'Merda d'artista'
"Merda d'artista" al BARTS, del 20 de desembre a l'11 de gener | Entrades

"Merda d'artista" és un musical inspirat en la vida i obra de l'artista italià Piero Manzoni. L'obra transcorre a Milà, a començaments dels anys 60 i alguns dels personatges s'inspiren en el propi entorn de l'artista. Aquesta comèdia, amb un text fresc i divertit, narra una història de ficció que dibuixa un moment determinat de la història de l'art, el mercat i el valor comercial de les obres tot barrejant un diàleg ràpid amb cançons —interpretades en directe pels 6 actors i 2 músics— que fan un homenatge als musicals clàssics i a la música italiana de mitjans del segle XX.

La historia
L'any 1961, l'artista Piero Manzoni va presentar una col.lecció de llaunes metàl.liques de mida reduïda que contenien —segons indicava l'etiqueta signada per l'autor— 30 grams de merda d'artista conservada al natural. En la seva presentació, el preu de l'obra es va equiparar al preu de l'or. L'últim exemplar (la llauna núm. 51) es va vendre el 22 de maig de 2013 per 109.500€. "Merda d'artista" ha estat exposada en museus com ara el Moma, la Tate Modern o el Pompidou i, quan es commemoren 50 anys de la mort del seu autor, segueix sent una de les sàtires més sonades del mercat de l'art contemporani.


Sinopsi
Piero Manzoni regenta una galeria d'art amb els seus socis Enrico i Bonalumi. És un artista reconegut, però viu amb la insatisfacció de no aconseguir vendre les obres que ell voldria. La xicota d'en Piero, Apollonia, tracta de fer-li suport, mentre que la seva esperpèntica marxant, Sofia, conspira contra ell amb la complicitat d'un dels seus amics. Quan l'artista és a punt de presentar la seva última obra, una periodista del Corriere della Sera, Paola, irromp al seu entorn.
Els personatges establiran un joc d'interessos que provocaran situacions hilarants plenes d'humor. Triangles amorosos, interessos econòmics, traïcions i una animada banda sonora completen el marc en què Piero desenvolupa la seva obra.

El repartiment de "Merda d'artista" l'encapçala el Ferran González com a Piero Manzoni. Gemma Martínez, Xènia Reguant, Jordi Coll, Anna Alborch i Joan Miquel Pérez completen la resta d'actors. "Merda d'artista" és un musical de Ferran González i Joan Miquel Pérez amb la direcció d'Alícia Serrat.

'Merda d'artista'
"Merda d'artista" a:

En: Teatro (General) BARTS 
Tags: barcelona barts ferran gonzález joan miquel pérez merda d'artista 
Viernes, 21 de noviembre de 2014 • 11:58h.


"Temps" amb Quim Masferrer, fins el 28 de setembre de 2014 al BARTS (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades

Quim Masferrer allarga un cap de setmana el seu "Temps" a Barcelona. La proposta de República de Guerrilla, que s'ha pogut veure al BARTS del 3 al 21 de setembre gràcies a la col.laboració d'EL TERRAT, s'allarga un cap de setmana més del que estava previst en dues funcions (dissabte 27 i diumenge 28) que coincidiran amb les festes de la Mercè.

Aquestes dues dates es converteixen doncs en les dues darreres oportunitats per veure "Temps" a Barcelona, una tragicomèdia de la vida i que es construeix des d'una base simple i complicada a la vegada: què faries si et quedessin 90 minuts de vida? L'obra, amb autoria de Quim Masferrer i interpretada solitàriament pel foraster, ha estat dirigida pel joglar Ramon Fontserè.

El compte enrere de la llibertat absoluta, dels parlaments de sinceritat i del feedback recordatori comença amb l'aixecament del teló. Hora i mitja d'espectacle que capta la cadena de reaccions i d'estats d'ànims que un ésser humà pot tenir al saber que només li queden 90 minuts de vida. Però, fora de tota angoixa, l'obra manté l'esperit positiu i recalca la importància de mantenir constant l'humor. La crítica sarcàstica i la ironia són pilars fonamentals en aquesta producció de diàlegs interns expressats públicament.

Una atmosfera minimalista envolta l'escenari. El contingut guanya descaradament al continent en una baralla escènica on el protagonista és Quim Masferrer. Només ell, acompanyat d'un arriscat format on prenen rellevància els seus moviments i els jocs de so i llum. En conjunt, un nou producte que ha estat fruit del treball de dos grans noms del teatre català.

'Temps' de Quim Masferrer
"Temps" a:
@QuimMasferrer | @TdGuerrilla | @ElTerratTeatro | @BartsBcn | Guerrilla.cat | Facebook

En: Teatro (General) BARTS 
Tags: barcelona barts quim masferrer teatre de guerrilla temps-quim masferrer 
Viernes, 19 de septiembre de 2014 • 11:39h.

