'Divendres'
Aquest dimecres comença, al Parlament de Catalunya, el debat de política general. Analitzarem el discurs que haurà fet el president de la Generalitat i les intervencions dels presidents dels grups parlamentaris, en una sobretaula en què seuran Rafel Nadal, Joan Julibert, Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Xavier Fina i Tian Riba.

El programa "Catalunya experience" torna aquesta temporada amb nous viatgers vinguts d'arreu del món. Ens en farà cinc cèntims la persona que els acompanya durant la visita i, alhora, presentadora del programa Ivana Miño.

Posarem en marxa una secció periòdica que conduirà Lluís Marquina i que ens posarà al dia dels avenços tecnològics que ens serveixen per fer el nostre dia a dia molt més fàcil. Aquesta setmana destacarem les APPs que monitoritzen el consum de la nostre llar o que ens permeten controlar els aparells electrònics a distància i mitjançant un smartphone.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots, frases i exclamacions propis del municipi de Castelló d'Empúries, com parlen els veïns de la vila i municipi de la comarca de l'Alt Empordà.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ivana miño joan julibert lluís marquina manuel cuyàs odei etxearte rafel nadal tian riba xavier fina 
Miércoles, 5 de octubre de 2016 • 00:10h.

Xavier Sala i Martin
El professor d’Economia per la Universitat Colúmbia Xavier Sala i Martín torna a DIVENDRES per donar-nos la seva visió, des d’un punt de vista estadístic, de les votacions del passat 27 de setembre. A més, ens presentarà l’informe sobre la competitivitat global del World Economic Forum de Davos, del qual n’és director. En aquest informe analitza l’evolució de l’economia mundial per països durant l’últim any.

Anirem a Berga per parlar de la Festa del Bolet, el motiu principal pel qual som aquesta setmana a la capital del Berguedà. La Festa del Bolet de Berga i Castellar del Riu, juntament amb la més nova Berga Bolet, congreguen més de 5.000 persones el primer cap de setmana d’octubre. Analitzarem la temporada que ens espera i situarem al mapa els millors llocs per sortir a buscar bolets i què hi podem trobar. Parlarem de la part social i dels grans tòpics creats al voltant d’anar a buscar bolets. I entre d’altres coses, presentarem tapes amb bolets dels restaurants del poble. Ens acompanyaran en directe Carme Ruscalleda, Pep Nogué, Dani Ramírez i destacats berguedans relacionats amb aquest món.

Aquest dimecres al vespre, TV3 estrena "Catalunya experience", un programa que vol mostrar Catalunya a viatgers amb influència pública, vinguts de diferents punts del planeta. Per parlar-ne tindrem la presentadora, l’actriu Ivana Miño, el director Xavier Brichs i la nostra col·laboradora Ana Boadas.

També comptarem amb el "Fem parlar" d’Empar Moliner que, com cada dimecres, ens analitzarà tot tipus de curiositats que tenen a veure amb l’ús de la llengua, tant de manera escrita com parlada.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas helena garcia melero ivana miño xavier brichs xavier sala i martín 
Miércoles, 30 de septiembre de 2015 • 00:08h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]