Jordi Basté i Mònica Terribas
Aquest dimecres, dos grans comunicadors trepitjaran el plató de DIVENDRES: Mònica Terribas i Jordi Basté. Les dues estrelles de la ràdio matinal en català es trobaran cara a cara en una tertúlia conduïda per un altre gran comunicador: el nostre estimat Xavi Coral. I tot això un dia abans de saber els resultats de l’Estudi General de Mitjans, un estudi sobre el consum dels mitjans de comunicació a Espanya realitzat per l'Associació per a la Investigació de Mitjans de comunicació (AIMC).

I si ahir coneixíem el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Masquefa, avui també serà una tarda que tornarem a estar a prop de la naturalesa més salvatge, amb les imatges més boniques i impactants que ha publicat la revista National Geographic al llarg de la seva història, amb la directora de la publicació a Espanya, Caterina Miloro.

I des de Masquefa precisament parlarem de la situació de la llengua catalana avui dia, amb la masquefina Carme Junyent, directora del Grup d’Estudis de Llengües Amenaçades. Al costat d’Espartac Peran i de l’escriptor Màrius Serra, veurem quin és l’estat de salut de la nostra llengua i parlarem de quin paper li espera de cara al futur, ara que s’ha batut el rècord de coneixement del català.

Abans de marxar, tindrem una cita amb uns autèntics especialistes en begudes espirituoses: la Meritxell Falgueras i el Carles Raventós. Quan falta un mes exacte perquè sigui Nadal, coneixerem 10 curiositats al voltant del cava, coincidint amb el fet que Masquefa és una terra amb tradició de cultiu de raïm per fer-ne vi i cava.

Us hi esperem! En directe 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: carme junyent caterina miloro jordi basté mònica terribas 
Miércoles, 27 de noviembre de 2013 • 00:02h.

Mònica TerribasHan estat unes setmanes de merescut descans que han servit a Xavi Coral, Espartac Peran i la resta de l'equip del programa DIVENDRES per poder tornar davant i darrere les càmeres amb energies renovades. Aquest any ens acompanya durant el primer programa de la temporada la periodista Mònica Terribas, nova presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio", programa insígnia de l'emissora pública que combina informació, divulgació i entreteniment i que també arrenca aquest dilluns 2 de setembre. Xavi Coral mantindrà un cara a cara amb Mònica Terribas per parlar d'aquesta nova etapa i de la seva trajectòria professional, que moltes vegades els ha fet coincidir a tots dos en un mateix plató.

L'Espartac continuarà fent ruta per Catalunya, explicant com són les nostres poblacions i la gent que hi viu. El continuarà acompanyant cada dilluns l'escriptor Màrius Serra i la seva pissarra per explicar-nos com és la parla de cada municipi. Aquesta setmana anirem a la localitat de Montgat, a la comarca d'El Maresme.

A Montgat, cada dia es fa la subhasta a l'antiga, un mecanisme tradicional de comercialització del peix que consisteix en la venda directa a veu, habitual fins a la dècada dels setanta.  Us explicarem com funciona una subhasta a l'antiga i com sobreviuen els pescadors que fan d’aquest sistema la seva manera de viure.

El més destacat de l'actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la tertúlia del dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, sabrem qui són els guanyadors del concurs de "Molinets d'estiu" de Tv3 i anunciarem altres novetats d'aquesta temporada.

Participa al programa a través de Twitter i Facebook. La teva opinió també és essencial per a aquests nous DIVENDRES. T'hi esperem!

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: divendres espartac peran mònica terribas nueva temporada tv3 xavi coral 
Domingo, 1 de septiembre de 2013 • 10:30h.

«« Primera | « Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13
[ Páginas: 13 / 13 ]