#90MinutsDeVida
EL TERRAT, Teatre de Guerrilla i el BARTS et convidem a l'estrena el 3 de setembre de "Temps", l'obra escrita i interpretada per Quim Masferrer i dirigida per Ramon Fontserè.

Com? Fàcil: et canviem la foto d'un rellotge per una entrada doble.

1—. Fer la foto d'un rellotge
Des d'ara i fins el 28 d'agost tens tot el temps del món per capturar un o tants rellotges com creguis de pared, de canell, de cuina... És igual que siguin digitals, analògics, de sorra o d'aigua. No importa si en la foto surten sols, amb gent, amb tu o amb tota la teva familia al davant. Si hi surt un rellotge ja estàs a un pas de ser un dels nostres convidats a l'estrena de “Temps”.

2—. Tuitejar la foto el 28 d'agost en 90 minuts
El 28 d'agost, entre les 12 del migdia i la 1:30h. has de fer un tuit amb la foto o amb l'enllaç a la foto (per si la foto la tens a Instagram, Facebook, Flickr...) amb el hashtag #90MinutsDeVida. Només et canviem el teu rellotge per una invitació doble si la tuitejes en aquest periode de “Temps”.

Són 90 invitacions dobles per l'estrena de "Temps" del 3 de setembre que canviarem per 90 tuits amb la foto d'un rellotge i que es publiquin durant els #90MinutsDeVida del concurs. En el cas que es superin els 90 tuits amb foto, escullirem 90 tuits amb les fotos dels rellotges més originals.

Com ho veus? Les possibilitats de venir a l'estrena de "Temps" amb Quim Masferrer són moltes. Només has de tenir la teva foto del rellotge preparada i posar-te l'alarma el 28 d'agost a les 12 del migdia. Tot i així, des dels comptes de Twitter @ElTerrat i @ElTerratTeatro no deixarem que se t'oblidi.'Temps'
En: Teatro (General) BARTS 
Tags: 90minutsdevida barcelona barts concursos quim masferrer teatre de guerrilla temps-quim masferrer 
Viernes, 1 de agosto de 2014 • 12:32h.

INSTINT: Javier Mariscal + Andreu Buenafuente
Els colors mostren el pas de les estacions. El canvi de llum influeix en les nostres emocions. Per davant dels nostres ulls passa, cada dia, la història del món en colors. El dissenyador Javier Mariscal, amb la seva capacitat de showman, una pantalla i una bossa amb quatre objectes, converteix una conferència en un divertit espectacle per demostrar que a través del disseny es pot comunicar tot, que les emocions ens fan evolucionar, i que tots els colors són bonics.

Andreu Buenafuente presenta aquest INSTINT de Mariscal. Amic i còmplice d'estètiques i idees, el conegut comunicador ajudarà a conèixer al gran públic l'autèntica i atractiva personalitat d'un dels dissenyadors més importants de la història.

"Història dels colors", l'INSTINT de Javier Mariscal presentat per Andreu Buenafuente. El proper 30 de juny a les 20h. al Barts (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades: instint.tv

INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Google+ | Pinterest | Vimeo | Instagram

En: Instint 
Tags: andreu buenafuente barts el terrat instint javier mariscal the project 
Lunes, 19 de mayo de 2014 • 19:45h.

'Temps'
"Temps" amb Quim Masferrer, del 3 al 21 de setembre de 2014 al BARTS (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades

A "Temps", Quim Masferrer torna a pujar a l'escenari en solitari amb un monòleg que ha estat dirigit pel reconegut Joglar, Ramon Fontserè. El nou espectacle del foraster més conegut a Catalunya arriba al teatre BARTS del 3 al 21 de setembre després d'estrenar-se al Festival Temporada Alta de 2012.

"L'espectacle —segons Ramon Fontserè— permet mostrar els diferents estats d'ànim pels que passa el protagonista a l'escenari, no és si no una visió extreta de la realitat. Potser nosaltres, posats en la situació del personatge actuaríem d'una manera semblant".


El personatge que interpreta Quim Masferrer a "Temps" li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar.

Una hora i mitja d'intensa tristesa, de crítica desbocada, d'ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges... que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança... la llibertat de riure's del mort, d'ell mateix, i de qui el vetlla, el públic. La tragicomèdia de la vida en 90 minuts. S'obre el teló. Comença el compte enrere.

'Temps'
"Temps" a:
@QuimMasferrer | @TdGuerrilla | @ElTerratTeatro | @BartsBcn | Guerrilla.cat | Facebook

En: Teatro (General) BARTS 
Tags: barcelona barts quim masferrer teatre de guerrilla temps-quim masferrer 
Jueves, 8 de mayo de 2014 • 12:20h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 9 ]