Espartac PeranAquest dimecres, a DIVENDRES, l'esbart dansaire de Rubí serà protagonista durant les connexions amb l'Espartac des de la comarca del Vallès Occidental. L'esbart de Rubí és un dels més importants de Catalunya i ha rebut el Premi Nacional de Dansa i la Creu de Sant Jordi. Coneixerem la història i la importància dels esbarts a Catalunya i també l'abecé dels balls tradicionals catalans.

A Rubí també tindrem l'oportunitat de conèixer les últimes tendències en perruqueria, amb l'estilista rubinenc Santi Gallego, que ha rebut l'estrella Global Salon, que atorga The Qhair, la "guia Michelin" del món de la perruqueria. Amb ell, repassem les últimes tendències i fem un tutorial sobre trenes, ondulats i recollits.

I a plató parlarem de salut dental, amb el dentista Joan Autrán. Anem menys al dentista per culpa de la crisi? Com afecta l'estrès la nostra salut dental? El doctor Autrán respondrà a les preguntes dels nostres espectadors.

Com sempre, farem el repàs de l'actualitat a la nostra tertúlia amb Xavi Coral i l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba.

DIVENDRES, sintonitza'ns en directe cada tarda, a Tv3, 16:40h.

[ Estilismo, consultorio dental y el esbart dansaire de Rubí, en "Divendres", 16:40h., Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: joan aurtran manel cuyàs màrius carol núria coll santi gallego santiago vidal sílvia soler tian riba 
Miércoles, 23 de enero de 2013 • 00:00h.

Lluís Gavaldà i Joan ReigQuan es reuneixen un munt de músics, generalment solen ocórrer coses inaudites. I si el motiu de la reunió és versionar cançons de Els Pets, el resultat pot ser encara millor. Aquest dimecres, ens visiten Lluís Gavaldà i Joan Reig per conèixer una mica millor el CD "Perversions", un disc de culte que reflecteix la influència que ha tingut el so d'Els Pets en altres bandes que versionen les seves cançons com ara els Love of Lesbian, La Casa Blava, Refree o The New Raemon. Aquest últim ens interpretarà en directe el tema "Aquest cony de temps" a l'escenari de DIVENDRES.

També farem el repàs de l'actualitat amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll, i aquesta setmana també amb Carles Quílez, periodista i director d'anàlisi de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

I seguim a Tiana, terra de vins i caves de la DO Alella. Per això volem parlar-ne des d'una perspectiva molt concreta: el disseny de les ampolles. Per què tenen les formes que tenen? Com influeix això en la qualitat i la conservació de la beguda? Han tingut les mateixes formes al llarg de la història? Ho farem amb l'enòleg Josep Maria Pujol i la nostra sommelier, la Meritxell Falgueres.

A més a més, amb l'Espartac i l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté visitarem la Cartoixa de Montalegre, un monestir de l'Ordre de la Cartoixa que es troba a Tiana. Amb més de mil anys, és l'única cartoixa catalana que encara conserva una comunitat de monjos. Coneixerem com s'hi viu i repassarem els fets històrics que van succeir en aquest lloc sagrat.

En directe. 16:40h. Tv3.

[ Lluís Gavaldà y Joan Reig, "Perversions" en "Divendres". 16:40h. en Tv3 ]
'Divendres'Si voleu descobrir d'on ve una paraula tan catalana com "estalviar", quina relació tenen les barretines amb el mal d'esquena, què vol dir pagar a la catalana, on es pot buscar or al nostre territori o què té a veure el cobrador del frac amb la reconquesta, no us perdeu el programa d'aquest dimecres. La periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà ens presenta el llibre "Guia xafardera de Catalunya", un llibre que destapa curiositats referents a Catalunya i els catalans... Imprescindible!

Durant aquesta tercera jornada a la població de Guardiola de Berguedà, coneixerem més a fons la història dels "maquis". Durant la Guerra Civil, Guardiola va ser "territori maqui", i es deia que aquí s'amagava el conegut bandoler Caracremada... Molts dels veïns de la zona van tenir problemes perquè van amagar-lo! En parlarem amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

A Guardiola de Berguedà també hi ha la mina de petroli de Riutort, l'única mina de petroli visitable de l'estat espanyol. En descobrirem l'origen i els racons més interessants amb Marc Boada, que ens explicarà com se n'extreia el petroli.

I parlarem de les notícies més destacades de la situació actual, a la tertúlia d'actualitat del dimecres, amb l'equip de tertulians integrat pel jutge Santiago Vidal, Màrius Carol, Manuel Cuyàs, Sílvia Soler, Núria Coll i Tian Riba.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran, DIVENDRES, cada tarda en directe, 16:40h., a Tv3.

[ Conociendo la "Guía chafardera de Catalunya" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna-priscila magriñà josep maria solé i sabaté manuel cuyàs marc boada màrius carol núria coll santiago vidal sílvia soler tian riba 
Miércoles, 9 de enero de 2013 • 00:00h.

Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere PonceBasada en un relat d'Albert Sánchez Piñol (autor del bestseller "La pell freda") i dirigida per Òscar Aibar, "El Bosc" explica la història d'una família del Matarranya (Baix Aragó) que amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen uns misteriosos llums que son visibles dues nits a l'any, entre la mala herba d'un estrany bosc. Segons la tradició familiar, els llums són una porta a un altre món, d'on ningú torna al creuar. Aquest dimecres, Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere Ponce, protagonistes del film, creuen la porta del plató de DIVENDRES per parlar amb Xavi Coral sobre uns dels projectes més interessants de cinema de gènere fantàstic rodats a Catalunya, presentat durant el passat festival de Sitges.

Diumenge 16 és La Marató de Tv3 i des de Vila-Seca farem un gran assaig de la flaixmob que recorrerà el país per lluitar contra el càncer. Els presentadors del programa "Tags" del Super3 posaran a ballar en directe centenars de vila-secans.

També dedicarem una de les connexions a parlar de Barcelona World, projecte recreatiu turístic que fa uns mesos va anunciar la Generalitat de Catalunya i que s'ubicarà en terrenys de Vila-seca i Salou.

El repàs de l'actualitat del dia, tema central de la tertúlia amb el jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:40h., a Tv3.

[ Àlex Brendemül, Maria Molins y Pere Ponce en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alex brendemühl la marató manel cuyàs maría molins màrius carol núria coll pere ponce santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 12 de diciembre de 2012 • 00:00h.

'Nadie sabe nada'Improvisació, repàs de l'actualitat i talent marca de la casa a NADIE SABE NADA, una obra de teatre que es construeix en temps real. Aquest dimecres, a DIVENDRES ens visiten Andreu Buenafuente i Berto Romero, que estaran al Teatre Artèria Paral.lel de Barcelona del 12 de desembre fins el 6 de gener amb aquest nou espectacle.

Des del Pla de l'Estany, coneixerem de més a prop la vida oculta d'éssers fantàstics. Serinyà va celebrar la 1a Fira de Fades, Follets i Éssers Màgics. Coneixerem els éssers màgics més populars de la mitologia catalana amb Pilarín Bayés. I com cada setmana, sabrem quins racons no ens podem perdre quan visitem Serinyà en clau turística.

El repàs de l'actualitat anirà a càrrec de l'equip de tertulians format pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs i Núria Coll.

16:40h. Tv3. Us hi esperem!

[ Andreu Buenafuente y Berto Romero presentan "Nadie Sabe Nada" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: andreu buenafuente berto romero manuel cuyàs màrius carol nadie sabe nada núria coll pilarín bayés santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 5 de diciembre de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 8 ]