'Divendres'
Seguim aquesta setmana les connexions en directe amb Espartac Peran des de Sant Andreu de Llavaneres. Aquest dimarts l’Espartac ens espera al costat de la xef Carme Ruscalleda i la doctora Montse Folch per cuinar i conèixer les propietats nutritives del pèsol garrofer de Llavaneres, una varietat de gran qualitat que trobem en aquesta zona de Catalunya.

Fins ara coneixíem simuladors per a pilots d’avions o de cotxes. A plató coneixerem com funciona el millor simulador d’Europa per a la formació de metges i personal sanitari. A Igualada en tenen un de revolucionari i únic a Europa, el "4D health". Farem en directe una d’aquestes espectaculars simulacions i veurem com aprenen a treballar en situacions extremes.

A més a més, seguim amb la taula d’exercicis de Jordi Pallarès després de les vacances, amb l’objectiu d’estar en forma i evitar molèsties musculars. Parlarem de com reduir dolors al diafragma causats per situacions d’estrès i nervis.

Com cada dia, el programa començarà amb l’anàlisi de l’actualitat a la tertúlia del dimecres amb Tian Riba, Pere Mas, Marina Llansana i altres col·laboradors.

T'esperem el dimecres 8 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda doctora folch espartac peran jordi pallarès montse folch xavi coral 
Miércoles, 8 de abril de 2015 • 00:06h.

'Divendres'
Aquest dimecres coneixerem el millor simulador d’Europa per la formació de metges i personal sanitari. A Igualada en tenen un de revolucionari i únic a Europa, el 4D Health. Farem en directe una d’aquestes espectaculars simulacions i veurem com aprenen a treballar en situacions extremes.

Durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Santa Maria de Palautordera, parlarem d’educació emocional. Coneixerem quins conflictes tracta aquesta disciplina (com la por, la manca d’autoestima o de comunicació) a través de frases que han dit nens que han passat per La Granja —una granja-escola de Santa Maria de Palautordera que organitza activitats per a nens, pares i mestres— i les il·lustracions de Pilarín Bayés. En parlarem amb ella, amb el doctor Eduard Estivill i amb Cristina Gutiérrez, directora de La Granja. A més a més, descobrim tres espais que no ens podem perdre si visitem Santa Maria de Palautordera.

Com cada dimecres, seguirem una nova taula d’exercicis del nostre entrenador personal Jordi Pallarès i analitzarem l’actualitat del dia durant la tertúlia que modera Xavi Coral, amb la participació dels tertulians Manuel Cuyàs, Marina Llansana, Rafel Nadal, Montserrat Nebreda, Pere Mas i Tian Riba.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: cristina gutiérrez eduard estivill espartac peran jordi pallarès pilarín bayés xavi coral 
Miércoles, 25 de marzo de 2015 • 00:10h.

Pere Mas
Aquest dimecres la tertúlia d’actualitat tindrà la participació del periodista Arturo San Agustín, que tot just ha publicat el llibre "Tras el portón de bronce", possiblement la primera publicació que descriu el Vaticà de manera real, amb les llums, les ombres, i les extraordinàries anècdotes. Com és el dia a dia del papa Francesc? La resposta, a la tertúlia, amb Rafel Nadal, Manel Cuyàs, Marina Llansana, Pere Mas i Tian Riba.

També viatjarem un dia més fins a la localitat d’Avinyó, en aquesta ocasió per conèixer de primera mà la Fira dels Matiners, una celebració que recorda l’època de la segona guerra carlina. Al costat d’Espartac Peran convidarem els nostres espectadors a conèixer la història a través d’escenes teatralitzades: a la taverna, el safareig, la desfilada dels soldats o la dansa dels Matiners.

I tornant a plató, parlarem de l’evolució de la moda en roba interior al llarg dels últims dos-cents anys, arran d’una exposició sobre aquest tema al museu de Badalona. Per parlar del tema ens acompanya la Sílvia Ventosa, conservadora de Moda del Museu del Disseny de Barcelona i la Núria Sadurní, comissaria de l’exposició.

I acabarem el programa amb l’entrenador Jordi Pallarès, que torna amb una taula d’exercicis senzills per fer a casa i aptes per a tothom, que ens ajudaran a prevenir dolors comuns i a sentir-nos en plena forma.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: arturo san agustín jordi pallarès manel cuyàs marina llansana núria sadurní pere mas rafel nadal sílvia ventosa tian riba 
Miércoles, 11 de marzo de 2015 • 00:11h.

Santiago Vidal
Aquest dimecres tenim un convidat especial a la tertúlia d’actualitat, el jutge Santiago Vidal. Amb ell i els nostres tertulians comentarem la seva recent suspensió de tres anys per haver participat en la redacció d’una Constitució catalana. Una taula moderada per Xavi Coral amb Marina Llansana, Manuel Cuyàs, Manel Manchón, Pere Mas i Tian Riba.

Després connectarem en directe amb Espartac Peran des de Rupit i Pruit, considerat un dels 328 "micropobles" que hi ha a Catalunya. El cens de Rupit és de tan sols 500 habitants, així que ens hem preguntat: com és la vida en un poble tan petit? Parlarem amb els seus habitants, que ens explicaran com és el dia a dia en un micropoble català.

I tornarem a plató per tastar les tres millors tapes de l’any a Catalunya. Ens visiten els tres xefs finalistes del concurs anual de tapes, Manuel Núñez del restaurant Arume, Rafa Solé del restaurant Firo Tast Bcn i Susana Aragón del restaurant Ona Nuit. Al costat de la nostra col·laboradora Ana Boadas explicarem als espectadors pas per pas com elaborar aquestes tapes.

Com cada dimecres, seguirem en forma amb l’entrenador personal Jordi Pallarès. Exercicis molt senzills a l’abast de tothom per prevenir i eliminar dolors molt comuns.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: jordi pallarès manuel núñez rafa solé santiago vidal susana aragón tian riba xavi coral 
Miércoles, 4 de marzo de 2015 • 00:03h.

'Divendres'
Aquest dimecres, i coincidint amb el 25 aniversari de la creació del programa d’edició fotogràfica Photoshop, parlarem de com aquesta eina informàtica ha modificat el cànon de bellesa i la nostra percepció de la realitat. Vivim sota una tirania de la imatge? Per parlar d’aquest tema ens acompanya Sergio Provencio, retocador professional, director de l’estudi de disseny La Sixtina i professor d’IDEP.

Durant les connexions en directe amb Espartac Peran des d’Almoster, coneixerem quatre almosterencs afeccionats a la meteorologia que tenen estacions a casa i fan fotografies del cel que solen aparèixer als espais del temps de TV3, i en veurem una selecció. En parlem amb ells i amb Dani Ramírez, que ens farà també la previsió per al mes de març.

A més a més, us presentarem a un grup de dones d’Almoster que es reuneix cada dilluns per fer exercicis per treballar la memòria. Les coneixerem i descobrirem amb un expert en trucs per millorar la memòria, i també farem un test de memòria que podran seguir tots els espectadors.

A plató, l’actualitat és protagonista durant la tertúlia del dimecres, amb Xavi Coral i els seus tertulians: Xavier Sardà, Jaume Barberà, Vicent Sanchis i Tian Riba.

I abans de marxar, rebrem el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, en aquesta ocasió amb una senzilla taula d’exercicis amb què podrem millorar la mobilitat de l’esquena i evitar dolors molt comuns.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez espartac peran jaume barberà jordi pallarès sergio provencio tian riba vicent sanchís xavi coral xavier sardà 
Miércoles, 25 de febrero de 2015 • 00:10h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 7 ]