargamiento de pene".
En: Teatro (General) 
Tags: álvaro carmona andreu buenafuente berto romero el niño de la hipoteca los martínez 
Martes, 25 de septiembre de 2012 • 11:31h.

Álvaro Carmona
Tras "ABC", Álvaro Carmona presenta "El menor espectáculo del mundo", un nuevo show que lo tiene absolutamente todo: excepto fuegos artificiales, bailarines, luces, músicos, elefantes, chicas, trapecistas, leones, tigres, magos, tragafuegos, cosas aplastadas por vehículos grandes, acróbatas, contorsionistas, cosas aplastadas por vehículos muy grandes, equilibristas, disfraces, saltimbanquis, escapistas, ilusionistas, focas malabaristas y loros sobre pequeñas bicicletas. De hecho solo tiene comedia, porque con eso hay más que suficiente para ofrecer un gran espectáculo, y más si es el menor del mundo.

"El menor espectáculo del mundo", 70 minutos con el humor de Álvaro Carmona que pueden verse los viernes en Teatreneu de Barcelona, a las 22h. Venta de entradas en Teatreneu.com.
En: Teatro (General) 
Tags: álvaro carmona humor monólogos teatreneu teatro 
Martes, 18 de septiembre de 2012 • 17:58h.


Aquest dissabte 28 d'abril a les 21h. en Peyu celebra una funció especial del seu espectacle "Jo tinc un amic que..." en benefici del elefants del Botswana. Després de la ficada de pota del rei el Peyu oferirà els diners de les entrades a l'ONG Elephant Voices que treballen per la conservació dels elefants a l'Àfrica. El preu de l'entrada són 10€ i les podeu aconseguir a: teatrealexandra.com/web/e_peyu.htm.
En: Teatro (General) 
Tags: alexandra teatre peyu solidaridad 
Miércoles, 25 de abril de 2012 • 17:22h.

1er Festival de L'Humor de L'HospitaletDel 19 al 23 de abril se celebra en L'Hospitalet del Llobregat el "1er Festival de L'Humor" que incluye distintos espectáculos en diversos escenarios:

19 de abril (jueves), 21:00h. (Gala Apertura Festival)
-Álvaro Carmona, "Abecé".
Auditori Barradas.

20 de Abril (viernes), 21:00h.
-Berto Romero, "La apoteosis necia".
Teatre Joventut.

21 de Abril (sábado), 20:00h.
-Godoy, "Verás que todo es mentira".
Auditori Barradas.

23 de Abril (lunes), 21:00h.
Los Martínez, Auditori Barradas.

El programa se completa con distintos espectáculos de humor en la calle, estatuas humanas y caricaturistas en la fira de Sant Jordi de la Rambla Just Oliveras.
En: Teatro (General) 
Tags: abecé álvaro carmona berto romero godoy l'hospitalet la apoteosis necia los martínez teatro verás que todo es mentira 
Lunes, 16 de abril de 2012 • 11:50h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 10 ]