SomnisA partir de la pel.lícula "Origen" (Inception), basada en el món dels somnis, a la redacció del DIVENDRES ens hem començat a plantejar algunes preguntes sobre aquest tema. Podem triar el que somiem? Si abans de dormir veiem una pel.lícula de por o una pel.lícula eròtica, tenim més possibilitats de passar por o de tenir somnis eròtics? Ens podem posar dins el son d'un altre? Hi ha algun tractament contra els malsons? De tot això i molt més parlarem avui amb el Dr. Eduard Estivill, metge especialista en trastorns de la son.

No podem començar el cap de setmana sense parlar de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals (en Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, el David Balaguer, l'Ana Boadas i en Pere Mas). Avui és un dia important a la tertúlia de "La Riera" perquè la Sònia, "la fiscal de Sant Climent" ens visita. Amb ella parlarem del cas de pederàstia, de la requalificació de la Pineda, i del seu marit Ernest.

I amb el nostre col.laborador Carles Sánchez veurem el making of del primer lipdub rodat amb tecnologia 3D, fet a Porrera.

Somiar que cada dia pot ser DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Sueños ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles sánchez david balaguer eduard estivill la riera pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 17 de septiembre de 2010 • 01:10h.

Xavi coral i Espartac Peran"La Riera", el serial que té a tota Catalunya amb l'ai al cor, torna a ser protagonista del programa: avui seguim la tertúlia sobre el culebró de Tv3, acompanyats d'uns contertulians de luxe: en Pere Mas, el Peris, el Balaguer i l'àvia Remei. L'Espartac Peran, que ja ha tornat de ser nomenat cavaller a Montblanc, moderarà el cotarro.

Avui també ens acompanya la Silvia Abril, amb un sorollós homenatge al cinema mut. I com cada divendres, l'Anna Llacher ve amb plans per al cap de setmana. Avui ens presenta la ruta "dels zero euros". Propostes d'oci que són la bomba i no us costaran un cèntim.I començarem a guanyar-li terreny al cap de setmana movent l'esquelet, ni més ni menys que amb la musica de la Fundació Tony Manero.

DIVENDRES, un programa que quan ho poses, és com si tinguessis una discoball al menjador. Aquesta tarda a les 16:30h. a Tv3.

[ ¡Por fin es "Divendres"! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: anna llacher fundación tony manero la riera pere mas silvia abril 
Viernes, 22 de enero de 2010 • 00:09h.

«« Primera | « Anterior | 17 | 18 | 19 | 20 | 21
[ Páginas: 21 / 21 ]