Àlex RoviraNo és fàcil reunir tres savis en una mateixa taula, però a DIVENDRES ho aconseguim de tant en tant. Avui és un d'aquests dies i parlem del compromís amb Àlex Rovira, Sebastià Serrano i Josep Maria Terricabras. Corren mals temps per als compromesos? Som capaços d'assumir-lo o cada vegada menys? De fet, què és el compromís? Amb ells ho aclarirem.

I convoquem un nou "derbi de variants" del català. Capitanejat per Màrius Serra i dirimit per Quim Masferrer (gironí), Queta Karmany (mallorquí), Montserrat Palau (tarragoní), Isabel-Clara Simó (valencià), Ramon Molins (lleidatà) i Núria Coll (central). Com sona millor un renec, en lleidatà o en mallorquí? I tirar floretes als turistes? Com té més gràcia, en valencià o en gironí? No us ho perdeu i tindreu la clau per acostar-vos als "guiris" aquest estiu amb el català més suggerent i, alhora, per maleir-los els ossos de la manera més elegant quan us enviïn a pastar fang.

I per si fos poc, "Salou Connection". L'Espartac continua prenent el pols a l'estiu. Tot això i més, a DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

[ Tres sabios para un "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira isabel-clara simó josep maria terricabras montserrat palau núria coll queta karmany quim masferrer ramón molins sebastià serrano 
Jueves, 7 de julio de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]