Espluga de FrancolíAquesta setmana l'Espartac i el nostre equip d'exteriors visiten la Conca del Barberà per fer que sigui DIVENDRES cada dia a la població de l'Espluga de Francolí. Amb l'escriptor Màrius Serra estudiem les variants dialectals del català que es parla en aquesta zona, i avui també visitem la cova més llarga del món amb Antoni Carreras, director del centre d'Estudis Locals d'aquesta localitat.

A plató encetem la setmana a DIVENDRES amb la tertúlia dels dilluns, en què mirem l'altra cara de l'actualitat des dels punt de vista de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Jaume Barberà i Pere Mas. El tema del dia és "Barcelona decideix", la consulta sobre la independència del 10 d'abril a Barcelona, amb els actors Quim Masferrer, Agnès Busquets i Joel Joan. També tindrem a la taula el portaveu de la plataforma "Barcelona decideix", Alfred Bosch.

Seguim vivint cada dia en DIVENDRES, el magazin de les tardes de Tv3. Segueix-nos cada tarda en directe sobre les 16:40h., també per internet.

[ "Divendres" se mueve a l'Espluga de Francolí ]