Formación
Cursos y talleres
Maite BuenafuenteImpartit per Maite Buenafuente el 17 de març de 2012

Entenem el càsting com una peça fonamental a treballar en la carrera de l'actor així com tenir una visió global sobre l'industria per portar la seva carrera al millor port possible.

Oferim amplia experiència en el sector de la comunicació, una carrera de més de 25 anys d'èxit als mitjans: ràdio, televisió, cinema, internet... I amb un marcat segell basat en l'humor i els formats d'entreteniment, disciplina que no s'imparteix generalment a les escoles d'interpretació.

En aquest taller tindreu l'oportunitat de conèixer de primera ma tot el necessari per donar-vos a conèixer, com preparar el vostre material, donar-vos a conèixer, assabentar-vos de les convocatòries de càsting, de les noves formules de càsting... i de com preparar un bon càsting.

Per primera vegada, sabreu el que els directors de càsting apunten a les seves llibretes i que mai us revelaran. Nosaltres ho comentarem, ho corregirem i donarem l'oportunitat d'un segon passi que serà enregistrat com un càsting real per la directora.

Durada:
El taller es de 8 hores.
El nombre màxim de places es de 15 persones.
Els tallers es realitzaran a les instal.lacions de Eòlia.
El taller inclou el posterior lliurament en DVD del material treballat.
Al costat de la inscripció, els participants han d'ajuntar el CV per que el responsable del taller pugui preparar el material i els treballs que es realitzaran a classe de manera més personalitzada.

Professor:
Maite Buenafuente: Actriu i directora de Càsting d'EL TERRAT.

Per inscripcions i més informació:
EL TERRAT - 93 458 07 27 - Contacte
Eòlia- 93 319 23 97 – eolia@eolia.es
En: Formación 
Tags: cursos maite buenafuente talleres 
Jueves, 16 de febrero de 2012 • 10:38h.

Fermí FernandesDissabte 25 de febrer 2012, de 13:00h. a 22:00h.

EL TERRAT t'ofereix aquest taller intensiu, merament pràctic i acompanyat d'una gran varietat de material audiovisual de la productora, on treballarem la construcció de personatges còmics i aprendrem a diferenciar la paròdia de la imitació. Us donarem totes les eines actorals necessàries adquirides en els nostres llargs anys d'experiència en televisió perquè pugueu treure el còmic que porteu a dins.

Durada: La durada del taller és de 8 hores. El nombre màxim de places és de 15 persones. Els tallers es realitzen a les instal.lacions de l'escola Eòlia. El taller inclou el lliurament posterior de material. Al costat de la inscripció, els participants han d'adjuntar el CV perquè els professors puguin preparar el material i els treballs de manera més concreta.

Per inscripcions i més informació:
EL TERRAT - 93 458 07 27 - Contacte
Eòlia- 93 319 23 97 – eolia@eolia.es

Adreçat a: Bàsicament a actors professionals però també a tothom qui vulgui incorporar noves tècniques d'expressió al seu currículum.

Professors:
Fermí Fernandes: Actor històric d'EL TERRAT. Ha protagonitzat la majoria de les paròdies i personatges de la productora, així com personatges inèdits. Actualment el podem veure a "Polònia", "Crackòvia" i "Sota Terra" (TVC).
Maite Buenafuente: Actriu i directora de càsting d'EL TERRAT.
En: Formación 
Tags: cursos fermí fernandes maite buenafuente talleres 
Lunes, 13 de febrero de 2012 • 11:38h.

Saca ese artista que llevas dentro y que ha estado dormido durante tanto tiempo. Ha llegado tu momento.

EL TERRAT y Set d'Acció se han unido creando un curso de monólogos para mayores de 55 años de cuatro meses de duración en los que trabajaremos conjuntamente con tus experiencias e inquietudes más divertidas y le daremos forma de monólogo cómico para llevarlo finalmente a un escenario en una gala final.

Reserva ya tu plaza, son limitadas. El curso empieza el 1 de febrero y termina el 1 de mayo con una clase semanal los miércoles de 10 de la mañana a 12 del mediodía.

Más información y precios del curso en Set d'Acció o llamando al teléfono 935025509
En: Formación Productora 
Tags: concursos monólogos set d'acció talleres 
Viernes, 13 de enero de 2012 • 11:58h.

EL TERRATEn este curso entrenaremos, previamente seleccionados por casting, a un grupo de profesionales con ilusión, feeling y talento, dispuestos a sudar la camiseta 2 días por semana.

Apúntate a esta exclusiva oportunidad que conseguirá acercarte a las claves para ser reportero, monologuista y/o colaborador de programas de televisión, con el sello diferencial del humor y entretenimiento que caracterizan a EL TERRAT. El cásting de acceso al curso se hará los días 21 y 30 de enero de 2012.

El profesorado está compuesto por Santi Ibañez, Miguel Angel Ripeu, Dani Pérez y Fermí Fernandes con la supervisión de Andreu Buenafuente y Berto Romero.

La duración del curso de formación es del 20 de febrero al 21 de mayo de 2012, dos días por semana (lunes y miércoles) de 20h. a 22h. Para más información y precios, llamad a las oficinas de EL TERRAT, teléfono 93.458.07.27
En: Formación Productora 
Tags: andreu buenafuente berto romero dani pérez fermí fernandes miguel àngel ripeu santi ibáñez set d'acció 
Jueves, 12 de enero de 2012 • 18:20h.

EL TERRATEste viernes 14 de octubre comienza la cuarta edición del Programa de Postgrado en Escritura y Guión Televisivo para programas de entretenimiento y humor que organiza El Terrat y el IDEC-Universitat Pompeu Fabra.

Más información: aquí.
En: Formación 
Tags: cursos talleres televisión 
Lunes, 10 de octubre de 2011 • 18:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 6 ]