'Divendres'
Aquest dimecres repassem l’actualitat del dia durant la tertúlia amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Marina Llansana, Manel Cuyàs, Manel Manchón, Pere Sànchez i Pere Mas.

A més a més parlarem d’innovació i empresa catalana amb les noves propostes de negocis d’èxit que ens porta el jove emprenedor Pau Garcia-Milà.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Taradell descobrirem dues de les seves festivitats més sonades, declarades festes tradicionals d’interès nacional. La primera, la festa d’en Toca-sons. Farem un recorregut per diferents escenes teatralitzades de la festa i coneixerem el passat bandoler de Taradell. L’altra és la Festa dels Tonis, que inclou un passant de carruatges d’època restaurats, del que en farem un tast en directe i amb el Rafel Vives, presentador del programa "Ja t’ho faràs", parlarem de la restauració d’objectes antics.

I la secció "En forma amb Jordi Pallarès" aquest dimecres es realitzarà en exclusiva des de Taradell amb una classe especial de zumba.

T'esperem el dimecres 20 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran manel cuyàs manel manchón pau garcia-milà pere mas pere sánchez rafel vives xavi coral 
Miércoles, 20 de mayo de 2015 • 00:08h.

Xavi Coral i Espartac Peran
Aquest dimarts parlem de ciència a DIVENDRES, concretament dels últims avanços en reproducció assistida, arran de les notícies que ens arriben des del Regne Unit. El parlament britànic acaba d’aprovar una tècnica de fecundació "in vitro" que permet eliminar dels embrions el risc de malalties genètiques. Amb el doctor Carles Gimeno sabrem quins condicionant mèdics i ètics genera aquesta nova llei i si la tindrem disponible al nostre país en el futur.

També parlarem de bricolatge creatiu i donarem moltíssimes idees als nostres espectadors per reaprofitar aquells mobles i altres objectes que tenim per casa i que no ens fan servei. Ens acompanya tot un expert en la matèria, el Rafel Vives, conductor del programa de TV3 "Ja t'ho faràs", que crea objectes i mobles únics reciclant objectes vells.

I durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Porqueres, viatjarem fins a la mateixa essència de la cuina catalana, al costat de Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants del país. Presentarem els cinc productes sense els quals no s’entendria la nostra cuina. A més a més, al costat del xef Pep Nogué, recuperem un munt de plats catalans en què l’all és l’element protagonista. Porqueres era famosa pel cultiu d’alls i cada any recorden aquella època amb el concurs d’allioli. Molta atenció perquè donarem la recepta per fer l’allioli perfecte!

L’actualitat obrirà el nostre magazín dins del marc de la tertúlia, on anirem més enllà dels grans titulars del dia amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Salvador Cardús, Sílvia Soler, Marina Llansana, David Bassa i Tian Riba.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles gimeno espartac peran jaume fàbrega pep nogué rafel vives xavi coral 
Martes, 10 de febrero de 2015 • 00:01h.

Rafel VivesPrepareu tot el que tingueu a punt per llençar a la brossa, perquè una nova vida els espera, a tots aquells mobles, electrodomèstics i altres coses velles que tingueu per casa. Aquest divendres parlem amb Rafel Vives, conductor del "Ja t’ho faràs", nou programa de Tv3, que ens ensenya com recuperar les coses velles i espatllades que tenim per casa. Idees, imaginació i moltes ganes de transformar l’entorn és tot el que es necessita per fer-ho!

A més a més, tornarem a jugar amb tots els seguidors a casa de la tertúlia de "La Riera", amb noves preguntes  a través del Facebook i el Twitter del programa. Com sempre, amb la participació d’uns col·laboradors amb informació privilegiada sobre la sèrie: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

I marxarem de cap de setmana amb el bon gust de Marc Giró, que respondrà els dubtes dels espectadors sobre un dels factors socials més valuosos avui en dia: la bona educació.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández marc giró pere mas rafel vives 
Jueves, 1 de mayo de 2014 • 10:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]