Ricky Martin
El cantant Ricky Martin ha vingut a Barcelona a recollir el premi Números 1 de Cadena 100, i no hem volgut deixar escapar l’oportunitat d’entrevistar-lo a DIVENDRES. La nostra col·laboradora Ana Boadas parlarà amb una de les estrelles més cotitzades del pop llatí, del seu recorregut artístic i també del seu moment personal. Molta atenció perquè promet ser l’entrevista de la temporada! Si voleu conèixer Ricky Martin més a fons, no us perdeu el programa d’aquest divendres.

També tindrem un ull posat al partit de la final de la Copa del Rei d’aquest dissabte, amb una tertúlia esportiva amb col·laboradors d’alt nivell, com l’exjugador del FCB Bojan Krkic i Joaquim Hernández (pare de Xavi Hernández).

I no hi faltarà la tertúlia interactiva de "La Riera". Tenim de convidades Rosa Boladeras (la Imma) i Mercè Martínez (la Nora). Amb elles parlarem de com acabarà el tema entre la Nora i l’Elies, per què a la Nora li sembla tan descabellat tornar-li els diners? Creieu que ho acabarà fent? Amb Espartac Peran i els seus tertulians: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez i Ana Boadas.

I abans de marxar de cap de setmana, classe d’elegància amb Marc Giró: com dir elegantment al teu fill preadolescent que no pot tenir mòbil a 11 anys?

T'esperem divendres 29 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bojan krkic joaquim hernández mercè martínez mònica terribas ricky martin rosa boladeras 
Viernes, 29 de mayo de 2015 • 00:11h.

L'avi del BarçaComença l'any al programa DIVENDRES, deixem enrere un 2012 ple d'emocions i quilòmetres, els que ha recorregut Espartac Peran en el seu viatge per Catalunya. Aquesta setmana viatgem fins a la població de Guardiola de Berguedà, lloc on ens espera l'escriptor Màrius Serra per conèixer de primera mà les particularitats del llenguatge que es parla en aquesta regió de Catalunya.

Tothom coneix l'avi del Barça, però el que molta gent no sap és que el seu nom és Joan Casals, i se'n desconeix el seu passat històric i el de la seva família, i de quina manera va néixer aquest personatge. En aquest primer DIVENDRES del 2013 coneixerem més a prop la figura de l'avi del Barça des de Guardiola, coincidint amb la designació del guanyador de la Pilota d'Or, tema que també tractarem a la tertúlia d'actualitat.

La taula dels dilluns amb les notícies més destacades del dia i del cap de setmana, comentades pels nostres col.laboradors Àlex Rovira, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Xesco Espar i Tian Riba.

En directe, 16:40h., a Tv3. No hi falteu!

[ Tertulia de actualidad y el avi del Barça, en el primer "Divendres" de 2013 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera mercè comes mercè martínez pere mas 
Domingo, 6 de enero de 2013 • 00:00h.

Xavi Coral i Espartac PeranEncetem l'últim programa de l'any a DIVENDRES... i l'última tertúlia de "La Riera" del 2012! Comptarem a plató amb la parella de les campanades de Tv3, l'Espartac Peran i la Nora (l'actriu Mercè Martínez), amb ells parlarem dels seus plans de cap d'any, però també de l'últim capítol de "La Riera". Però la Nora no serà la nostra única convidada, si voleu saber qui seran els altres sobretot no us perdeu el capítol de "La Riera" perquè us donarà una pista fonamental. A ells, els sotmetrem a un tercer grau per mirar d'entendre el perquè de les seves decisions. Amb l'àvia Remei, David Balaguer, Mercè Comes, Pere Mas i Ana Boadas repassarem també alguns dels temes de la setmana, com, per exemple, el xantatge al casino. Mirarem d'esbrinar per què a Sant Climent hi ha una concentració tan elevada de sicaris...

Aquesta setmana el Marc Giró ens donarà consells per passar un Nadal en família amb elegància i evitant qualsevol tipus de conflicte. Com ens hem d'asseure a la taula, com ens hem de vestir i quins temes de conversa són els més convenients per aquestes trobades, entre d'altres coses.

Us desitgem molt bones festes i una bona entrada d'any! Tornarem amb molts més DIVENDRES a partir del 7 de gener.

[ La última tertulia de "La Riera" del 2012 en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera mercè comes mercè martínez pere mas 
Viernes, 21 de diciembre de 2012 • 10:24h.

Anna SahúnEn el programa d'aquesta tarda tenim de convidada a l'actriu Anna Sahún, la Lídia Almeda a "La Riera", en un moment en el que ens comença a fer molta por... fins on és capaç d'arribar aquest personatge? Mirarem d'esbrinar-ho. També parlarem de la Jordina i el Joan, dels danys col.laterals del divorci entre l'Ernest i la Sònia, i de la relació, previsiblement complicada, entre el Dani i la Isabel. Aquesta relació li portarà problemes al Balló? Ho parlarem a la taula amb els nostres tertulians habituals: Enric Majó, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i l'Àvia Remei

Sabeu qui era la Vampira del Raval? Coneixerem la seva historia amb l'actriu Mercè Martínez i el compositor Albert Guinovart, que actualment representen al Teatre del Raval el musical "La vampira del Raval", i amb l'escriptor Marc Pastor, autor de la novela "La mala dona", que narra la inquietant trama de l'Enriqueta Martí. A més, la Mercè i l'Albert interpretaran una de les peces del musical.

Us recordem que teniu temps fins al final del programa d'avui per participar en la travessa dels Premis Gaudí!

Abans de marxar de cap de setmana podrem sentir la música en directe dels Sidonie, amb el tema "A mil años luz".DIVENDRES, en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Tertúlia de mujeres con la escritora Rosa Regàs en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert guinovart ana boadas anna sahun david balaguer enric majó la riera mercè martínez pere mas sidonie 
Viernes, 3 de febrero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]