Santiago DexeusA la tertúlia d'aquesta tarda parlem de dona i societat a partir d'"El futur en femení", una exposició i cicle de conferències coordinades a través del ginecòleg Santiago Dexeus, que pretén aportar les claus per respondre a una pregunta bàsica: som una societat realment igualitària? La iniciativa tracta temes com ara la conciliació laboral i familiar, la coeducació, el sexe des de l'adolescència a la menopausa, la maternitat, la cirurgia estètica, la bretxa salarial, el lideratge, l'educació o la discapacitat en dones. Són temes que es posaran sobre la taula avui, al costat del mateix Santiago Dexeus i els nostres col.laboradors Màrius Carol, Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust i Tian Riba.

Avui també ens hem interessat per la creixent onada de turisme rus que ve a Catalunya. Per què existeix aquest interès creixent entre la població russa pel nostre país, durant els últims anys? Què és el que més els atrau? Ens ho explicaran Jaime Acevedo i Aksana Niamkovoch, que treballen per al mercat rus, i Enric Lacalle, president del comitè organitzador del Barcelona Meeting Point.

I molt més... Seguim a la població de Centelles, lloc on assistirem avui a una nova secció d'alimentació i vida sana, al costat de la doctora Folch, i també coneixerem més sobre l'urbanisme de les principals capitals catalanes, seguint el rastre de l'arquitecte Ildefons Cerdà, creador de l'Eixample barceloní, nascut en aquesta localitat.

Al costat d'Espartac Peran i Xavi Coral, cada dia és DIVENDRES. En directe després de "La Riera", a Tv3.

[ Tertulia con el ginecólogo Santiago Dexeus, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: aksana niamkovoch carolina ferre doctora folch enric imma sust jaime acevedo lacalle màrius carol santiago dexeus sílvia soler tian riba 
Martes, 20 de marzo de 2012 • 00:00h.

Adolf TobeñaEls científics que estudien el cervell, un dels òrgans més complexos de l'ésser humà, continuen assenyalant la gran quantitat d'incògnites que encara amaga el seu comportament. És la Setmana Mundial del Cervell, i a DIVENDRES hem volgut indagar sobre el seu funcionament, centrant-nos bàsicament en un dels seus aspectes fonamentals: la memòria. Aquesta tarda ens visita el doctor Adolf Tobeña, catedràtic de Psiquiatria i Psicologia Mèdica, amb qui parlarem dels ressorts que permeten a l'ésser humà utilitzar la seva capacitat memorística, i d'aquells hàbits que ens permeten millorar-la. També comentarem els missatges que al llarg d'aquesta setmana ens han anat enviant els nostres espectadors a través de Twitter, responent a la següent qüestió: Quins trucs feu servir per no oblidar-vos de coses importants durant el dia a dia?

També continuem a Olesa de Montserrat al costat d’Espartac Peran i la nutricionista Montserrat Folch, avui amb una col.lecció d'aliments per optimitzar la nostra salut, i també amb una interessant proposta que ens fa l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté, que ens transportarà a la Guerra de Successió per parlar de l'exèrcit dels "Miquelets", coneguts com els últims catalans independents.

I a la tertúlia d'avui us presentem el nou llibre de la nostra col.laboradora Sílvia Soler, "Bàsquet, scrabble i tu", que ha escrit a quatre mans amb el seu fill Ferran Muñoz (també present a la taula), i que tracta de la relació entre pares i fills. Debatrem sobre aquest tema al costat d'Imma Sust, Carolina Ferre, Màrius Carol i Adam Martín.

En directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Los misterios del cerebro con el doctor Adolf Tobeña, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: adam martin adolf tobeña carolina ferre doctora folch ferran muñoz imma sust josep maria solé i sabaté màrius carol 
Martes, 13 de marzo de 2012 • 00:00h.

Neurociència visual a 'Divendres'El plató de DIVENDRES es transforma avui durant una estona en una escola de màgia de gran prestigi, ja que comptem entre nosaltres amb dos grans investigadors en el camp de l'il.lusionisme, i dels ressorts que fan que el nostre cervell percebi coses a priori impossibles, com per exemple, veure com serren a una dona i les dues meitats del seu cos continuen movent-se separades en l'espai, monedes que es reprodueixen per si soles, o cartes de pòquer que semblen tenir vida pròpia. La neurociència és fonamental per a la creació de tots aquests trucs de màgia, per això parlarem amb Susana Martínez Conde, especialista en neurociència visual al laboratori de Neurofisiologia del Comportament, de l'Institut Neurològic Barrow de Phoenix, als Estats Units. Al seu costat tindrem a Miguel Ángel Cea, un autèntic mag que jugarà amb els límits de la nostra percepció, aplicant els descobriments en el camp de la neurociència a les seves habilitats com a il.lusionista.

