'Reviure' - Calendari 2012 La MaratóAndreu Buenafuente s'ha unit a 20 il.lustradors, dissenyadors i artistes de diferents disciplines per a col.laborar en la causa de La Marató de Tv3 d'enguany, la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits.

Aquest calendari és un recull de petites obres d'art solidàries on cada participant (Juanjo Sáez, Conrad Roset, els Vengamonjas, Guim Tió entre d'altres) ha il.lustrat o dissenyat la imatge d'un dels 12 mesos prenent com a referència la causa d'aquesta Marató. El juliol de 2012 és el mes en el que hi trobareu "Re-viure" de l'Andreu Buenafuente.

El calendari es pot comprar en diferents punts de venda de la ciutat de Barcelona com a les llibreries La Central, a Ras BCN, Miscelanea, Fat Bottom, Loring Art, Sho Bcn i també a la Distribuidora Popular. A més dels punts físics també es pot adquirir a través VintDotze.com per 12€.

Per a presentar el calendari es celebrarà un concert el pròxim dimarts dia 20 de desembre a les 21h. a la sala Factory de Barcelona de la mà dels Vengamonjas. El concert comptarà amb les actuacions de Mel, The Pinker Tones Dj's, Devian Lynx, Catarres, Ulysses, Nowanda i molts més. L'entrada és totalment solidària 10€.

Tota la recaptació es destinarà a la causa que promou La Marató d'aquest any. Trobareu més informació del calendari a VintDotze.com.
En: Andreu Buenafuente Apoyo solidario 
Tags: andreu buenafuente calendario el sello la marató mel solidaridad tv3 
Viernes, 16 de diciembre de 2011 • 11:25h.

Tv3 ha emès el programa COM VA LA VIDA? en dues parts (el 8 i el 15 de novembre de 2011) sent una llarga conversa d'Andreu Buenafuente amb l'Eduard Punset. L'objectiu era saber, gràcies a la sabiesa de Punset, com va la vida. Obtenir respostes de si som capaços de disfrutar-la amb tot el que passa, si podem arribar a ser feliços o si estem perdent els valors. N'hem obtingut moltes, tot i que l'Eduard afirmi que "amb 75 anys sé que només tres o quatre preguntes tenen respostes".

1a. part: "La trilobita, pobre, no sabia per què li passava el que li passava"
2a. part: "No volem interpretar la realitat sino transformarla"La sintonia de COM VA LA VIDA? va ser una particular versió de "Mad world" de Tears for Fears interpretada pel Mel, "Món boig", en directe al final de la segona part.


En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset tv3 videos 
Miércoles, 16 de noviembre de 2011 • 11:42h.

Eduard Punset i Andreu BuenafuenteLa segona part de COM VA LA VIDA? i que s'emtrà el dimarts 15 a les 23h. per Tv3, l'Andreu Buenafuente continua analitzan amb l'Eduard Punset les claus per afrontar els difícils temps que estem vivint, les pors i les fortaleses del cervell i les maneres d'actuar per passar-ho millor, en clau científica i sense perdre l'humor.
Seguirem preguntant-nos i desvetllant respostes enginyoses de l'Eduard si som capaços de disfrutar de la vida. És possible la felicitat en el segle XXI? Estem perdent els valors o simplement canviant-los?


També serà el moment de veure l'actuació en directe dels Mel interpretant el que ha estat la sintonia del dos programes, "Món boig" una versió molt particular de l'original "Mad world" de Tears for Fears.

COM VA LA VIDA?, dimarts 15 de novembre a les 23h. a Tv3.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset mel sintonias tears for fears tv3 videoclips 
Miércoles, 9 de noviembre de 2011 • 01:05h.


Els dies 8 i 15 de novembre, tots dos dimarts, Andreu Buenafuente condueix dos programes especials a Tv3 on conversarà tranquil.lament amb l'Eduard Punset de COM VA LA VIDA? Com funciona el cervell? Per què estic tonto des que em llevo fins mig matí? Ha arribat el moment que preguntis tot allò que sempre has volgut saber sobre com funcionem nosaltres i el món.

Com a sintonia dels dos programes, hem triat els Mel perquè interpretin "Món boig" una versió molt particular de l'original "Mad world" de Tears for Fears.

COM VA LA VIDA?, dimarts 8 de novembre a les 22:25h. la primera part. El dimarts 15, s'emet la segona, on també podrem veure l'actuació dels Mel interpretant aquest tema.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: com va la vida mel sintonias tears for fears tv3 videoclips 
Lunes, 7 de noviembre de 2011 • 16:23h.


COM VA LA VIDA? Com funciona el cervell? Per què estic tonto des que em llevo fins mig matí? Ha arribat el moment que preguntis tot allò que sempre has volgut saber sobre com funcionem nosaltres i el món.

Perquè aquesta tardor, Andreu Buenafuente parlarà de COM VA LA VIDA? amb l'Eduard Punset a Tv3. Com prenem les decisions? Per què no podem estar enamorats sempre, si ens agrada tant? Segur que he d'anar a dinar a ca la sogra?

Fins el 26 d'octubre, pots enviar preguntes de text a la web del programa o penjar-les en video al nostre canal de YouTube. Perquè preguntar és de savis, sí, però sobretot si les preguntes te les respon Eduard Punset.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset tv3 
Martes, 4 de octubre de 2011 • 13:41h.

«« Primera | « Anterior | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 7 / 10 ]