La RieraLa família es fa gran, la nissaga dels Flaquer creix i ja fa tres temporades que ens proposa trames que des del magazín DIVENDRES seguim amb la mateixa passió (o més) que el primer dia. "La Riera" arriba avui al capítol 500, en un moment en el qual la sèrie és més roent que mai, però... si haguéssiu d'escollir una de les escenes que us han marcat més d'aquests 500 episodis, quina escolliríeu? Aquesta tarda, des de Sant Vicenç de Montalt, retem homenatge a la sèrie de culte de la sobretaula de Tv3, amb els actors Jordi Planas, Estel Solé i Anna Sahun, i alguns col.laboradors de la tertúlia de "la Riera", com Ana Boadas i David Balaguer. Molta atenció perquè sabrem quina és la seqüència de la sèrie preferida pels espectadors, la que ha quedat gravada en la retina de la legió de fans de "La Riera".

Durant la tertúlia d'actualitat també estarem molt atents a la cimera del pacte fiscal, a la qual assistiran aquesta tarda tots els partits en representació al Parlament de Catalunya. Parlarem amb Manel Manchón, Manel Cuyàs, Jordi Sauret, Marina Llansana i Tian Riba.

També ens visita el doctor Grimalt, dermatòleg, que respondrà les consultes dels espectadors sobre la manera com ens hem de cuidar la pell, ara que pugen les temperatures i comença la temporada de platja i piscina.

I si us agrada la bona cuina, estigueu atents a l'Espartac, que es veurà amb la xef Carme Ruscalleda per parlar de tècniques per fumar aliments, al costat de Carlos Piernas del Amor, un expert en la matèria.

16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ Celebramos los 500 episodios de "La Riera" en "Divendres", 16:40h. en Tv3 ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]