A Alella tenim una cita amb la cuina saludable de la doctora Folch, i també ens interessem pel camp de la pedagogia ja que parlarem amb el creador de l'escola moderna, Francesc Ferrer i Guàrdia.

Com cada dimarts, l'altra cara de l'actualitat posada al dia a la nostra tertúlia en la que participen Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust i Màrius Carol.

DIVENDRES, el magazin de les tardes de Tv3. Cada dia en directe, a les 16:30h.

[ Neurociencia visual, magia, y el creador de la escuela moderna, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch francesc ferrer guàrdia imma sust màrius carol miguel ángel cea sílvia soler susana martínez conde 
Martes, 6 de marzo de 2012 • 00:00h.

Màrius Serra a DVA partir de les moltes notícies aparegudes aquestes últimes setmanes sobre els perills de la Dieta Dukan per a la salut, parlarem avui amb la doctora Folch des de Vallirana, dels pros i contres d'aquesta dieta. A més, la doctora ens ajudarà a planificar un menú "low cost" per a tota una setmana. També ens hem apropat a una de les celebracions més populars de Vallirana, les Festes de Sant Sebastià, que es van començar a celebrar a finals del segle XIV com a agraïment per haver salvat la població de la pesta negra. L'historiador Josep Maria Solé i Sabaté ens explicarà quines conseqüències va tenir aquesta epidèmia a Catalunya.

A més a més, avui celebrarem el Dia Internacional de la Llengua Materna amb Màrius Serra, Pau Vidal i Josep Maria Albaigès, que ens explicaran moltes curiositats del català. Com sempre, Sílvia Soler, Carolina Ferre, Imma Sust i Màrius Carol ens acompanyaran en la nostra taula d'actualitat dels dimarts.

DIVENDRES. Amb Xavi Coral i Espartac Peran, en directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Celebramos el Día Internacional de la Lengua Materna con Màrius Serra, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch imma sust josep maria albaigès josep maria solé i sabaté màrius carol màrius serra pau vidal sílvia soler 
Martes, 21 de febrero de 2012 • 00:00h.

Rosa RegàsLa dona està en lluita, segons l'escriptora Rosa Regàs, perquè encara no s'ha aconseguit la igualtat respecte a l'home, i desgraciadament el gènere femení continua rebent les bufetades més fortes que propina la societat. Per no parlar dels maltractaments, o de les dificultats de ser dona en altres països com la Xina, o de totes les dones que cada any són sotmeses per les màfies de la prostitució...

En el programa d'aquesta tarda hem preparat una tertúlia exclusivament de dones, amb la participació de Rosa Regàs, que acaba de publicar el llibre "La desgràcia de ser dona", i les opinions i punts de vista de les col.laboradores del programa Sílvia Soler, Carolina Ferre, Pilarín Bayés, Núria Coll, i Ana Boadas.

També tornarem a parlar del cas Millet, arran de la publicació del llibre del periodista Jordi Panyella "Fèlix Millet, el gran impostor". Al costat de Màrius Carol, Tian Riba i el mateix autor del llibre, ens posarem al dia sobre el procés judicial que s'està duent a terme i en el qual està implicat Fèlix Millet.

I a Cassà de la Selva podreu comprovar que Espartac Peran s'hi troba ja com a casa, al costat de la doctora Folch, que avui ve amb el rànquing dels dotze aliments més sans que podem trobar al mercat. Al costat d'ells, també coneixerem la feina que fa la Fundació Mona, que vetlla per la seguretat i la qualitat de vida dels primats que han sofert experiències traumàtiques.

Segueix-nos cada tarda en directe a les 16:40h. a Tv3, o quan vulguis a la nostra web.

[ Tertúlia de mujeres con la escritora Rosa Regàs en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carolina ferre doctora folch fundació mona jordi panyella màrius carol núria coll pilarín bayés rosa regàs sílvia soler tian riba 
Martes, 31 de enero de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 7 ]