'Divendres'
Aquest divendres és el Dia Internacional de la Llengua Materna, ocasió única per celebrar-ho al programa amb l’escriptor Màrius Serra i la seva proposta per conèixer com es diuen diferents expressions catalanes en altres idiomes. Comptarem amb participants vinguts de diferents parts del món. Els parlars de la Xina, Àfrica, Anglaterra, Itàlia i l’Iraq estaran presents al nostre plató en aquesta experiència lingüística tan divertida com recomanable.

Els que també tindrem preparats per parlar molt i molt són els tertulians de "La Riera". L’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i David Balaguer, amb tots els internautes que segueixen la tertúlia interactuant amb nosaltres a través de les xarxes socials ja són un referent dels divendres a la tarda a TV3. Nosaltres els anomenem "La comunitat dels Flaquer".

La periodista Mònica Terribas amb "Cita amb la Terribas" repassa l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Comentarem unes declaracions recents de Trias i de Mourinho.

I l’elegància de Marc Giró arribarà també aquest divendres amb un tema que ens pot afectar en algun moment de la nostra vida: Com dur a terme una mudança sense perdre l’educació i les bones maneres?

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer marc giró màrius serra mònica terribas mònica terribas 
Viernes, 20 de febrero de 2015 • 00:12h.

'Divendres'
DIVENDRES de Carnaval al nostre programa i quina millor manera de celebrar-ho que amb estil i elegància? L’expert en bones maneres, Marc Giró, respondrà les preguntes dels espectadors sobre com portar una disfressa sense perdre els papers i altres assumptes relacionats amb la festa de Carnaval. Amb la presència del rei Carnestoltes de Barcelona, que aquest any és l’artista Pau Riba.

Durant la tertúlia interactiva de "La Riera" parlarem de les relliscades més o menys intencionades que han tingut aquesta setmana la Lídia i l’Omar, quines conseqüències tindrà per a ells? I per al Claudi i l’Àgata? També parlarem de l’Objectiu Digital i dels seus periodistes, realment poden fer un diari tan independent com ells voldrien? És la Judit qui els ho impedeix? I analitzarem la trobada entre en Lluís i les seves exs, que han promès donar-li suport en tot el que faci falta... Amb l’àvia Remei, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i Pere Mas.

I com cada divendres, no faltarem a una nova "Cita amb la Terribas", la secció setmanal de la Mònica Terribas. Parlarem de la "llista Falciani", amb les opinions de Simona Levi, del ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, dels nous casos de presumpta corrupció a Andalusia i Madrid i les conseqüències polítiques al PSOE, i de la pugna interna de CiU al Congrés de Madrid per no complir amb la disciplina de vot.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran marc giró mònica terribas pau riba xavi coral 
Viernes, 13 de febrero de 2015 • 00:04h.

'Com som'
La tertúlia interactiva de "La Riera" torna a DIVENDRES amb una llarga llista d’escenes avançades i noves pistes sobre el destí dels personatges de la sèrie. Amb Espartac Peran, els comentaris de tots els espectadors que enriqueixen la tertúlia amb la seva participació a les xarxes socials i els tertulians a taula: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez i Ana Boadas.

També torna Mònica Terribas amb la seva secció "Cita amb la Terribas". Repassarem l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades de l’actualitat política.

Un altre habitual del divendres, l’expert en bon gust i elegància Marc Giró, torna amb una classe magistral de bona educació. Parlarem de com donar i rebre regals amb elegància.

I amb Toni Clapés coneixerem el nou programa de TV3 "Com som", un sorprenent programa concurs que ens dirà com som els catalans en diverses aspectes de la vida. Un concurs divertit, amb debat, dades, polèmica, emoció i humor. Comptarem amb la presència dels seus col·laboradors, Màbel Martí, Xavier Grasset i Pep Plaza.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màbel martí marc giró mònica terribas pep plaza toni clapés xavier grasset 
Viernes, 30 de enero de 2015 • 00:15h.

David BaróAquesta setmana la tertúlia de "La Riera" arriba carregada de molta teca per analitzar amb l’ajuda de tots els espectadors que ens segueixen a les xarxes socials, Espartac Peran i els seus tertulians: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i Pere Mas. Enguany parlem de la reacció del Tito després de saber que la Lucía té un amant. També debatrem sobre la decisió del Claudi i la Lídia de dur l’Adrià a un internat. Això és el millor per al nen? Creieu que estan convençuts? I finalment parlarem del Balló, que torna a ficar-se en embolics, no en tenia prou amb els seus problemes familiars que ara, a més, té tractes amb jutges corruptes...

I també tindrem màgia. Ens visita David Baró, guanyador del primer Premi Nacional de Mentalisme. En David Baró té un domini de la ment que fa una mica de por, precognició, telecinesi... Des del 2009 estudia màgia i mentalisme com a alumne personal del prestigiós mestre Amilkar (Premi Nacional de Màgia). Aquest divendres el tindrem al nostre plató i ens sorprendrà amb les seves habilitats.

Com cada divendres no faltarem a la nostra "Cita amb la Terribas". Mònica Terribas repassa l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

I abans de marxar de cap de setmana, classe d’elegància amb Marc Giró. El Marc ens parlarà de com ficar cullerada en converses alienes sense perdre la bona educació.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david baró espartac peran marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 23 de enero de 2015 • 00:29h.

'El rei Lear'
Aquest divendres acabem la setmana amb Shakespeare. Coneixerem els secrets d’una de les obres de teatre de la temporada: "El rei Lear", que es representa aquests dies a l’escenari del Teatre Lliure. Rebrem al plató el seu director, Lluís Pasqual, i els actors Julio Manrique i David Selvas.

No faltarà, com cada divendres, la tertúlia interactiva de "La Riera", conduïda per Espartac Peran i amb la col·laboració d’uns tertulians de luxe: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i tots els espectadors que segueixen la tertúlia i participen amb els seus comentaris a través de les xarxes socials.

També coneixerem quines frases de la setmana han cridat més l’atenció a la Mònica Terribas, que parlarà de l’estat de la qüestió del procés sobiranista i l’anunci d’eleccions anticipades durant la seva secció, "Cita amb la Terribas".

I marxarem de cap de setmana amb elegància després de sentir els consells de bon gust i bones maneres de Marc Giró. Parlarà de com tractar amb la màxima educació, respecte i elegància una persona molt important a la vida de moltes persones, la senyora de la neteja.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david selvas julio manrique lluis pasqual marc giró mònica terribas 
Viernes, 16 de enero de 2015 • 00:01h.

«« Primera | « Anterior | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 9 / 13 ]