Marc Martínez
Mal Martínez presenta el seu nou treball discogràfic, "Humor i hòsties", en un desconcert absolut. Un one-man show en el que presumiblement tocarà les seves noves cançons amb l'ajuda de la seva guitarra cadete del '78. Música i teatre a pèl en una experiència inèdita que té més de paramount tragedy que de comèdia. Salut, rumba i 6a hora!

El cantactor protesta presenta el seu nou treball, "Humor i hòsties", en un desconcert absolut. Un espectacle en el que presumiblement tocarà les seves cançons de sempre amb l'ajuda de la seva guitarra cadete. Mal Martinez és un cantactor totalment desactualitzat que uneix música i teatre a pèl en una experiència que té més de paramount tragicomedy.

Fa quinze anys publicava el seu primer disc "El bolero del Raval". Ara, el Marc, torna amb "Mal Martínez - Humor i hòsties" i un desconcert que ell mateix qualifica de més eclèctic i mestís, amb traços que abracen tant el punk com la rumba.

'Mal Martínez'
En: Singlot Festival Mal Martínez 
Tags: barcelona mal martínez teatre 
Jueves, 22 de septiembre de 2016 • 15:55h.

"Barcelona, nit d'hivern", dirigida por Dani de la Orden, está nominada en los Premios Proyecta en tres categorías: Mejor Campaña de Marketing de películas estrenadas entre 51 y 150 copias, Mejor Tráiler y Mejor Cartel.

En el caso de la categoría a Mejor Cartel, el ganador saldrá por aclamación popular mediante los likes obtenidos en "Nos gusta el cine" de Facebook.

'Barcelona, noche de invierno'
"Barcelona, nit d'hivern" está protagonizada por Alexandra Jiménez, Bárbara Santa Cruz, Miki Esparbé, Montserrat Carulla, David Guapo, Álex Monner, Aina Clotet, Bernat Saumell, Cristian Valencia, Berto Romero, Álex Maruny entre otros.

La secuela de "Barcelona, nit d'estiu" llegó a las pantallas el 4 de diciembre de 2015. La película dirigida por Dani la Orden, "Barcelona, nit d'hivern", es una producción de PlayTime Movies, Sábado Películas, EL TERRAT y Filmin en producción asociada con TV3, la participación de TVE y Canal Plus y el apoyo de l'Ajuntament de Barcelona, Bodegas Torres, Estrella Damm y El Periódico.

Los Premios Proyecta de Márketing Cinematográfico nacen con la voluntad de reconocer y premiar a los pofesionales del sector cinematográfico que han desarrollado estrategias, acciones e iniciativas que contribuyen a la mejora de la competitividad del cine en este país.

"Barcelona, nit d'hivern" en: barcelonanitdhivern.com

captura.org
El 10, 11 i 12 de juny se celebra l'Utopia Photo Market, un nou mercat de fotografía que tindrà lloc a l'espai Utopia 126 (Poblenou) de Barcelona. Hi participaran prop de 70 fotògrafs de totes les tècniques i estils, a més d'escoles, editorials, botigues i impremtes.

A Utopia Photo Market es podrà comprar fotografía de qualitat directament als autors, que estaran presents els tres dies del mercat. D'aquesta manera, la fotografía serà més accessible al públic, que a més podrà conversar, descobrir i tafanejar. També es podran trobar fotollibres i d'altres objectes i gadgets relacionats amb el món de la fotografía.

L'Utopia Photo Market comptarà amb una completa programació d'activitats al voltant del món de la fotografía que el convertiran en una proposta única i singular a Barcelona. Entre elles, la presència d'Andreu Buenafuente (dissabte, 11 de juny a les 20:30h.).

captura.org
Andreu Buenafuente declara ser un "malalt de foto". La seva compulsivitat en crear la canalitza a través de moltes disciplines i la fotografia n'és una d'elles com també ho és la il·lustració i la pintura, entre d'altres. Aquesta creació constant el va dur a fundar el projecte de Captura.org l'any 2002. Un site que recull el que ell defineix com a "documentalisme poètic". Captura.org és un projecte de fotografia col.laboratiu que compta amb el suport de grans capturadors com Mikel Urmeneta, Jon Sistiaga, Carles Sans, Mia Font o Daniela Carvalho que comparteixen amb ell aquesta poètica de les imatges.

