La RieraLa família es fa gran, la nissaga dels Flaquer creix i ja fa tres temporades que ens proposa trames que des del magazín DIVENDRES seguim amb la mateixa passió (o més) que el primer dia. "La Riera" arriba avui al capítol 500, en un moment en el qual la sèrie és més roent que mai, però... si haguéssiu d'escollir una de les escenes que us han marcat més d'aquests 500 episodis, quina escolliríeu? Aquesta tarda, des de Sant Vicenç de Montalt, retem homenatge a la sèrie de culte de la sobretaula de Tv3, amb els actors Jordi Planas, Estel Solé i Anna Sahun, i alguns col.laboradors de la tertúlia de "la Riera", com Ana Boadas i David Balaguer. Molta atenció perquè sabrem quina és la seqüència de la sèrie preferida pels espectadors, la que ha quedat gravada en la retina de la legió de fans de "La Riera".

Durant la tertúlia d'actualitat també estarem molt atents a la cimera del pacte fiscal, a la qual assistiran aquesta tarda tots els partits en representació al Parlament de Catalunya. Parlarem amb Manel Manchón, Manel Cuyàs, Jordi Sauret, Marina Llansana i Tian Riba.

També ens visita el doctor Grimalt, dermatòleg, que respondrà les consultes dels espectadors sobre la manera com ens hem de cuidar la pell, ara que pugen les temperatures i comença la temporada de platja i piscina.

I si us agrada la bona cuina, estigueu atents a l'Espartac, que es veurà amb la xef Carme Ruscalleda per parlar de tècniques per fumar aliments, al costat de Carlos Piernas del Amor, un expert en la matèria.

16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ Celebramos los 500 episodios de "La Riera" en "Divendres", 16:40h. en Tv3 ]
Anna SahúnEn el programa d'aquesta tarda tenim de convidada a l'actriu Anna Sahún, la Lídia Almeda a "La Riera", en un moment en el que ens comença a fer molta por... fins on és capaç d'arribar aquest personatge? Mirarem d'esbrinar-ho. També parlarem de la Jordina i el Joan, dels danys col.laterals del divorci entre l'Ernest i la Sònia, i de la relació, previsiblement complicada, entre el Dani i la Isabel. Aquesta relació li portarà problemes al Balló? Ho parlarem a la taula amb els nostres tertulians habituals: Enric Majó, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i l'Àvia Remei

Sabeu qui era la Vampira del Raval? Coneixerem la seva historia amb l'actriu Mercè Martínez i el compositor Albert Guinovart, que actualment representen al Teatre del Raval el musical "La vampira del Raval", i amb l'escriptor Marc Pastor, autor de la novela "La mala dona", que narra la inquietant trama de l'Enriqueta Martí. A més, la Mercè i l'Albert interpretaran una de les peces del musical.

Us recordem que teniu temps fins al final del programa d'avui per participar en la travessa dels Premis Gaudí!

Abans de marxar de cap de setmana podrem sentir la música en directe dels Sidonie, amb el tema "A mil años luz".DIVENDRES, en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Tertúlia de mujeres con la escritora Rosa Regàs en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert guinovart ana boadas anna sahun david balaguer enric majó la riera mercè martínez pere mas sidonie 
Viernes, 3 de febrero de 2012 • 00:00h.

La RieraLa tertúlia de "La Riera" torna avui per analitzar el que ha donat de sí la setmana amb els nostres tertulians habituals, en Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, en David Balaguer, en Pere Mas i l'Ana Boadas. Estarem acompanyats de l'Anna Sahun, la Lídia, amb la que discutirem si li convé o no tornar amb el seu marit, apart d'altres temes sobre el seu destí en la ficció dels quals ens farà cinc cèntims durant el programa.

Avui també volem parlar d'un altre destí, el dels candidats a la presidència del Barça, com a prèvia de les votacions de diumenge 13 en el club blau-grana. Per tractar el tema ens acompanyarà el periodista Lluís Canut.

I tornarà l'Anna Llacher, que junt amb el Quim Marquès, propietari del restaurant "El Suquet de l'Almirall", ens explicaran les claus per fer la paella perfecta. I tot i que ja no som a Lleida, encara tenim un reportatge inèdit que us mostrarem avui: el de la seva lliga de futbol multicultural.

DIVENDRES. 16:30h. a Tv3.

[ El destino de Lídia se decide en "Divendres" ]

En: Divendres laSexta 
Tags: ana boadas anna llacher anna sahun david balaguer lluís canut pep a. muñoz pere mas quim marquès 
Viernes, 11 de junio de 2010 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]