Albert EspinosaDilluns per la tarda, a DIVENDRES, discutim els temes més destacats de l'actualitat a la nostra taula de debat, amb els habituals de cada dilluns: Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba. També tenim amb nosaltres al creador de la sèrie "Polseres vermelles", el guionista Albert Espinosa, que acaba de publicar un nou llibre "Si tu em dius vine, ho deixo tot... Però digue'm vine" Com ell mateix diu en el seu blog
"El llibre està dedicat a tots el que volen ser diferents i lluiten contra aquells que desitgen que siguem iguals". Amb ell i amb els joves actors Àlex Monner i Joana Vilapuig, components de les "Polseres vermelles", parlem d'aquesta nova aventura editorial.

I aquesta setmana, l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors faran que cada dia sigui DIVENDRES a Calafell. Abans de tot, fem un repàs per les particularitats del català que es parla en aquesta regió, amb l'escriptor Màrius Serra i la seva secció "Paraules en ruta". A continuació seguim les aventures de l'Espartac Jones per Calafell visitant un jaciment iber, únic al nostre país. No us ho perdeu.

Us esperem a DIVENDRES 16:40h. Tv3.

[ Un "Divendres" con Albert Espinosa ]

En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa àlex onner carles capdevila joana vilapuig màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Domingo, 27 de marzo de 2011 • 17:11h.

RosesAquest dilluns a DIVENDRES arriba la primavera a la nostra taula de debat, on discutim els temes més destacats de l'actualitat del dia amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

Ara que sembla que ja arriba el bon temps, amb l'Espartac i l'equp d'exteriors ens traslladem a la localitat de Roses, on ens visita en Màrius Serra per a conèixer les particularitats del llenguatge que es parla en aquesta regió, amb les seves "Paraules en ruta".

Avui també parlem de l'època hel.lenística a Roses, i el seu refinament a taula tant a nivelL gastronòmic (l'origen del Bulli?) com a través de la vaixella que es feia en els tallers de ceramistes del moment, que es van exportar des de Roses a tot el Llevant. Un periple en el que compararem el nostre passat amb l'actualitat amb Pep Fornés.

DIVENDRES, el magacin de les tardes de TV3. Cada dia en directe després de "La Riera". T'esperem!

[ Ya es "Divendres" en Roses ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila màrius serra núria farré pep fornés pere escobar sebastià serrano tian riba 
Domingo, 20 de marzo de 2011 • 23:01h.

Joan Pera i Amparo Moreno14 de febrer, dia dels enamorats... però fins quan dura l'amor? Avui a DV hem volgut estudiar les fases del matrimoni amb el sexòleg Pere Font. Per parlar-ne, ens acompanyen Amparo Moreno i Joan Pera, que actualment estan al teatre Condal de Barcelona amb l'obra "Visca els nuvis". També ens acompanyaran a la taula de debat uns amors de col·laboradors: Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Tian Riba.

Aquesta setmana ens traslladem a La Seu d'Urgell. Primer de tot ens acostarem a les peculiaritats de les variants dialectals del català que es parla en aquesta regió, amb les "Paraules en ruta", la secció de l'escriptor Màrius Serra. Ens endinsem en el món del turisme rural, i us mostrarem els diferents tipus de cases que us podeu trobar, si voleu venir uns dies de relax a l'Alt Urgell.

DIVENDRES, el magacin cultural de les tardes de Tv3.

[ Ahora te quiero, ahora no ]

En: Divendres Tv3 
Tags: amparo moreno joan pera màrius serra núria farré pere escobar pere font sebastià serrano tian riba 
Domingo, 13 de febrero de 2011 • 22:55h.

xxComencem la setmana a DV amb la tertúlia formada pels que ja han travessat la barrera dels 40. L'actualitat, sota el punt de vista de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar i Carles Capdevila. Avui també passarà pel programa el bioquímic Pere Estupinyà, que presenta el seu llibre, "El lladre de cervells". Amb aquest títol a més d'un li pot portar a pensar que es tracta d'una història de zombis, encara que en realitat és d'un llibre de divulgació científica. Estupinyà posa al servei de tots petites aplicacions pràctiques, provinents de grans estudis científics, que faran molt més agradable certs aspectes de la nostra vida. El disseny de la portada del llibre és de Mikel Urmeneta, i la veu del pròleg és la del mateix Eduard Punset.

Aquests dies l'Espartac i el nostre equip d'exteriors s'han traslladat fins a Valls. Ens endinsarem en la història d'un dels Patrimonis Immaterials de la Humanitat: els castells.

Comença la setmana amb DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Pensamiento científico al servicio popular ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila núria farré pere escobar pere estupinyà sebastià serrano 
Domingo, 30 de enero de 2011 • 22:57h.

ColónEncetem la setmana amb una nova tertúlia generacional. La setmana passada hi vam tenir els més joves, i ara és l'hora de sentir la veu i el punt de vista dels que ja han superat la franja dels 40: Sebastià Serrano, Pere Escobar, Carles Capdevila i Núria Ferré.

En el programa d'avui també parlarem d'un tema que darrerament ha creat una certa controvèrsia: el supòsit que Cristòfor Colom era en realitat català i que no va descobrir Amèrica. En Josep Guijarro ha fet un recull d'articles i testimonis dels quals es podrien deduir aquests supòsits.

Aquesta setmana, Espartac Peran i el nostre equip d'exteriors s'han traslladat a Gandesa. Avui ens espera una nova edició de "Paraules en ruta", amb l'escriptor Màrius Serra. Coneixerem la gastronomia de la Terra Alta: la clotxa i els pastissos de les dones de Bot, i us mostrarem en què consisteix la cursa de llànties, molt famosa en aquesta població.

DIVENDRES, cada tarda a las 16:35h. a Tv3.

[ Toda la verdad sobre el descubrimiento de América ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila josep guijarro màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano 
Domingo, 10 de octubre de 2010 • 21:21h.

«« Primera | « Anterior | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 15 / 16 ]