Guille MilkywayAquest dilluns el programa DIVENDRES es trasllada a la localitat de Bagà a la comarca del Berguedà. Analitzem com parla la gent de Bagà amb l’escriptor Màrius Serra, a més a més, coneixerem La Festa de l’Arròs o l’Àpat dels Pobres que se celebra a Bagà des de fa 800 anys. Bagà està situat a 6 km de la boca sud del túnel del Cadí, inaugurat ara fa 30 anys. Parlem amb gent del poble sobre com era la vida aquí, abans i després del túnel.

També parlarem amb els membres de Les Canyetes de la Foradada, un grup de músics de Bagà que es dediquen a la recerca, recuperació i construcció d’instruments musicals tradicionals catalans. Repassem alguns instruments curiosos i veiem com sonen.

I a plató, obrim la tarda amb el nostre observatori de l’actualitat del dia i del cap de setmana a la taula dels dilluns, amb les veus i opinions de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

I comentarem la gala de dissabte i les corals nominades durant la tertúlia d’”Oh happy day” amb Pep Blay, Elena Gadel, Ana Boadas, Pere Mas i la col·laboració especial de Guille Milkyway.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran guille milkyway màrius serra pep blay tian riba xavi coral 
Lunes, 24 de noviembre de 2014 • 10:59h.

'Divendres'
Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d’exteriors es traslladen a la localitat de Cabrils, a la comarca del Maresme. Al costat de l’escriptor Màrius Serra, repassarem les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió i tindrem l’oportunitat de conèixer l’Albert Ortiz, guanyador del concurs Cuiner de l’any 2014 del Fòrum de Barcelona, que ens presentarà les seves postres inspirades en Cabrils. A més, coneixerem altres curiositats, com la bèstia del foc de Cabrils o un dels més grans col·leccionistes de rellotges de sol.

Una fita important dels dilluns al nostre programa és la tertúlia del programa musical "Oh happy day". Amb la col·laboració de l’ex membre del jurat Elena Gadel, el periodista musical Pep Blay, i els nostres experts en aquest format televisiu l’Ana Boadas i en Pere Mas, comentarem les nominacions de la gala del dissabte i connectarem amb la redacció per conèixer l’opinió dels nostres seguidors a través de les xarxes socials.

L’actualitat protagonitzarà la taula amb què obrirem el programa, amb Xavi Coral i els seus tertulians Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel espartac peran pep blay pere mas tian riba xavi coral 
Lunes, 17 de noviembre de 2014 • 11:10h.

'Divendres'
Aquest dilluns estrenem setmana a Sant Feliu Saserra, a la comarca del Bages. Al costat de l’escriptor Màrius Serra, Espartac Peran guiarà els nostres espectadors per un magnífic recorregut a través de diferents aspectes i personalitats que defineixen el municipi. Tastarem la meravellosa "truita de San Feliu" i ens aproparem al passat tèxtil d’aquesta població i a la passió pels acordions de Joan Font, un acordionista veí de Sant Feliu Saserra.

A més a més veurem en què consisteix el "Raid Hípic", una marató en què participen uns 100 cavalls pels voltants de Sant Feliu Sasserra i el Lluçanès. Una modalitat que s’està posant molt de moda gràcies a l’interès dels xeics d’Emirates. Tindrem cavalls en directe i explicarem com es cuiden i com s’entrenen.

A plató ens centrarem en els fets més destacats de l’actualitat del dia i del cap de setmana, dins de la nostra tertúlia d’actualitat amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. Hi comptarem amb la participació especial a taula de Josep Lluís Vilaseca, advocat vinculat al món de l’esport com a directiu del F. C. Barcelona, que presenta el llibre de memòries "Que consti en acta".

I tornarem a estar molt atents al debat que actualment s’està generant a les xarxes al voltant del concurs musical "Oh happy day". Tornem a engegar una nova tertúlia amb Elena Gadel, Pep Blay, Ana Boadas, Pere Mas i la participació de Mone, membre del jurat d’aquest any.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel joan font josep lluís vilaseca núria ferré pep blay pere escobar tian riba 
Lunes, 27 de octubre de 2014 • 10:42h.

'Divendres'
Aquesta setmana ens traslladem a la localitat d’Òdena, dins de la comarca de l’Anoia. Amb Espartac Peran i l’escriptor Màrius Serra us donarem la benvinguda amb un munt de "Paraules en ruta". A més a més tindrem un increïble circuit d’Scalèxtric gràcies a Cric Crac, una botiga que organitza el campionat d’Espanya en aquesta modalitat de curses de cotxes en miniatura. També tastarem un dels millors caves del món, el de les caves Bohigas, considerat per The New York Times com un dels 20 millors caves del planeta.

A plató, la tertúlia d’actualitat obrirà la tarda amb les noticies més destacades del dia i del cap de setmana damunt la taula. Una taula coordinada per Xavi Coral i amb la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Tian Riba i Pere Mas.

I engegarem també una nova edició de la tertúlia "Oh happy day", amb la participació del periodista musical Pep Blay i Elena Gadel, cantant i exmembre del jurat de l’anterior edició. Comentarem les nominacions i els expulsats, i descobrirem el significat de moltes de les cançons escollides per les corals durant la darrera gala del programa.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel espartac peran pep blay tian riba xavi coral 
Domingo, 19 de octubre de 2014 • 19:12h.

'Divendres'
Comencem setmana des de Santa Cristina d’Aro, al Baix Empordà, un lloc absolutament màgic, en part per l’existència del Museu de la Il·lusió i la Curiositat, un dels atractius més populars de Santa Cristina d’Aro. Al costat d’Espartac Peran coneixerem en Xevi, un mag reconegut internacionalment des de fa molts anys, que ha preparat una sessió de màgia en viu per a tots els espectadors de DIVENDRES.

A Santa Cristina d’Aro també trobem una gran riquesa dialectal, i per aquest motiu invoquem un altre mag, en aquest cas un mag del llenguatge, l’escriptor Màrius Serra, que amb els seus trucs lingüístics ens acosta a les peculiaritats de la parla d’aquesta zona de Catalunya.

A plató, obrirem la tarda amb la tertúlia d’actualitat, amb els col·laboradors del dilluns Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar, Joan Rigol i Tian Riba. I un altre dels plats forts vindrà cap al final del programa, amb la tertúlia del concurs musical de Tv3 "Oh happy day", amb el periodista Pep Blay, Pere Mas, Ana Boadas i la col·laboració d’una nova incorporació a la taula, la cantant, actriu i exmembre del jurat d'"Oh happy day", Elena Gadel.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles capdevila elena gadel espartac peran pep blay tian riba xavi coral 
Lunes, 13 de octubre de 2014 • 12:27h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 8 ]