Antoni Bassas
Aquest dijous, torna a DIVENDRES el periodista Antoni Bassas amb la seva visió personal de l’actualitat a "La setmana del Bassas". Parlarem de les tortures de la CIA, del canvi cultural dels insults als camps de futbol i la carta oberta d’Intermón-Oxfam i el cristianisme, entre d’altres temes que li han cridat l’atenció aquests darrers dies.

Dijous al nostre programa també és un dia sinònim de negocis d’èxit, els que cada setmana ens porta el jove empresari Pau Garcia-Milà. En aquesta ocasió coneixerem una empresa que ofereix la possibilitat de crear jardins a l’interior de casa, una aplicació que permet guardar les fotos impreses i altres propostes d’empresa catalana que ja són referent d’èxit al món.

Aprofitant l’últim dia a Linyola, descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat i fem una passejada pel seu "Parc de les olors" posant especial atenció en la seva planta estrella, la camamilla.

I l’anàlisi de l’actualitat en format tertúlia comptarà amb la participació dels periodistes Manel Manchón, Dolors Genovès, Odei Etxearte, Antoni Franco i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas antoni franco dolors genovès espartac peran manel manchón odei etxearte tian riba xavi coral 
Jueves, 11 de diciembre de 2014 • 00:03h.

Xavi Coral
Aquest dimarts, al plató de DIVENDRES tornem als anys 80 i 90 a través del llibre "Los niños de EGB y sus padres que eran como niños", que acaba de publicar l’escriptor i guionista Xavier Gassió i la seva filla Anna. Amb la col·laboració de Sílvia Soler, Mabel Martí i Ana Boadas, recordem aquest període amb molts dels objectes mítics d’aquells anys que tots reconeixerem i que segurament provocaran nostàlgia als nostres espectadors.

També seguirem Espartac Peran durant el seu recorregut per la localitat d’Òdena, avui al costat del xef i crític culinari Pep Nogué, per enriquir el nostre paladar amb la cuina del cargol. Us presentarem la vinyala, la varietat de cargol més apreciada i a la qual Òdena dedica una fira des de fa quatre anys.

I la tertúlia d’actualitat obrirà la tarda amb Xavi Coral i els seus tertulians Odei Etxearte, Antonio Franco, Carles Capdevila i Tian Riba, per comentar el més destacat del dia, amb la participació dels nostres seguidors a Twitter i Facebook.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco espartac peran odei etxearte xavi coral xavier gassió 
Martes, 21 de octubre de 2014 • 00:01h.

Xavi CoralEn què consisteix la feina dels periodistes que segueixen la campanya? En què es fixen? DIVENDRES parlarà amb professionals de cadascun dels principals diaris, encarregats de seguir els diferents partits. Amb ells descobrirem les interioritats que s'amaguen darrere les aparicions públiques dels diferents candidats. Una tertúlia moderada per Xavi Coral amb els periodistes Roger Tugas (Ara), Cristina Buesa (El Periódico), Pere Ríos (El País), Odei Etxearte (El Punt / Avui) i Bernat Ferrer (Nació Digital).

Durant el nostre segon dia a Cerdanyola del Vallès, coneixerem la Setmana del Bacallà, que es fa cada mes de febrer a la comarca del Vallès Occidental. Amb la doctora Folch parlarem de les seves propietats nutricionals, i l'àvia Remei ens ensenyarà a cuinar-lo de diferents maneres.

Aquest dimarts també ens visita Josep Maria Albaigès, president de la Societat d'Onomàstica. Amb ell coneixerem quins són ara mateix els noms que més es posen als nadons, i ens explicarà quin és l'origen i significat dels noms dels candidats a les eleccions catalanes.

Segueix-nos en directe i participa al programa cada tarda amb els teus comentaris via Twitter i Facebook. 16:40h. Tv3.

[ Tertulia con los seguidores de campaña de los principales diarios, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ara avui bernat ferrer cristina buesa doctora folch el país el periódico el punt josep maria albaigès nació digital odei etxearte pere ríos prensa roger tugas 
Martes, 20 de noviembre de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3
[ Páginas: 3 / 3 ]