'Divendres'
Aquesta setmana a la tertúlia de "La Riera" parlarem de la relació entre la Nora i l’Alfred, és una bona idea que continuïn junts? Com reaccionarà la Tilda quan ho sàpiga? També parlarem del Dani, entre els seus problemes amb l’Ona i els maldecaps del seu pare i la Fàtima, sembla que no aixeca cap. I també debatrem sobre si la Judit hauria de parlar del local de l’alcalde o s’ho hauria de guardar... Com sempre, amb els tertulians físics (àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez) i els tertulians virtuals (tots els nostres espectadors que participen a la tertúlia a través de les xarxes socials).

Com cada divendres, acudirem a una nova "Cita amb la Terribas". Amb la Mònica Terribas parlarem de l’avenç de Podemos en les enquestes com a primera força en intenció de vot. De com veu Miguel Bosé el que està passant a Espanya i com Maria Dolores de Cospedal afirma que Podemos és un partit perillós per la democràcia.

Abans de marxar de cap de setmana, classe de bones maneres amb Marc Giró. En aquesta ocasió parlem de l’elegància i les xarxes socials i l’elegància quan ens acostem a algú per saludar.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 7 de noviembre de 2014 • 00:06h.

Mònica Terribas
Aquest divendres acudim a una nova cita amb la Mònica Terribas. Xavi Coral mantindrà un diàleg amb la periodista per parlar de l’última hora sobre què fa el govern espanyol amb el nou 9N, sobre Teresa Forcades, que defensa la desobediència i tirar endavant la nova consulta sense fer cas de Madrid, i de les noves notícies publicades a la premsa que destapen presumptes corrupcions de càrrecs i excàrrecs polítics de Catalunya com l’actual alcalde de Barcelona, Xavier Trias i l’exconseller Joaquim Nadal.

També celebrem la castanyada, el plató serà una gran festa per explicar els orígens d’aquesta celebració. A més, preguntarem als nostres espectadors si prefereixen Halloween o la castanyada i veurem quins són els panellets favorits dels nostres seguidors a les xarxes socials. Jan Grau i Pilarín Bayés ens acompanyaran en aquest recorregut per la festa de la tardor, al costat del nostre expert en bones maneres, Marc Giró, que ens explicarà com ens hem de comportar durant la castanyada.

I no faltarà la secció estrella dels divendres a DIVENDRES, la tertúlia de "La Riera". Ho comentem tot sobre la novel·la de la sobretaula de TV3 amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez, i els seguidors de la tertúlia que participen amb els seus comentaris a Twitter i Facebook.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jan grau mònica terribas pilarín bayés xavi coral 
Viernes, 31 de octubre de 2014 • 00:03h.

Espartac Peran i Xavi Coral
Ja torna a ser aquí la tertúlia de "La Riera"! En aquesta ocasió parlarem dels Flaquer i la seva discussió amb la Fàtima, fins a on està disposat a arribar l’Albert Flaquer? Pot arribar a tancar el negoci de la Fàtima? També analitzarem la situació de la relació entre la Lídia i el Miquel, ara que ell sap que li ha estat infidel, què passarà? Creieu que la perdonarà? Serà capaç la Lídia de resistir-se a l’Omar? Aquesta setmana la Mercè ha intercedit a favor del Sergi i quan la Cristina no hi era li ha donat permís al seu fill per endur-se l’Elvira; ha fet bé la Mercè? Amb l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas, David Balaguer i tots els seguidors de la tertúlia que participen a través de Twitter i Facebook.

També parlem de moda i elegància. Primer d’una tendència molts anys ignorada en el món de la moda i que torna amb força: la barba. Portar barba ha tornat a ser una pràctica habitual entre els homes joves, però per què ha tornat la barba? Quins tipus de barba hi ha? Com tenir-ne cura? En parlem amb el barber Vicenç Moretó i Paolo Caporali, de la botiga Ladys&Gentlemen. I amb el nostre expert en elegància i bones maneres, Marc Giró, seguirem responent els dubtes dels espectadors sobre bona educació. Parlarem de com dir de forma elegant a un fumador que et molesta el tabac i com hem de vestir quan rebem visites a casa.

I com cada divendres, no faltarem a la nostra "Cita amb la Terribas". Xavi Coral parla amb Mònica Terribas sobre el nou 9N que ha proposat el govern i el trencament de la unitat política que comporta.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags:  espartac peran mònica terribas paolo caporali vicenç moretó xavi coral 
Viernes, 17 de octubre de 2014 • 00:09h.

'Divendres'
És divendres a DIVENDRES i això és sinònim de tertúlia de "La Riera". Els esdeveniments d’aquesta setmana a la sèrie requereixen un anàlisi exhaustiu per part de la nostra taula d’experts formada per l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas, Fermí Fernàndez i tots els seguidors de la tertúlia a través de les xarxes. Tot moderat per un mestre de cerimònies de luxe, Espartac Peran.

Després de la cita amb la tertúlia de "La Riera", també tindrem una nova "Cita amb la Terribas". Xavi Coral rebrà a plató a Mònica Terribas, la periodista analitzarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana als mitjans de comunicació.

I parlarem de cafè. Aquesta és una beguda que prenem cada dia, però en sabem molt poques coses. Què hem de tenir en compte si volem preparar un bon cafè? Què diferencia els diferents tipus de cafè i la manera de preparar-los? Ens ho expliquen Meritxell Falgueres i un especialista en cafè.

Abans de marxar de cap de setmana, escoltarem els consells del nostre especialista en bon gust, Marc Giró: com dir-li a un home amb elegància que comparteixi les feines de casa?

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei espartac peran fermí fernández meritxell falgueras mònica terribas xavi coral 
Viernes, 10 de octubre de 2014 • 00:03h.

Marc GiróFinalitzem la setmana al magazín DIVENDRES amb una nova edició de la tertúlia de "La Riera", amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez. Aquesta setmana, parlarem del part de la Cristina, de com serà a partir d’ara la relació entre ella i en Sergi i si el naixement afectarà a la relació entre en Sergi i la Maribel. Ha estat un bon fitxatge la Marina per a La Barra del Port? Ho debatrem a la taula i també parlarem de la tornada de la Mireia a Can Riera, ha fet bé de tornar-hi?

També acudirem a la nostra cita setmanal amb la Mònica Terribas. La periodista triarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà en companyia de Xavi Coral.

I un altre habitual dels divendres a DIVENDRES és Marc Giró, el nostre expert en elegància i bones maneres torna amb una proposta molt interessant. En Marc ha preparat una lliçó magistral sobre com comportar-se davant d’una festa sorpresa.

Ah! I presentarem totes les novetats de la nova temporada de "Crackòvia".

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: biel duran espartac peran marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 3 de octubre de 2014 • 00:20h.

«« Primera | « Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 11 / 13 ]