La expresidenta de Finlandia, país que encabeza los rankings educativos mundiales dijo: "Un pueblo educado no permite corruptos ni incompetentes." Cuando España está azotada por la crisis, la corrupción y los recortes, SALVADOS quiere saber si se están poniendo los medios necesarios para que algún día esa frase se haga realidad en nuestro país. Cómo están afectando los recortes a la educación, el alcance de la reforma Wert y el por qué del bajo nivel educativo de nuestra enseñanza. ¿Es culpa de los políticos, de los padres, de los profesores?

Jordi Évole viajará hasta Finlandia, país con un abandono escolar del 0'2% frente al 30% que hay en España, para comprobar las diferencias con nuestras escuelas. ¿Qué peso tiene la educación en la sociedad finesa? ¿Cuánto les cuesta? ¿También sufre recortes? ¿Sus reformas educativas generan tanta polémica como aquí? Los resultados son sorprendentes.

Este domingo vuelve SALVADOS y se plantea qué representa para nuestra sociedad la educación de los hijos, en "Cuestión de educación", a las 21:30h. en laSexta.

SALVADOS en laSexta | @JordiÉvole | @SalvadosTv | Facebook
En: Salvados laSexta 
Tags: crisis educación política reestrenos 
Martes, 29 de enero de 2013 • 16:43h.

Espartac Peran i Xavi CoralDonem la benvinguda una temporada més a DIVENDRES, el programa de referència de les tardes de Tv3, conduït per Xavi Coral i el valent Espartac Peran, que segueix un any més voltant per la geografia catalana. Aquesta setmana, li toca el torn a Caldetes d'Estrac, popularment coneguda com Caldetes, lloc perfecte per  perllongar l'esperit de les vacances i on ens retrobarem amb l'escriptor Màrius Serra per conèixer les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió. Us acostarem a les propietats terapèutiques de l'aigua termal i de l'aigua de mar i us proposarem alguns tractaments per encarar el mes de setembre carregats de salut i bellesa.

Un altre dels temes d'aquest primer programa serà la recent pujada de l'IVA. Amb l'assessor fiscal i advocat tècnic en impostos Alejandro Ebrat parlem dels efectes que la pujada de l'IVA tindrà sobre els preus... i sobre les nostres butxaques! Com afectarà aquesta nova pujada d'impostos el petit comerç i les economies familiars? A més, resoldrem els vostres dubtes a través de Twitter i Facebook amb el nostre nou col.laborador, el periodista Oriol Soler, que estarà en contacte permanent amb l'opinió dels teleespectadors.

Al costat de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba, donarem peu a la primera tertúlia d'aquesta nova temporada, en la qual anirem més enllà dels grans titulars per conèixer de primera mà l'escena d'actualitat que ens ha deixat el cap de setmana.


Torna DIVENDRES. 16:30h., Tv3.

[ La subida del IVA y una visita a Caldetes, en este primer "Divendres" de la temporada ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat picart carles capdevila màrius serra núria farré oriol soler pere escobar reestrenos sebastià serrano tian riba 
Viernes, 31 de agosto de 2012 • 13:12h.

Xavi Coral i Espartac PeranLes vacances són un estat mental i encara que la tornada a la rutina després de l'estiu sempre és difícil, des de la redacció de DIVENDRES de Tv3 et proposem un placebo en forma de programa d'entreteniment, perquè et sentis cada tarda... NO com si estiguessis de vacances, però SÍ amb aquell formigueig a l'estómac propi de quan està a punt de començar el cap de setmana.

DIVENDRES torna a la càrrega dilluns, dia 3, amb el format habitual, a l'hora habitual (de dilluns a divendres a les 16:30h., després de "La Riera"). Comencem carregats d'energia aquesta quarta temporada, amb Xavi Coral, Espartac Peran i un munt de novetats, nous col.laboradors i noves seccions.


Segueix-nos a Twitter i Facebook i, si no ens pots veure en directe, cada dia nous vídeos del programa a la pàgina web. Us hi esperem!

[ Lunes 3 de septiembre, comienza la 4a temporada de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: divendres espartac peran reestrenos xavi coral 
Jueves, 30 de agosto de 2012 • 09:06h.

La televisión está en crisis y prueba de ello es que SALVADOS se marcha a Qatar para buscar patrocinio, emulando los pasos del FC Barcelona. Éste es el planteamiento de la primera entrega de la nueva temporada del programa comandado por Jordi Évole, que regresa a las noches dominicales de laSexta.


Publicado el sábado, 3 de septiembre de 2011, en "TvMania" de La Vanguardia.
En: Salvados laSexta 
Tags: jordi évole la vanguardia lasexta pdf prensa qatar reestrenos 
Sábado, 3 de septiembre de 2011 • 09:31h.


En su primer programa de la temporada, Jordi Évole, viajará a Qatar con dos objetivos: saber más de uno de los países con más proyección del Golfo Pérsico y salvar el programa de la crisis consiguiendo el patrocinio de la Qatar Foundation. Un nuevo reto del programa que consigue grabar en pleno Ramadán y con temperaturas de 50 grados de día y 40 de noche.

¿Es cierto que Qatar es una monarquía absoluta que no respeta los derechos humanos? ¿Que las mujeres están discriminadas? ¿Que la homosexualidad está perseguida? ¿Que la Qatar Foundation tiene como gurú a un islamista radical? ¿Que Qatar quiere distinguirse de los otros países de su entorno potenciando la educación y el deporte? ¿Los qataríes son felices?

SALVADOS, nueva temporada, el domingo 4 de septiembre en laSexta, a las 22:55h.

Síguelo en Twitter: @JordiEvole y @SalvadosTv
En: Salvados laSexta 
Tags: jordi évole lasexta qatar reestrenos 
Jueves, 1 de septiembre de 2011 • 18:00h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]