Jordi Rebellón
Este lunes EN EL AIRE, el actor Jordi Rebellón viene a presentarnos su nueva faceta como escritor con su novela "Yo quise ser Superman".

Marc Giró estará con nosotros para darnos algún consejo sobre cómo comportarse elegantemente en nuestra vida.

Y llevaremos a cabo la primera "WTE" (Words Twitter Edition) para que podáis jugar con Andreu y aceptar sus normas, eso es así.

¿Cómo se puede querer ser Superman pudiendo ser Batman, que mola mucho más? ¿Habrá superado Marc Giró su disgusto con los follamigos? ¿Seréis capaces de colar alguna palabra en el "WTE"?

(Casi) Todas las respuestas el lunes, 27 de abril, en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero jordi rebellón marc giró 
Viernes, 24 de abril de 2015 • 11:04h.

Mònica TerribasAvui divendres, a DIVENDRES, tornem a muntar la paradeta de la tertúlia interactiva de "La Riera". Comentarem tots els ets i uts de la sèrie amb més espectadors a Catalunya amb uns autèntics fanàtics: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas i Fermí Fernàndez. Conduït pel mestre de cerimònies Espartac Peran i amb la indispensable participació de tots els espectadors que juguen amb nosaltres en directe a través de les xarxes socials.

També tindrem una altra cita amb la Terribas: com cada setmana, la Mònica repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

I abans de marxar de cap de setmana, una altra classe de bones maneres amb Marc Giró. El nostre expert en elegància i saber estar respon les consultes dels espectadors.

T'esperem el divendres 24 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández marc giró mònica terribas pere mas 
Viernes, 24 de abril de 2015 • 09:10h.

María León
Este lunes EN EL AIRE la comedia se va a multiplicar con la presencia de la estupenda María León, que viene a hablarnos de la serie de moda: "Allí abajo".

Marc Giró iluminará nuestro plató con sus consejos para llevar una vida elegante, para quién los sepa descifrar.

Y tendremos ración de "Fake o no fake", la sección donde tratamos de ponernos todos alerta, contra los peligros de creerse todo lo que nos cuenta el interné.

¿Cuántas veces más nos diréis que Jorge Ponce se parece a Jon Plazaola, protagonista masculino de "Allí abajo"? ¿Se convertirá algún día en idioma oficial el "marcgironiano"? ¿Por qué se le llama fake al fake, en vez de llamarlo falso, como toda la vida se ha hecho?

(Casi) Todas las respuestas el lunes, 20 de abril, en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero jorge ponce marc giró maría león 
Viernes, 17 de abril de 2015 • 12:05h.

'Divendres'
No pot ser divendres a DIVENDRES sense la tertúlia interactiva de "La Riera". Una setmana més ho comentem tot sobre la telenovel·la de la sobretaula de TV3 amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez i tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials.

També tindrem l’oportunitat de fer un tast del musical de "Polònia". Ens visiten Toni Soler i Queco Novell per explicar-nos els motius de per què no ens podem perdre un dels espectacles humorístics d’aquesta primavera.

No faltarem a una nova "Cita amb la Terribas". Com cada setmana, la Mònica repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

I ens endinsarem en el món d’"Elles": així es titula el nou disc de Pep Poblet i Nito Figueras, un homenatge a les dones a partir de cançons famoses que porten nom femení. Amb el piano i el saxo, en repassarem algunes, que ens ajudarà a comentar el periodista musical Pep Blay.

Abans de marxar de cap de setmana, classe de bones maneres amb Marc Giró. El nostre expert en elegància i saber-se comportar respon les consultes dels espectadors. Parlarem de si vestir sexi és elegant i ens donarà les claus definitives per no perdre l’elegància en la manera de vestir.

T'esperem el divendres 17 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: marc giró nito figueras pep blay pep poblet pere mas queco novell toni soler 
Viernes, 17 de abril de 2015 • 00:07h.

Santi Millán
Aquest divendres finalitzem la setmana amb l’actor i presentador Santi Millán, que visita el plató de DIVENDRES per presentar "El mur", el nou programa que conduirà a TV3 a partir de diumenge. A "El mur" veurem com un grup d'experts prepara sis persones que no fan esport regularment per córrer la marató de Barcelona. Però aquest espai televisiu va més enllà, ja que és molt més que un programa de córrer: és un programa sobre la superació personal.

També assistirem a una nova "Cita amb la Terribas", l’espai setmanal de la periodista Mònica Terribas en què repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Entre altres temes, analitzarem les declaracions del ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, sobre l’amenaça jihadista a Catalunya.

Divendres és també dia de tertúlia interactiva sobre "La Riera". Els nous girs de la sèrie seran analitzats pel nostre cor de tertulians experts en l’univers de la barra del Port: l’àvia Remei, Ana Boadas, Pere Mas, David Balaguer i Fermí Fernàndez. Conduirà la tertúlia Espartac Peran, amb la imprescindible participació de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials.

I abans de marxar de cap de setmana, nova classe de bones maneres amb Marc Giró. Parlarem de com podem portar amb la màxima elegància la convivència amb els nostres veïns d’escala.

T'esperem el divendres 10 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró santi millán xavi coral 
Viernes, 10 de abril de 2015 • 00:12h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 35 ]