José Luis PeralesVa començar a Conca i acaba en un estudi de so a Nova York. El procés creatiu del nou disc de José Luis Perales ha estat de recorregut llarg, i la seva cocció, lenta. Sis anys ha trigat el seu nou treball a veure la llum, un discàs on Perales ha fet una cosa que només poden fer els més grans, envoltar-se de músics genials (i més joves que ell), que li han aportat modernitat a la producció del seu so habitual. El resultat es diu "Calle Soledad", i aquesta tarda ens ho presenta en persona, al costat de Xavi Coral i Ana Boadas.

Amb Espartac Peran seguim gaudint de la primavera en flor des del mateix cor del Garraf. A Castelldelfels, coneixerem la història dels primers banyistes de principis del segle XX, amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté. La doctora Folch també ens espera, amb un munt de bons consells per menjar més sa, i de passada que es noti positivament en el nostre aspecte.

I atenció a la tertúlia d'actualitat d'avui, en la qual participarà el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que acaba de publicar el llibre "Optimismamente". Parlarem de com aprendre a mirar el costat positiu de les coses amb ell i Sílvia Soler, Imma Sust, Núria Coll, Tian Riba i Pere Mas.

DIVENDRES: viatge optimista al centre de l'esbarjo. En directe, a les 16:40h., a TV3.

[ Hoy en "Divendres": José Luis Perales. 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch imma sust jose luis perales josep maria solé i sabaté núria coll pau garcia-milà pere mas sílvia soler tian riba 
Martes, 8 de mayo de 2012 • 00:00h.

Pau Garcia-Milà"Quan el món s'enfonsa, fes-te emprenedor", aquesta és una frase molt utilitzada per Pau Garcia-Milà, el més jove dels quatre emprenedors que ens visiten aquesta tarda al plató de DIVENDRES. Cadascun d'ells prové d'un camp diferent, però tots estan triomfant amb les seves idees enmig d'un panorama econòmic gens favorable, en què requereix molt d'esforç tirar endavant nous projectes, i donar sortida a les bones idees. Joan Sala, Ricardo Fisas, Joaquín Lorente i el mateix Pau, ens expliquen aquesta tarda la seva forma de veure oportunitats on la majoria solament veiem barreres i, de passada, a transmetre'ns el seu optimisme i energia per encarar aquests temps de crisi.

Durant l'últim dia a l'Ametlla de Mar, visitem l'única piscifactoria de tonyina vermella que existeix a Catalunya. Us mostrarem un munt de curiositats sobre aquesta espècie, i ens acompanyarà un xef per explicar-nos quin és la millor manera de tallar-la per fer sushi i sashimi.

I al costat del nostre meteoròleg de capçalera, Dani Ramírez, descobrim per primera vegada quin estiu ens espera -en termes meteorològics-, a més de visitar les cinc platges més exclusives del litoral català.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES (16:40h.).

[ Emprendedores en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez joan sala joaquín lorente pau garcia-milà ricardo fisas 
Jueves, 9 de junio de 2011 • 00:30h.

Pau Garcia-MilàHace dos meses Pau Garcia-Milà vino a BFN y nos sorprendió con su historia y su manera de ser. Hoy vuelve para contarnos más cosas de su experiencia como emprendedor y de su manera de ver la vida.

Pau, además, ha escrito su experiencia en el libro "Está todo por hacer". En él nos cuenta como se pasa de tener una idea a hacerla realidad. Es lo que le pasó a Pau. Se le ocurrió crear un sistema operativo en la nube (cloud computing) y lo que parecía una locura hoy es EyeOS, el producto de software libre más importante creado en España.

Dice Pau Garcia-Milà que cuando el mundo se derrumba hay que hacerse emprendedor... a menor escala nosotros creemos que aunque el mundo se derrumbe siempre habrá motivos para reír. Los nuestros los exponemos a las 22:15h. en laSexta2 y a partir de medianoche en laSexta.

Y además esta mañana hemos afinado la guitarra de Los Sabinas por si hoy aparecen por plató y les da por ponerse a improvisar canciones con los temas que les propongan las personas que hoy vengan de público al programa.
En: BNyBFN laSexta laSexta2 
Tags: eyeos los sabinas pau garcia-milà 
Jueves, 2 de junio de 2011 • 11:49h.

Pau Garcia-MilàSi Bill Gates hubiera inventado la máquina del tiempo y no el Windows hoy no sería multimillonario pero sería Pau Garcia-Milà. Hoy nos visita un joven emprendedor que ha ganado el premio Príncipe de Asturias "Impulsa Empresa 2010" por su proyecto EyeOS, un sistema informático de cloud computing (trabajar en la nube). Además, Pau ha escrito el libro "Está todo por hacer" que tiene un subtítulo optimista: "Cuando el mundo se derrumbe, hazte emprendedor". Un libro que cuenta con dos colaboraciones estelares. El prólogo lo ha escrito el Príncipe Felipe y el epílogo el ex-presidente del gobierno Felipe González. Pau, tiene mucho que explicarnos.

Y además veremos a Ana Morgade enfrentarse al reto de Josef Ajram. Nuestro superhombre le propuso a Ana que hiciera snowboard. Hoy es el día de comprobar si Ana se atrevió y, sobretodo, si consiguió mantenerse en pie sobre la nieve.

Y mañana: Víctor Valdés y Beth.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: eyeos josef ajram lasexta2 pau garcia-milà 
Miércoles, 6 de abril de 2011 • 13:26h.

«« Primera | « Anterior | 20 | 21 | 22 | 23 | 24
[ Páginas: 24 / 24 ]