A "Malalt de foto" Andreu Buenafuente compartirà la seva passió per la fotografia i explicarà què el mou a fotografiar sense parar i com ordena la seva creació a través del projecte de Captura.org i d'altres.
En: Andreu Buenafuente Captura.org 
Tags: @captura andreu buenafuente barcelona fotografía utopia photo market 
Miércoles, 8 de junio de 2016 • 17:42h.

Roex
En EL TERRAT damos la vuelta sobre nosotros mismos y empezamos a experimentar con la tecnología de vídeo 360º con el mejor aliado posible, Opabinia Films. Una nueva manera de contar historias que nos permite crear contenidos frescos y alternativos para marcas. Este es el caso de lo que hemos hecho con y para Roex, una experiencia 360º sobre ruedas "360 video: Inline skating".

El inline skating es un fenómeno en numerosas ciudades y un deporte en alza. Barcelona es una de ellas y Roex el único establecimiento especializado 100% en patines en línea de toda la ciudad. Una combinación ideal que nos ha llevado a colaborar con ellos y a participar en un paseo de los suyos a toda velocidad y hacer el primer video de inline skating en 360º. Lo más cerca que hemos estado nunca de unos patinadores expertos.


Déjate llevar por Oli y Joan, fundadores de Roex y expertos riders, y únete a la #RoexFamily. Contágiate del inline skating emoción y velocidad en 360º, tú eliges tu punto de vista.
En: Productora Branded Content 
Tags: barcelona opabinia films publicidad roex videos 360 
Martes, 12 de abril de 2016 • 17:03h.

Mònica Terribas
És dimarts i tenim una cita obligada amb Mònica Terribas per analitzar-nos, des de la seva particular mirada, l’actualitat més estricta. Aquesta setmana analitzarem l’estat de les negociacions entre els dirigents polítics espanyols per desencallar la investidura de Pedro Sánchez. Repassarem la importància del Mobile World Congress que se celebra aquesta setmana a Barcelona. Explicarem què és el coltan i quin és el greu conflicte que hi ha darrere l’explotació i tràfic d’aquest mineral. Finalment, recordarem la figura del desaparegut Umberto Eco i els seus tractats de semiòtica.

Parlant del MWC 2016, destacarem que ens trobem davant l’esdeveniment més important del món pel que fa a tecnologies per a la telefonia mòbil. L’espai on les empreses fabricants, distribuïdors, etc., ensenyaran totes les novetats presents i futures en aquest món inquiet. Un esdeveniment referent del sector a tot el món i una cita imperdible per al “Divendres” des d’on mostrarem algunes de les novetats més impactants d’aquesta nova cita, de la mà de Pau Garcia-Milà.

Des de Puigcerdà emularem la Festa de l’Estany que es fa anualment al mes d’agost i explica la història de "la vella d’‘estany", que data de finals del XIX. La llegenda relata que una vella es va resistir a marxar de casa seva quan l’aigua de l’estany la cobria i ara, viu sota l’aigua i surt un cop l’any. També parlarem de l’entorn privilegiat en què ens trobarem durant un parell de dies i destacarem l’increïble cel nocturn de la Cerdanya que, durant un temps estava considerat un dels millors d’Europa. I no ens podem perdre el final del programa perquè veurem un espectacular castell de focs artificials que es reflectiran al bell mig de l’estany.

El FC Barcelona torna a la seva cita anual europea amb el partit d’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League. Els culers s’enfronten, per enèsima vegada, amb l’Arsenal de Londres (TV3, 20.45h) a on connectarem en directe amb la nostra companya Marta Carreras, que ens farà cinc cèntims de l’última hora de tots dos equips.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: barcelona espartac peran helena garcia melero mònica terribas world mobile congress 
Martes, 23 de febrero de 2016 • 00:14h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 22 ]