Espartac Peran i Xavi CoralDonem la benvinguda una temporada més a DIVENDRES, el programa de referència de les tardes de Tv3, conduït per Xavi Coral i el valent Espartac Peran, que segueix un any més voltant per la geografia catalana. Aquesta setmana, li toca el torn a Caldetes d'Estrac, popularment coneguda com Caldetes, lloc perfecte per  perllongar l'esperit de les vacances i on ens retrobarem amb l'escriptor Màrius Serra per conèixer les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió. Us acostarem a les propietats terapèutiques de l'aigua termal i de l'aigua de mar i us proposarem alguns tractaments per encarar el mes de setembre carregats de salut i bellesa.

Un altre dels temes d'aquest primer programa serà la recent pujada de l'IVA. Amb l'assessor fiscal i advocat tècnic en impostos Alejandro Ebrat parlem dels efectes que la pujada de l'IVA tindrà sobre els preus... i sobre les nostres butxaques! Com afectarà aquesta nova pujada d'impostos el petit comerç i les economies familiars? A més, resoldrem els vostres dubtes a través de Twitter i Facebook amb el nostre nou col.laborador, el periodista Oriol Soler, que estarà en contacte permanent amb l'opinió dels teleespectadors.

Al costat de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba, donarem peu a la primera tertúlia d'aquesta nova temporada, en la qual anirem més enllà dels grans titulars per conèixer de primera mà l'escena d'actualitat que ens ha deixat el cap de setmana.


Torna DIVENDRES. 16:30h., Tv3.

[ La subida del IVA y una visita a Caldetes, en este primer "Divendres" de la temporada ]