'Late Motiv'
La noche del lunes, Andreu Buenafuente se sienta a charlar con un grande del baloncesto, Rudy Fernández.

Movidas para comenzar la semana, lo que nos gusta. Con el de siempre, David Broncano.

Y hablaremos de memes, esos que quieren prohibir. Lo haremos con Dolors Boatella y Ácido en la Red, ellos saben mucho de esto.

Todo esto y mucho más en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, lunes 14 de noviembre de 2016 en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente david broncano dolors boatella rudy fernández 
Viernes, 11 de noviembre de 2016 • 01:15h.

Marc Giró
S’acosta el cap de setmana i tenim una cita ineludible amb la tertúlia de "La Riera" per comentar tot el que ha succeït durant els últims dies al nostre serial preferit. I u cop repassada "La Riera" del dret i del revés, Dolors Boatella ens ensenyarà les imatges més virals de l’última setmana.

Diumenge, dia 31, se celebra la cerimònia d’entrega dels VIII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Per parlar dels nominats d’enguany i de com es preveuen els resultats, tindrem al plató del DIVENDRES les dues persones que en saben més de cinema de TV3, el Jaume Figueras i l’Àlex Gorina. També podrem veure un reportatge que ha fet la nostra companya Ana Boadas a la presentadora de la gala d’enguany, l’actriu mallorquina Rossy de Palma.

I com cada divendres, acabarem el programa amb el nostre professor de bones maneres, Marc Giró. Aquesta setmana el Marc respondrà a una senyora que se’n va un cap de setmana a Madrid amb unes amigues i demana com s’ha de comportar amb elegància a la capital de l’estat.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alex gorina ana boadas dolors boatella jaume figueras marc giró 
Viernes, 29 de enero de 2016 • 00:10h.

'Divendres'
Comencem el nou any posant-nos al dia de l’actualitat política, social i cultural amb una taula conduïda per Helena Garcia Melero i amb Sebastià Serrano, Núria Ribó, Manel Manchón, Ernest Folch i Tian Riba. Farem un repàs de totes les notícies que durant aquestes festes han estat portada d’informatius i, sobretot, començarem a posar fil a l’agulla de cara a un 2016 que es preveu ple d’esdeveniments tant a Catalunya com a la resta de l’estat.

El dilluns 11 de gener és el dia que va triar la FIFA per celebrar la Gala d’Entrega de la Pilota d’Or, on es donarà a conèixer el millor futbolista del 2015. Marta Carreras ens informarà de l’última hora dels candidats, amb Leo Messi i Neymar entre ells, i repassarem tota la informació que vagi apareixent als mitjans al voltant d’aquest important esdeveniment del món del futbol.

La primera ciutat que visitarem el 2016 és Igualada, capital de l’Anoia, i el motiu pel qual ho fem és la festa dels Tres Tombs, que se celebra en honor a Sant Antoni, protector dels animals, pels volts del 17 de gener. Com cada dilluns que som en una nova localitat, avui sabrem com parlen els igualadins, amb Màrius Serra. I, entre d’altres temes, us presentarem La Mostra d’Igualada, Fira de Teatre Infantil i Juvenil, fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya.

A més, Imma del Destí ens explicarà què ens depara el 2016 a cada signe del zodíac.

DIVENDRES torna l'11 de gener a Tv3 (16:40h.) amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dolors boatella espartac peran helena garcia melero mònica terribas tian riba 
Jueves, 7 de enero de 2016 • 08:30h.

Helena Garcia Melero i Espartac Peran
DIVENDRES farà una aturada per les vacances de Nadal per carregar piles, però tornarà el dilluns 11 de gener, amb Helena Garcia Melero a plató acostant-nos l'última hora de l'actualitat, Espartac Peran descobrint-nos les festivitats més importants de Catalunya i amb la col·laboració d'Ana Boadas, Tian Riba, Pere Mas i Marta Carreras.

El programa començarà l'any potenciant l'anàlisi de l'actualitat social i política, especialment després de l'escenari que ens ha quedat a Catalunya i a Espanya arran de les eleccions del 27S i del 20D. I ja us avancem que arrencarem fent DIVENDRES per Catalunya des d'Igualada per saber-ho tot sobre els Tres Tombs, festa declarada d'interès turístic nacional, al costat d'altres com la Patum de Berga o la Passió d'Esparraguera.

Seguiran les seccions habituals del programa, com la taula d'actualitat, la tertúlia de "La Riera" o "La crida de Divendres", en què cada setmana es posen sobre la taula temes més atemporals de què parlem amb l'ajuda dels espectadors del programa.

També continuarem rebent la visita de Marc Giró, que ens oferirà la seva classe magistral de "Bones maneres", de Pau Garcia-Milà, que vindrà carregat amb totes les novetats en emprenedoria catalana per aquest 2016 i del professor Xavier Sala i Martín, amb qui seguirem aprenent moltes coses de l'actualitat econòmica.

Deixarem Dolors Boatella que faci un recull dels mems i els virals que sorgeixin al llarg d'aquestes festes perquè ens els apropi al gener i, no en deixaran passar ni una, l'Antoni Bassas i Mònica Terribas, que ens seguiran aportant la seva anàlisi particular de l'actualitat.

Serà tot això i moltes altres coses, a partir del gener, a DIVENDRES.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dolors boatella espartac peran helena garcia melero mònica terribas tian riba 
Miércoles, 23 de diciembre de 2015 • 18:45h.

Espartac Peran
Per acabar la setmana farem la tertúlia de "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer.

Aprofitarem quan el debat estigui més encès per presentar la secció dels mems amb Dolors Boatella. Recordeu que ens mostrarà les imatges que han estat virals durant la setmana.

Seguirem aquesta última setmana de campanya electoral analitzant la imatge que han donat els partits polítics de cara a diumenge, 20 de desembre. Per parlar sobre el contingut, el missatge i el significat de cada partit parlarem amb Toni Aira, periodista i expert en Comunicació Política; amb la també periodista Cristina Salvador, experta en comunicació i relacions públiques, i amb Lluís Fatjó-Vilas, conseller delegat de TNS Demoscòpia, que ens analitzarà i interpretarà les enquestes que han aparegut als mitjans fins ara.

Per acabar la setmana de bon humor, tindrem al plató Marc Giró, que respondrà a la consulta d’una de les nostres espectadores, que vol saber com s’ha de comportar de manera elegant davant una situació quotidiana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: cristina salvador dolors boatella marc giró toni aira 
Viernes, 18 de diciembre de 2015 • 00:14h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]