'Divendres'
Aquest divendres acabem setmana amb actitud zen i us portem al plató Veronica Blume, model i professora de ioga, ambaixadora de la Barcelona Yoga Conference 2015. Amb ella coneixerem els secrets i els beneficis d’aquest exercici ancestral que ha canviat la vida a moltes persones, ha netejat males energies i ha col·locat els xacres al seu lloc.

També parlem de moda, tindrem amb nosaltres els millors dissenys de Barcelona 080. La periodista especialitzada en moda Queta Karmany ens presenta una desfilada de models amb el millor de la passarel·la que s’ha celebrat aquesta setmana a Barcelona.

La tertúlia interactiva de "La Riera" torna carregada de spoilers, tornem a capgirar la telenovel·la de la sobretaula de TV3 amb Espartac Peran i els seus col·laboradors: Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez. Amb la participació de l’actriu Mercè Sampietro.

I marxem de cap de setmana amb les bones maneres de Marc Giró: el nostre expert en elegància i saber estar respon les consultes dels espectadors.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández marc giró mercè sampietro pere mas queta karmany 
Viernes, 3 de julio de 2015 • 09:48h.

Xavi Coral i Espartac Peran
Ens n'anem de vacances! S’acaba la cinquena temporada de DIVENDRES, però abans ens espera una tertúlia de "La Riera" més interactiva que mai, amb una batalla de hashtags per establir el veredicte del judici a Mercè Riera: #MercèCulpable o #MercèInnocent? Mostrarem per pantalla els tuits més enginyosos generats amb aquestes dues etiquetes i un recompte de marcador de la "batalla". A més, la convidada de la tertúlia serà Mercè Sampietro, que comentarà els tuits i donarà pistes sobre el final del judici del seu personatge, Mercè Riera.  La votació a través de hashtags estarà oberta durant tot el cap de setmana i dilluns es podrà consultar el resultat final a la web de TV3. Com sempre, amb la participació de tots els nostres seguidors "virtuals" a través d’internet i dels tertulians a plató: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez i Ana Boadas.

I després de la tertúlia, ens visiten els presentadors de "La Marató" de TV3 d’aquest any: Mònica Terribas i Quim Masferrer. La presentadora actual d'"El Matí de Catalunya Ràdio" i exdirectora de TV3 i l’actor i presentador de l’exitós "El foraster" presentaran aquest programa el diumenge 14 de desembre. "La Marató" estarà dedicada a les malalties del cor.

L’elegància no faltarà en aquest final de temporada, amb la presència de l’expert en bones maneres, Marc Giró, que ens porta una llista de consells molt útils per no perdre el bon gust aquest estiu. Entre d’altres, ens ensenyarà a menjar un gelat amb elegància.

I amb la cançó de l’estiu de TV3, interpretada en directe per El Pepet i la Marieta, ens acomiadem fins al dilluns 1 de setembre, que tornarem disposats a fer molts més DIVENDRES.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: el pepet i la marieta marc giró mercè sampietro mònica terribas quim masferrer 
Viernes, 18 de julio de 2014 • 00:20h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]