Màrius Serra i Espartac PeranComencem una setmana més a DIVENDRES, aquest cop des de la localitat d'Altafulla. L'Espartac i l'equip d'exteriors ens portaran un munt d'històries i personatges interessants d'aquesta part de Catalunya. Per això necessitem primer de tot el nostre estimat mag del llenguatge, l'escriptor Màrius Serra, que ens explicarà les particularitats del català que es parla en aquesta regió, (durant el Dia Europeu de la Llengua, que se celebra avui).

Altafulla és una població on les bruixes agafen un protagonisme especial per diverses raons: llegendes, creences i la festa de la Nit de les Bruixes. Ens preguntem: com és la bruixa catalana? Què vol dir ser bruixa? Quines són les principals històries sobre bruixes? Quina vinculació tenen amb Altafulla? Quina va ser l'última bruixa d'Altafulla? Què són les portes dimensionals que hi ha a Altafulla? Moltes preguntes, ho sabem, però Josep Guijarro, el nostre expert en el món paranormal, té respostes per a tots aquests interrogants... i molts més!

A plató ens visitarà la Federació Catalana de Dards, que tot just han arribat de jugar un torneig a Irlanda. I farem petar la xerrada a la nostra tertúlia dels dilluns amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Jaume Barberà.

DIVENDRES, el magazín de la gent normal. En directe, cada tarda a TV3, després de "La Riera".

[ Ya es "Divendres" en Altafulla, con brujas catalanas y un mago del lenguaje ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jaume barberà josep guijarro màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano 
Lunes, 26 de septiembre de 2011 • 02:00h.

Albert OmEncetem la setmana al magazín DIVENDRES amb la nostra taula dels dilluns. Avui tindrem un nou punt de vista, una convidada entre els nostres habituals col.laboradors Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Carles Capdevila. Es tracta de Lidia Heredia, directora i presentadora de l'espai de debat de Tv3 "Banda ampla".

Avui també rebrem la visita d'Albert Om, que ens explicarà els detalls de la segona temporada d'"El convidat", que s'estrena aquesta mateixa nit a Tv3.

Santpedor serà la localitat protagonista de la setmana; des d'allà, Màrius Serra ens ha preparat una nova edició de les seves Paraules en ruta, per acostar-nos a les variants dialectals del català que s'hi parlen. I no podríem passar per alt El timbaler del Bruc, que era de Santpedor; coneixerem els seus descendents i en sabrem la història de la mà de Josep M. Solé i Sabaté. DIVENDRES, 16:40h. a Tv3.

[ Albert Om es hoy "El convidat" de Xavi Coral en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert om carles capdevila josep maria solé i sabaté lidia heredia núria farré pere escobar sebastià serrano 
Lunes, 19 de septiembre de 2011 • 00:00h.

DivendresDilluns encetem una nova setmana al magazín DIVENDRES amb la nostra habitual taula dels dilluns amb Carles Capdevila, Núria Farré, Pere Escobar, Sebastià Serrano, Agustí Esteve i Lidia Heredia. Farem balanç de la Diada i de la tornada a l'escola.

Aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors s'han traslladat a la localitat de Breda, on ens vindrà a visitar l'escriptor Màrius Serra per fer una nova edició de les "paraules en ruta", que tant ens ajuden a comprendre més bé les variants del català que es parlen als diferents indrets de Catalunya.

A plató rebrem Bruno Oro (Cristiano Ronaldo) i Toni Albà (Mourinho), actors de "Crackòvia", per parlar de la nova temporada d'un dels programes d'humor de més èxit de Tv3.

Abans de marxar dedicarem una estona, amb l'Espartac Peran, a la terrissa, una de les principals activitats de Breda. Ens centrarem en els estris de ceràmica de la cuina de l'àvia Remei.

DIVENDRES, en directe a les 16:40h, a Tv3.

[ El lunes en "Divendres": actualidad, humor y una excursión a Breda ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve bruno oro carles capdevila lidia heredia màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano toni albà 
Viernes, 9 de septiembre de 2011 • 21:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralDilluns començarem l'última setmana de programa amb la classe d'economia de Xavier Sala i Martín. Normalment ve dijous, però excepcionalment vindrà dilluns per assegurar-se el tret abans que marxem de vacances.

L'Espartac, que s'ha passat l'any voltant per tot Catalunya, ja va tornant cap a casa. Aquesta setmana descobrirem totes les curiositats de Sant Joan Despí, una bonica localitat en què, a més de Tv3, hi ha moltes coses més. Tindrem les paraules en ruta amb el Màrius Serra i un repàs dels 5 graus rius catalans amb el Dani Ramírez.

I, per començar la setmana amb una visió de l'actualitat més enllà de la que trobem als diaris, taula de dilluns amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. Tot això i algunes coses més, a DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ Sala i Martín y Sant Joan Despí "connection" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila dani ramírez màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba xavier sala martín 
Sábado, 9 de julio de 2011 • 16:30h.

Màrius SerraAmics dels anagrames, palíndroms, mots encreuats, dobles sentits i altres artefactes lingüístics estigueu molt atents aquesta tarda. Comencem la setmana amb ganes de DIVENDRES des de la localitat de Camprodon, i avui tindrem ocasió de conèixer les particularitats del català que es parla al Ripollès amb l'escriptor, filòleg i "enigmista" barceloní, Màrius Serra, que ens porta una nova edició de la seva secció "Paraules en ruta". En aquesta població també descobrirem qui va ser Albéniz, i tres grans músics catalans: Pau Casals, Enric Granados i Francesc Tàrrega.

Al plató rebrem la visita dels psicòlegs Daniel Borell i Lola Guerra, amb qui parlarem de les relacions afectives, i investigarem el significat de la manera com ens fem petons i abraços amb els altres per primer cop.

I anirem més enllà dels grans titulars dels diaris amb la nostra tertúlia d'actualitat amb les opinions de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

Cultura, actualitat, opinió... Aquesta tarda torna DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Ingenios verbales y palabras enjauladas, con Màrius Serra desde Camprodón ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila daniel borell lola guerra màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 27 de junio de 2011 • 00:30h.

«« Primera | « Anterior | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 12 / 16 ]