Angelina JolieAquesta tarda hem preparat un magazín en el qual, per sobre de tot, buscarem la bellesa i la perfecció. Ens hem proposat trobar les qualitats que haurien de reunir l'home i la dona perfectes. Per parlar del tema, hem cridat un grup d'homes i dones que, ja per separat, són un encant, però quan s'ajunten ens agraden encara més. El motiu? És molt probable que entre tots reuneixin els atributs innats de l'home i la dona 10: Jose Corbacho, Tian Riba, Pere Mas, Imma Sust, Carolina Ferre i Sílvia Soler.

Avui també posarem al vostre abast les últimes novetats en millores d'estètica, ja que ens acompanyen alguns dels metges de cirurgia plàstica més prestigiosos del país, el Dr. Antonio Tàpia, la Dra. Begoña Martínez i el Dr. Ramon Vila-Rovira, -el metge que va operar el nas de Belén Esteban-. Amb ells repassarem l'abans i el després de les grans operacions d'estètica dels famosos.

I una cosa indispensable per estar més guapos: seguir una alimentació saludable. Des de Salt, la nutricionista Montse Folch ens resol la difícil equació de menjar sa sense renunciar al nostre ritme de vida.

DIVENDRES, cada tarda en directe a Tv3.

[ Gente perfecta en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio tàpia begoña martínez carolina ferre imma sust jose corbacho montse folch pere mas ramon vila-rovira sílvia soler tian riba 
Martes, 22 de febrero de 2011 • 00:09h.

Màrius SerraQuè fan un mallorquí, un lleidatà, un valencià, un gironí, un tarragoní i algú de la Catalunya Nord, al plató de DIVENDRES? Doncs, participar en el concurs que s'ha inventat el nostre mag del llenguatge, el dandi de les lletres, l'escriptor Màrius Serra. Expert a construir artefactes lingüísitics ideats com a passatemps, Màrius Serra ens presenta el "Derbi de variants", que és com un "Gran Prix del verano", però per a llicenciats en Filologia. Joan-Daniel Bezsonoff, Montse Palau, Queta Karmany, Josep Maria Fonolleras, Carolina Ferre i Ramon Molins, competiran per demostrar quina versió del català és la més adequada per parlar de temes com el sexe, el temps o la política.

Avui torna al programa el catedràtic en economia Xavier Sala i Martin, que ens ajudarà a comprendre una mica millor què està passant al món i les conseqüències que té per a les nostres butxaques. I, abans de marxar, us volem presentar un crac del BMX Freestyle que viu a Canet de Mar, Michael Echeveste, capaç de fer proeses com aquesta:I demà, celebrem el 20 aniversari del Club Super3 ;-D

DIVENDRES, 16:35h. Tv3.

[ "El triatlón de las variantes", con Màrius Serra ]

Francisco de SertPep Guardiola va felicitar Vicente del Bosque pel seu títol de marquès concedit pel rei Joan Carles, i va fer broma quan l'hi van preguntar si a ell li donarien: "Marquès? Aquí a Catalunya no n'hi ha, d'això".

Avui, a DV, hem volgut fer un petit treball de recerca sobre l'existència (o no) no únicament de marquesos, sinó de comtes i ducs dins de Catalunya, i resulta que, efectivament, Guardiola estava equivocat, ja que, per aquestes terres també hi corre la sang blava. Ens acompanyarà, per parlar-ne, Francisco de Sert, Comte de Sert, i un habitual del programa, Màrius Carol.

I en la nostra tertúlia dels dimarts parlarem d'AMOR, així, en majúscules, invocarem Cupido al costat de Luis Racionero, un home que n'ha sortit viu de sis grans històries d'amor i ha escrit un llibre sobre el tema. És cert que com el primer amor no n'hi ha un altre d'igual? Existeix l'amor a primera vista? Són temes que tractarem amb Carolina Ferre, Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler i Jose Corbacho.

I continuem a Canet de Mar! Avui: Els Comediants i el Canet Rock.

DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Catalanes de sangre azul ]

En: Divendres Tv3 
Tags: canet rock carolina ferre els comediants francisco de sert imma sust jose corbacho màrius carol sílvia soler 
Martes, 8 de febrero de 2011 • 00:10h.

Papers de SalamancaCinc anys després del retorn a Barcelona dels "papers de Salamanca", avui, a DV parlarem amb el director de l'Arxiu Nacional de Catalunya, Josep Maria Sans i Travé, i els historiadors Josep Cruanyes i Josep Maria Solé i Sabaté, per conèixer de primera mà alguns dels manuscrits que s'han pogut recuperar fins al dia d’avui, i de passada saber el destí dels documents que encara no han estat retornats.

A la nostra tertúlia dels dimarts tornem a reunir una taula amb convidats sense pèls a la llengua com Sílvia Soler, Carolina Ferré, Jose Corbacho i Tian Riba. Avui parlaran sobre l'eliminació dels 80km/h i sobre quin és el límit del dret a la intimitat. Amb la Dra. Folch, des de Valls, us demostrarem que menjar tapes no té per què ser perjudicial per conservar la nostra figura.

Cada dia és DIVENDRES, 16:35h. Tv3.

[ Los papeles de Salamanca llegan a DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch jose corbacho josep cruanyes josep maria sans i travé josep maria solé i sabaté sílvia soler tian riba 
Martes, 1 de febrero de 2011 • 00:07h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
[ Páginas: 7 / 7 ]