'En el aire'
EN EL AIRE se marcha de vacaciones de Semana Santa, pero que no cunda el pánico porque el lunes 6 de abril volvemos con to lo magro, Marc Giró, los sospechosos habituales (Berto Romero, Jorge Ponce, Bob Pop y Javier Coronas) liderador por Andreu Buenafuente y mucha más mandanga de la buena para acompañaros a la hora del último vaso de leche (o de chupito, cada cual con sus costumbres).

¿Qué invitado/a nos acompañará en el polígono? ¿Qué cosas prometerá Andreu hacer y luego tendremos que recordarle? ¿Qué picardías nos preparan Berto, Jorge, Bob y Coronas?


(Casi) Todas las respuestas el lunes 6 de abril en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero javier coronas javier coronas jorge ponce marc giró 
Viernes, 27 de marzo de 2015 • 12:08h.

Mònica Terribas
Torna la tertúlia interactiva de "La Riera" a DIVENDRES! Parlarem de l’estratègia de la Cristina: aconseguirà fer dubtar la Maribel? Tindrà conseqüències per al Sergi? També parlarem del Lluís. S’ha bloquejat a la roda de reconeixement, continua sense aixecar el cap... Qui el pot ajudar a remuntar? Ho aconseguirà sense anar-se’n de Sant Climent o haurà d’acabar fugint? Qui sembla que no pot caure més avall és la Lídia, que ha muntat un numeret al bar del Nando. Creieu que té sortida? Què necessita per refer-se del desengany de l’Omar? En parlarem amb Espartac Peran i els seus tertulians: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas i Fermí Fernàndez.

També tindrem una cita amb la Terribas. Com cada setmana, la Mònica Terribas repassarà l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

I com cada divendres, assistirem a una nova classe d’elegància i bones maneres amb l’expert en bona educació Marc Giró. En aquesta ocasió, en Marc ens donarà consells per tractar el nostre sogre amb elegància.

A més a més escalfem motors de cara al clàssic Barça-Madrid de diumenge. Analitzem en quines condicions arriben els dos equips al partit, amb Marta Carreras, Pere Sánchez, Lluís Canut, Francesco Canale i Bernat Soler.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bernat soler espartac peran francesco canale marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 20 de marzo de 2015 • 00:09h.

Cristina Brondo
Este lunes EN EL AIRE, la actriz Cristina Brondo viene a presentarnos la obra de teatro "Orgasmos".

Marc Giró estará con nosotros para darnos consejos varios, en 5 puntos, sobre cómo comportarnos elegantemente.

Y tendremos ración de "Ustedes mismos", así que si queréis charlar un rato con Andreu y Berto, solo tenéis que llamar al 902 090 833 y dejar un mensaje en nuestro contestador.

¿Terminará la entrevista a Cristina Brondo como "Cuando Harry encontró a Sally"? ¿Habrán perdonado los empotradores de España a Marc Giró? ¿Dejará un mensaje en nuestro contestador, el señor del ABC?

(Casi) Todas las respuestas el lunes 16 de marzo en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero cristina brondo marc giró 
Viernes, 13 de marzo de 2015 • 11:32h.

Blanca Portillo
Este lunes EN EL AIRE nos vamos poniendo de pie con tiempo y empezamos a aplaudir, para recibir a Blanca Portillo, inmensa actriz que viene a presentarnos la obra "El testamento de María".

Marc Giró nos acompaña para empezar la semana bien arriba y con mucha energía.

Y tendremos ración de "Ustedes mismos", así que si tenéis ganas de charlar de madrugada, solamente tenéis que llamar cuando gustéis al 902 090 833 y dejar un mensaje en nuestro contestador.

¿Cuánto tiempo puede estar un ser humano aplaudiendo, tendremos agujetas al empezar el programa? ¿Conseguirá Marc Giró termina sus 5 puntos algún día? ¿Por qué os seguimos tratando de "usted" si ya os tenemos confianza?

(Casi) Todas las respuestas el lunes 9 de marzo en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero blanca portillo marc giró 
Viernes, 6 de marzo de 2015 • 11:54h.

Mònica Terribas
Aquest divendres torna la tertúlia interactiva de "La Riera" a DIVENDRES. Com sempre, la participació dels nostres seguidors a través de les xarxes és fonamental per comentar els esdeveniments d’aquesta setmana a la sèrie. A plató, Espartac Peran fa de mestre de cerimònies d’aquesta tertúlia, que és un dels nostres moments favorits de la setmana, amb l’àvia Remei, Pere Mas, David Balaguer, Ana Boadas i Fermí Fernàndez. A més a més, durant la tertúlia aprofitarem per anunciar que ja tenim compte a Instagram. Des d’ara ens podeu seguir en aquesta xarxa social, ens trobareu amb el nom de @DivendresTV3.

Aquest divendres també tindrem una "Cita amb la Terribas", la secció de la Mònica Terribas en què repassa l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Analitzarem algunes de les frases que hem sentit aquests dies durant la compareixença dels germans Pujol durant la comissió al Parlament.

I ara que es compleixen vint anys de la mort d’Ovidi Montllor, conversarem amb persones que el van conèixer molt bé i recordarem la seva música, l’activisme i la seva feina com a actor.

Abans de marxar de cap de setmana, dediquem un temps a parlar d’elegància i bones maneres amb Marc Giró, expert en bona educació, que segueix resolent els dubtes dels nostres espectadors. Parlarem de si és elegant o no compartir el mateix plat en un restaurant.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 6 de marzo de 2015 • 00:02h.

«« Primera | « Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 6 / 35 ]