DivendresTornem a reunir al plató de DIVENDRES una alineació de primera per dur a terme el debat dels dimarts, en el qual ens agrada confrontar els punts de vista d'homes com Jose Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba, i dones com Carolina Ferre, Imma Sust i Sílvia Soler. Avui parlarem de l'envelliment i si hem d'acceptar el pas dels anys, i ho farem amb Joan Cunill, l'inventor d'un elixir fet a partir d'ous de gallina que segons ell, conté la fórmula de l'eterna joventut.

També comencem a ambientar-nos de cara a la Setmana Santa, donant una volta per les "passions" que es representen per tot Catalunya aquestes dates. No  embolicarem un Crist, sinó que n'embolicarem fins a quatre!, ja que tindrem al plató quatre actors que fan de Jesucrist en les representacions de Cervera, Ulldecona, Olesa i Esparreguera.

I seguim a la localitat de Tremp, una població on hem descobert un gran nombre de fleques on  fan el pa de manera tradicional. Ens acompanyarà la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Montse Folch, amb qui estudiarem les propietats d'aquest aliment, i en desmentirem alguns tòpics.

Recorda que seguim esperant els teus missatges d'amor a través de la nostra web, per participar en el concurs "Catalunya s'estima". Un viatge a Paris per a dues persones pot ser teu!

[ Hombres, mujeres y pasiones en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch imma sust joan cunill jose corbacho màrius carol sílvia soler tian riba 
Martes, 12 de abril de 2011 • 08:47h.

Javier SerraAquesta tarda, a "Divendres", se'ns tira la fi del món a sobre, amb la nova novel.la de l'escriptor Javier Serra "El ángel perdido". Una història sobre l'Apocalipsi, l'autor de la qual té grans punts en comú amb un dels presentadors del programa, l'Espartac Peran, ja que el mateix Javier Serra visita personalment tots i cadascun dels llocs on transcorre la novel.la, com de la mateixa manera l'Espartac va visitant tots els llocs de Catalunya on portem l'esperit festiu del nostre programa. A la redacció ja ens hem llegit la novel.la, i us podem dir que és una barreja de thriller, fantasia i ciència-ficció que ens ha agradat molt, així que us recomanem que no us perdeu l'entrevista d'aquesta tarda, perquè promet ser molt interessant.

I la taula de debat d'avui serà digna de la fi del món, amb els habituals de cada dimarts: Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol.

I estem molt contents perquè ja ens han sortit alguns amics a l'Espluga de Francolí: la gent de les galetes Rifacli i l'escriptor Josep Vallverdú.

Si tu vols, cada dia pot ser DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Un "Divendres" apocalíptico con Javier Sierra ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre imma sust javier serra jose corbacho josep vallverdú màrius carol sílvia soler 
Martes, 5 de abril de 2011 • 08:09h.

Risto Mejide"Que la muerte te acompañe" és el títol del nou llibre de Risto Mejide, en sintonia amb el seu corrent de "pensament negatiu", ja que es tracta d'una història de ficció en què "noi NO coneix noia", condició sine qua nom per formar una parella, segons explica Risto en aquesta història, la primera novel.la de l'enfant terrible d'"Operación Triunfo", que presenta aquesta tarda en el plató de DIVENDRES. Ell mateix ens parlarà de quins han estat els mecanismes que l'han portat a fotre canya des d'un dels registres als quals ens té menys acostumat: el de la seva faceta com a novel.lista.

I aquesta tarda, a Calafell, ens espera Espartac Peran al costat de l'experta en nutrició, la Dra. Folch, i uns convidats hilarants: els Germans Calatrava. Us donarem consells per preparar amanides més saludables, i repassarem alguns dels mítics gags dels Calatrava, que ens explicaran la seva vinculació amb aquesta localitat.

I al costat d'Imma Sust, Sílvia Soler, Carolina Ferre, Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba, ens preguntem: Com reaccionem davant dels canvis dràstics als quals de vegades ens hem d'enfrontar a la vida?

Converteix una tarda normal en una tarda de DIVENDRES, en directe, cap a les 16:40h., a Tv3.

[ Hoy, en DV: Risto Mejide y los Hermanos Calatrava ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch hermanos calatrava imma sust jose corbacho màrius carol risto mejide sílvia soler tian riba 
Martes, 29 de marzo de 2011 • 00:09h.

EnderrockLes seves composicions poc tenen a veure amb el so C86, i diguem que el shoegaze també els queda una mica lluny. Però a Catalunya s'han forjat un bon grapat de bandes de música pop, que utilitzen el català com a idioma transmissor d'emocions, i que ahir van viure una gran nit, la nit dels premis Enderrock. La gala va estar presentada per @Xavi_Coral, i avui a DIVENDRES hem volgut traçar un itinerari sonor per l'escena musical del moment, per saber bé qui és qui dins del pop català. Grups emergents i uns altres més consolidats, tots ells estaran representats aquesta tarda, amb la presència en el plató d'alguns dels guardonats en els premis Enderock, com Lluís Gavaldà d'Els Pets i Joan Enric Barceló d'Els Amics de les Arts.

I aquesta tarda tornem a embolicar-la de nou amb la taula de debat més equilibrada de la setmana: tres homes (Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba) i tres dones (Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre), intentaran arribar a un acord respecte a les qualitats que ha de tenir la parella perfecta.

I atenció a les connexions al costat d'Espartac Peran i la Dra. Folch des de Les Borges Blanques. Avui us expliquem tots els usos terapèutics que li podeu donar a l'oli.

DIVENDRES, en directe a les 16.40, a Tv3.

[ Catalán, idioma POP ]

Gemma CernudaAl programa d'aquesta tarda, les dames tindran un paper especialment protagonista, a través del llibre "366 frases que tota dona ha de saber", de Gemma Cernuda. El treball resulta ser un compendi que ofereix just el que promet: 366 perles que han deixat anar en clau afirmativa diverses fèmines il.lustres de l'altura de Zsa Zsa Gabor o Simone de Beauvoir, perfectament aplicables als temps actuals, i a la dona real d'avui. D'aquestes frases amb trompa de falopi parlarem al costat de les nostres maquíssimes col·laboradores: Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust, Isabel Clara-Simó i Ana Boadas.

I només portem dos dies a Gavà, però ja ens hem fet amics dels Rolling Stones, dels U2 i dels Red Hot Chilli Peppers locals. Ells són grups tribut d'aquestes grans bandes i, en una demostració en directe de les seves habilitats, portaran l'esperit del rock al seu terreny, el Baix Llobregat.

"DIVENDRES", aquesta tarda en directe a les 16:40h. a Tv3, i si vius a València, a la mateixa hora a través de la nostra web.

[ Un DV "palabra de mujer" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carolina ferre imma sust isabel-clara simó sílvia soler 
Martes, 1 de marzo de 2011 • 00:08h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 6 / 7 ]