Fermí ReixachA començaments d'any, Ana Boadas va portar en primícia fins al plató de DIVENDRES un reportatge amb les primeres imatges del rodatge de "14 d'abril. Macià contra Companys", una ficció televisiva, camuflada sota l'aparença d'un documental, presumptament gravat el 1932, que narra les pugnes polítiques que van tenir lloc a Barcelona entre el 14 i el 17 d'abril de 1931. Dirigida per Manuel Huerga, la pel.lícula té un magnífic elenc d'actors, entre els quals trobem, entre d'altres, els grans Pere Ponce i Fermí Reixach. La pel.lícula ja està acabada, i després de la presentació al Festival de Cinema de Sant Sebastià, tindrem la nostra "première" personal a DIVENDRES, al costat de Manuel Huerga i el mateix Reixach.

Aquesta setmana, l'Espartac es trasllada fins a Santa Pau, a la comarca de la Garrotxa. L'escriptor Màrius Serra ens hi espera amb la seva pissarra, per guiar-nos a través de les peculiaritats del català que es parla en aquesta localitat, amb les seves "Paraules en ruta". I també us presentarem Francesc de Verntallat, conegut com el "Braveheart" català.

I a la tertúlia d'actualitat sentirem els punts de vista de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Agustí Esteve.

En directe. Sobre les 16:40h. A Tv3. Cada tarda és DIVENDRES.

[ Fermí Reixach i Manel Huerga presenten "14 d'abril. Macià contra Companys" a "Divendres" ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]