'Divendres'
Aquest dimecres comença, al Parlament de Catalunya, el debat de política general. Analitzarem el discurs que haurà fet el president de la Generalitat i les intervencions dels presidents dels grups parlamentaris, en una sobretaula en què seuran Rafel Nadal, Joan Julibert, Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Xavier Fina i Tian Riba.

El programa "Catalunya experience" torna aquesta temporada amb nous viatgers vinguts d'arreu del món. Ens en farà cinc cèntims la persona que els acompanya durant la visita i, alhora, presentadora del programa Ivana Miño.

Posarem en marxa una secció periòdica que conduirà Lluís Marquina i que ens posarà al dia dels avenços tecnològics que ens serveixen per fer el nostre dia a dia molt més fàcil. Aquesta setmana destacarem les APPs que monitoritzen el consum de la nostre llar o que ens permeten controlar els aparells electrònics a distància i mitjançant un smartphone.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots, frases i exclamacions propis del municipi de Castelló d'Empúries, com parlen els veïns de la vila i municipi de la comarca de l'Alt Empordà.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ivana miño joan julibert lluís marquina manuel cuyàs odei etxearte rafel nadal tian riba xavier fina 
Miércoles, 5 de octubre de 2016 • 00:10h.

Lluís MarquinaPot ser no ho sabeu, però si viviu en una ciutat, és molt probable que sigui una "smart city". Les aplicacions mòbils ens permeten interactuar amb l’entorn de la nostra ciutat d’una manera com mai s’havia pogut fer abans. Viladecans s’inscriu dins d’aquesta categoria, i posa especial atenció a les noves tecnologies en l’àmbit escolar. Aquest dimecres, al costat de Lluís Marquina, director i presentador del programa "Generació digital", us mostrarem com funciona una "smart city", i el seu món de possibilitats d’interacció.

Però no tot serà tecnologia i telèfons mòbils, a Viladecans. També farem esport i coneixerem el club de beisbol de la població, degà d’aquest esport a Espanya. Decobrirem la història i la importància d’aquest club a la ciutat, i també les peculiaritats d’aquest esport a través de l’experiència de diferents aficionats que hi estan vinculats.

I a plató, nova edició d'"El secret de les cançons", amb el periodista musical Pep Blay i els nostres col·laboradors Ana Boadas i Pere Mas. En aquesta ocasió, parlarem de les cançons relacionades amb Salvador Dalí, ara que fa 25 anys de la seva mort.

Comentarem el més destacat de l’actualitat a la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb la participació de Manuel Cuyàs, Sílvia Soler, Rafel Nadal, Francesc Romeu i Tian Riba.

Us hi esperem, com sempre, en directe. 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas lluís marquina pep blay pere mas xavi coral 
Miércoles, 22 de enero de 2014 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]