'Divendres'
Aquesta setmana s’acaba amb una nova edició del concurs amb què celebrem els nostres primers 1.000 programes. Per això, busquem el nostre seguidor número u, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani! Molt atents perquè coneixerem l’últim dels tres classificats per a la gran final del dia 27 de juny.

Com sempre, les xarxes socials jugaran un paper clau durant la tertúlia de "La Riera". Preguntarem a la nostra audiència la decisió del Carlos de marxar de la cuina... ha estat només el tret al braç el que li ha fet prendre la decisió? O l’actitud de la Maribel amb els companys també hi té a veure? També parlarem del Cristian, l’amic d’en Martí: què hi ha vingut a fer, a Sant Climent? Què vol del Martí? I sobretot... què els uneix tant? I també parlarem de la reacció de l’Ona en saber el secret de la seva àvia... us ha sorprès? Creieu que aconseguirà el que es proposa denunciant la Mercè? Amb l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i David Balaguer.

Abans de marxar de cap de setmana, assolirem un repte complicat amb l’ajuda de Marc Giró, expert en bona educació  i bones maneres: com aconseguir ser elegant la revetlla de Sant Joan?

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àvia remei david balaguer fermí fernández oriol soler 
Viernes, 20 de junio de 2014 • 00:19h.