'Divendres'
Tarragona i el Baix Camp és el destí d’aquesta setmana d’Espartac Peran i l’equip d’exteriors. Farem connexions en directe des de la localitat d’Almoster, per conèixer els seus habitants, les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió i fer una panoràmica d’alguns dels seus costums i tradicions.

Aquest dilluns també ens visita el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, amb una proposta de negoci a la catalana que triomfa a tot el món. Us presentarem una aplicació que ens dóna accés a un entorn virtual on podem percebre les mateixes sensacions que ens ofereixen els moviments tridimensionals de 360 graus (girs, sensacions de velocitat...). I tot des del telèfon mòbil o la nostra tauleta.

La compareixença de la família Pujol aquest dilluns serà un dels temes principals de la tertúlia d’actualitat, amb Xavi Coral i els seus col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! Dilluns, 23 de febrer, a les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran núria ferré pau garcia-milà pere escobar sebastià serrano tian riba 
Domingo, 22 de febrero de 2015 • 20:34h.

'Divendres'
Aquest dilluns estrenem setmana a Sant Feliu Saserra, a la comarca del Bages. Al costat de l’escriptor Màrius Serra, Espartac Peran guiarà els nostres espectadors per un magnífic recorregut a través de diferents aspectes i personalitats que defineixen el municipi. Tastarem la meravellosa "truita de San Feliu" i ens aproparem al passat tèxtil d’aquesta població i a la passió pels acordions de Joan Font, un acordionista veí de Sant Feliu Saserra.

A més a més veurem en què consisteix el "Raid Hípic", una marató en què participen uns 100 cavalls pels voltants de Sant Feliu Sasserra i el Lluçanès. Una modalitat que s’està posant molt de moda gràcies a l’interès dels xeics d’Emirates. Tindrem cavalls en directe i explicarem com es cuiden i com s’entrenen.

A plató ens centrarem en els fets més destacats de l’actualitat del dia i del cap de setmana, dins de la nostra tertúlia d’actualitat amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. Hi comptarem amb la participació especial a taula de Josep Lluís Vilaseca, advocat vinculat al món de l’esport com a directiu del F. C. Barcelona, que presenta el llibre de memòries "Que consti en acta".

I tornarem a estar molt atents al debat que actualment s’està generant a les xarxes al voltant del concurs musical "Oh happy day". Tornem a engegar una nova tertúlia amb Elena Gadel, Pep Blay, Ana Boadas, Pere Mas i la participació de Mone, membre del jurat d’aquest any.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel joan font josep lluís vilaseca núria ferré pep blay pere escobar tian riba 
Lunes, 27 de octubre de 2014 • 10:42h.

Màrius Serra i Espartac Peran
Comença la setmana i nosaltres ens desplacem amb Espartac Peran i l'equip d'exteriors a la localitat de Ripollet. Com cada dilluns, ens acompanyarà l’escriptor Màrius Serra i la seva pissarra, amb una llista de "Paraules en ruta" per descobrir. A més a més, cantarem l’himne de Ripollet!

Des de fa un any, hi ha un local a Ripollet on pots passar per fer i aprendre diferents estils de manualitats. Parlarem de scrapbooking, decopatch o gomafoam, tècniques que es fan servir dins de les més noves tendències en manualitats. Si sou uns "manetes", us agradarà seguir aquesta connexió, on tindrem l’oportunitat de seguir en directe la construcció de les més al·lucinants manualitats que es poden fer actualment.

I a plató, obrirem el cor a les periodistes Carolina Ferre i Sílvia Soler, que en aquesta ocasió tornen a DIVENDRES  per parlar dels més grans escàndols amorosos dels últims temps.

La tertúlia d’actualitat, amb el més destacat del dia i del cap de setmana, comptarà amb els punts de vista i observacions dels tertulians habituals del dilluns: Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Pere Escobar, Núria Ferré i Tian Riba. Amb la participació del periodista Enric Calpena.

Us hi esperem! En directe, totes les tardes poden ser tardes de DIVENDRES. A les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila carolina ferre núria ferré pere escobar sebastià serrano sílvia soler tian riba 
Lunes, 24 de febrero de 2014 • 10:32h.

'Divendres'
Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d’exteriors es traslladen fins a la localitat de Viladecans, per dur l’esperit del programa DIVENDRES als carrers d’aquesta bonica vila, coneguda pel seu jaciment arqueològic. Farem un viatge a través de les més de 400 restes de fauna extingida de fa 12.000 i 100.000 anys amb el científic Marc Boada, i pararem especial atenció a les restes de mamuts, les més nombroses i més ben conservades del nord-est de la península.

Com cada dilluns, l’escriptor Màrius Serra actualitzarà la llista de "Paraules en ruta", aquells mots que varien segons la posició geogràfica, i potser s’atreveix a tornar a cantar un rap com ja va fer a Malgrat de Mar, amb la col·laboració dels Dreambox representants de la música hip-hop que surt de Viladecans, banda que competeix a concursos de ball a nivell nacional i estatal i ens faran una demostració del seu flow en directe.

I a plató, volem conèixer totes les novetats del nou "Telenotícies vespre" que el presentarà i dirigirà Toni Cruanyes. Dilluns serà amb nosaltres al plató per parlar d’aquesta nova etapa dels informatius de Tv3, que incorporen elements d'anàlisi i reflexió que ajudaran els espectadors a interpretar l'actualitat, acostant-nos el context de les notícies que s'han anat produint i explicant durant el dia.

La tertúlia d’actualitat, amb el més destacat del panorama informatiu del dia i del cap de setmana, obrirà la tarda amb els col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Xavier Rubert de Ventós i Tian Riba.

Us hi esperem, com sempre, en directe. 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila dreambox màrius serra pere escobar tian riba toni cruanyes xavier rubert de ventós 
Lunes, 20 de enero de 2014 • 00:01h.

'Divendres'
Tornem després de les vacances de Nadal amb moltes ganes de fer que cada tarda sigui DIVENDRES, amb un programa en què connectarem en directe amb Espartac Peran, que s'ha traslladat a Roda de Ter amb l'equip d’exteriors.

El poeta Miquel Martí i Pol és l'estrella rodenca per excel·lència, va viure tota la vida a Roda, on trobareu una ruta literària que segueix el paisatge vital de l'escriptor. Aquest primer DIVENDRES del 2014 volem dedicar-lo a la figura d'aquest poeta català, coneixerem la seva vida a través de diferents persones vinculades a l'escriptor... i recitarem alguns dels seus poemes acompanyats d'un saxo!

I després de tot el Nadal jugant amb el joc de l'"Enigmàrius", l'escriptor Màrius Serra tornarà al nostre programa acompanyat de la seva pissarra per analitzar les peculiaritats de la parla de la gent de Roda de Ter.

I a plató donarem pas a la tertúlia definitiva sobre el programa "Oh happy day" amb la participació del director de la coral guanyadora i els nostres experts, el periodista musical Pep Blay, Ana Boadas i Pere Mas.

La tertúlia d'actualitat continuarà protagonitzant la tarda amb Xavi Coral i la col·laboració dels nostres tertulians: Manuel Cuyàs, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Pere Mas i Tian Riba.

Tornam avui a Tv3, en directe, a les 16:40h.
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran manuel cuyàs núria ferré pere escobar pere mas tian riba xavi coral 
Martes, 7 de enero de 2014 • 10:25h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 22 ]