MessiAl programa de dilluns volem apropar-nos al món de la medicina esportiva. Arran de la recent lesió en el turmell de Messi, ens hem preguntat com ha de ser l'ofici de cuidar les cames més cares del món, i hem convidat al programa al doctor Ramón Cugat, cap de l'àrea de traumatologia de la clínica Quirón i especialista en lesions esportives.

Avui també tornarà el diàleg intergeneracional en el plató de DIVENDRES amb la tertúlia categoria "sènior" que comptarà amb els punts de vista de Sebastià Serrano, Pere Escobar i Núria Farré. I no li perdrem la pista al nostre equip d'exteriors que s'ha traslladat aquesta setmana fins a Sabadell, on avui ens espera una nova edició de "paraules en ruta" amb Màrius Serra. També us ensenyarem en què consisteix "el ball de la bola" i farem versions en clau de música clàssica de cançons de tots els temps, triades pels nostres espectadors.

La tarda és de DIVENDRES, 16:35h. Tv3.

[ Detrás de la lesión de un futbolista ]

En: Divendres Tv3 
Tags: màrius serra núria farré pere escobar ramón cugat sebastià serrano 
Domingo, 26 de septiembre de 2010 • 21:29h.

Albert OmObrim el primer programa de la setmana amb una nova cita amb la tertúlia d'actualitat, filtrada a través de les diferents opinions i punts de vista de Pere Escobar, Carles Capdevila, Núria Farré i Sebastià Serrano. I ja està tot a punt per que comenci "El convidat", el nou programa d'Albert Om a Tv3. El propi Albert vindrà aquesta tarda al plató per explicar-nos en què consisteix aquesta nova aventura.

Avui també parlarem de les col.leccions de fascicles, i de com es decideix el tema d'una col.lecció... Quins continguts són els que tenen més potencial de ser col·leccionables? ¿"Muñecas de porcelana" o "El ajedrez de Star Wars"?. Ho parlarem amb la Margarida Medina, directora editorial d'RBA col.leccionables.

I aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors del programa s'han desplaçat fins a Vilanova i la Geltrú. Allà us hi esperem.

Divendres, 16:35h. Tv3.

[ Albert Om, "El convidat" en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: albert om carles capdevila margarida medina núria farré pere escobar sebastià serrano 
Domingo, 12 de septiembre de 2010 • 20:15h.

«« Primera | « Anterior | 12 | 13 | 14 | 15 | 16
[ Páginas: 16 / 16 ]