'Divendres'
Avui divendres, últim programa fins el setembre, debatrem sobre l'estiu i la manera que tenim d'entendre les vacances. Ho farem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Tian Riba.

Montse Guals, personal shopper de Quémepongo, ens farà un petit tutorial per aprendre a fer la maleta aprofitant el màxim d'espai.

També ens acompanyarà en aquesta jornada festiva Marc Giró que, en l'última classe magistral d'elegància i bones maneres de la temporada, ens explicarà com podem comentar-li a un company de feina que fa pudor i ens farà un petit decàleg sobre l'elegància.

I acabarem recordant alguns dels millors moments de la temporada i fent festa amb el "Fes-te l'estiu", la cançó de l'estiu de TV3, dels Soul Machine!

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 19 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé david balaguer genís sinca marc giró montse guals pere mas tian riba 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 09:32h.

Helena García Melero
Continuarem pendents de l'actualitat internacional i coneixerem i debatrem, entre altres temes, l’última hora dels atemptats a l'aeroport de Brussel·les. A la taula hi haurà Marina Llansana, Jofre Llombart, Antonio Baños, Quim Torra, Odei Etxearte i Pere Mas.

Pau García Milà ens mostrarà un projecte creat per dos alumnes de La Salle-Universitat Ramon Llull de Barcelona... que permet moure cotxes Scalextric amb la ment! Un projecte, l'origen del qual parteix de la idea d'intentar moure una cadira de rodes amb l'ajuda, exclusivament, de la concentració mental.

Ara que tenim a prop el dia de la mona, parlarem del padrí i de la padrina amb Marc Giró. És una figura que ha anat variant i ha anat acomodant-se als nous temps, per tant, més enllà de felicitar els aniversaris i els sants, i de comprar la palma i la mona de Pasqua, quina és la millor manera de comportar-se amb elegància, tot i els canvis de la societat? En Marc ens en farà cinc cèntims amb el seu to habitual.

​I "La crida del Divendres" parlarà de les noves formes de la sexualitat al segle XXI. És el sexe encara un tema tabú a la nostra societat? Estem oberts i receptius a viure i entendre noves experiències? De quina manera influeix l'educació que hem rebut sobre la nostra sexualitat? Com se surt de l'armari? De totes aquestes qüestions, en parlarem amb el psicòleg i sexòleg Pere Font, amb l'activista a favor dels drets dels homosexuals Pere Petit i amb els nostres col·laboradors habituals Sílvia Soler, Bibiana Ballbé i Genís Sinca.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé espartac peran genís sinca helena garcia melero marc giró pau garcia-milà 
Miércoles, 23 de marzo de 2016 • 00:03h.

Marc Giró
Torna la tertúlia de "La Riera" amb Espartac Peran al capdavant i acompanyat per Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer. Haurem de parlar del Dani i la Judit... i ho farem amb el Dani (Jaume Madaula) a plató!

Entrevistarem el doctor Josep Maria Ramon Torrell, cap del servei de Medicina Preventiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i responsable de la Unitat de Tractament del Tabaquisme del mateix hospital, autor de "Los exfumadores somos invencibles". Un llibre que ens revela els secrets del cervell de l’exfumador: com els nivells d’autorealització augmenten una vegada deixem el tabac; com s’incrementa l’autoestima i com es genera una merescuda sensació de fortalesa, de poder i de llibertat. Arribarem a la conclusió que, deixar de fumar, sí que dóna la felicitat.

Rafel Vives ha començat una nova temporada del "Ja t’ho faràs", el programa que et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians i on trobem les idees i la inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Tenim interès a saber, per boca del mateix Rafel, com va aquesta nova entrega del programa de bricolatge de TV3, i quins consells ens pot donar perquè ens ajudin en la celebració carnavalesca del cap de setmana.

Finalment, i com cada divendres, riurem amb la gràcia i l’optimisme de Marc Giró. Aquesta setmana respondrà el dubte d’una espectadora, que vol saber quina és la millor manera de comportar-se a l’hora d’organitzar una festa de disfresses al seu pis.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero jaume madaula josep maria ramon torrell marc giró rafel vives 
Viernes, 5 de febrero de 2016 • 00:00h.

Marc Giró
S’acosta el cap de setmana i tenim una cita ineludible amb la tertúlia de "La Riera" per comentar tot el que ha succeït durant els últims dies al nostre serial preferit. I u cop repassada "La Riera" del dret i del revés, Dolors Boatella ens ensenyarà les imatges més virals de l’última setmana.

Diumenge, dia 31, se celebra la cerimònia d’entrega dels VIII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Per parlar dels nominats d’enguany i de com es preveuen els resultats, tindrem al plató del DIVENDRES les dues persones que en saben més de cinema de TV3, el Jaume Figueras i l’Àlex Gorina. També podrem veure un reportatge que ha fet la nostra companya Ana Boadas a la presentadora de la gala d’enguany, l’actriu mallorquina Rossy de Palma.

I com cada divendres, acabarem el programa amb el nostre professor de bones maneres, Marc Giró. Aquesta setmana el Marc respondrà a una senyora que se’n va un cap de setmana a Madrid amb unes amigues i demana com s’ha de comportar amb elegància a la capital de l’estat.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alex gorina ana boadas dolors boatella jaume figueras marc giró 
Viernes, 29 de enero de 2016 • 00:10h.

Espartac Peran
Per acabar la setmana farem la tertúlia de "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer.

Aprofitarem quan el debat estigui més encès per presentar la secció dels mems amb Dolors Boatella. Recordeu que ens mostrarà les imatges que han estat virals durant la setmana.

Seguirem aquesta última setmana de campanya electoral analitzant la imatge que han donat els partits polítics de cara a diumenge, 20 de desembre. Per parlar sobre el contingut, el missatge i el significat de cada partit parlarem amb Toni Aira, periodista i expert en Comunicació Política; amb la també periodista Cristina Salvador, experta en comunicació i relacions públiques, i amb Lluís Fatjó-Vilas, conseller delegat de TNS Demoscòpia, que ens analitzarà i interpretarà les enquestes que han aparegut als mitjans fins ara.

Per acabar la setmana de bon humor, tindrem al plató Marc Giró, que respondrà a la consulta d’una de les nostres espectadores, que vol saber com s’ha de comportar de manera elegant davant una situació quotidiana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: cristina salvador dolors boatella marc giró toni aira 
Viernes, 18 de diciembre de 2015 • 00:14h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 35 ]