'Oh happy day'
Amb Espartac Peran conduint la secció, tornarem a repassar tot el que ha passat durant la setmana a "La Riera" amb els nostres contertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer.

Aprofitarem la taula per fer entrar Dolors Boatella, que ens portarà els mems més virals de la setmana.

Aquest cap de setmana, TV3 emetrà en directe l’últim programa de la temporada d’"Oh Happy Day". Per poder parlar dels preparatius, de l’expectativa que s’està creant, dels nervis previs al gran moment, tindrem tres dels protagonistes, el jurat: Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès.

El Marc Giró respondrà a una espectadora del programa que no té gaire clar quina és la manera més elegant de comportar-se davant el dubte de parlar en català o en castellà davant una persona castellanoparlant.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: chenoa dolors boatella elena gadel espartac peran helena garcia melero 
Viernes, 27 de noviembre de 2015 • 00:12h.

Espartac Peran
Aquest divendres i com cada final de setmana farem tertúlia de "La Riera" en companyia dels nostres col·laboradors habituals: Espartac Peran, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l'àvia Remei i David Balaguer.

Dolors Boatella ens portarà el mem de "La Riera" i els continguts que més s'han fet virals a les xarxes socials al llarg de la setmana. La gran majoria, sobre el tractament que han fet alguns mitjans de comunicació i periodistes sobre els atemptats de París, sobre el clàssic Reial Madrid-Barça d'aquest dissabte i d'altres qüestions d'actualitat.

Amb motiu del Dia Internacional pels Drets de la Infancia, a la "Crida Divendres" parlarem dels fills. Perquè hi ha gent ha decidit tenir-ne i perquè hi ha gent que, en canvi, no en vol? En parlarem, en companyia de Bibiana Ballbè, Genís Sinca i Silvia Soler i, com sempre, amb la col·laboració dels nostres espectadors.

Veurem com es presenta el clàssic Reial Madrid- Barça d'aquest dissabte i parlarem del gran dispositiu de seguretat que s'ha preparat de cara a un matx que, més que cap altra vegada, es considera d'alt risc. Ho farem en companyia de Joan Poquí, Mar Negre, Pere Sánchez i Marta Carreras, periodistes esportius que, setmana rere setmana, es troben al terreny de joc.

I acabarem fent l'últim sorteig de la Grossa de Divendres, amb que regalarem 10 butlletes del número 18909, data d'emissió del primer DIVENDRES.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé dolors boatella espartac peran helena garcia melero marta carreras 
Viernes, 20 de noviembre de 2015 • 00:03h.

Marc Giró
Arriba el divendres i és el moment de fer un repàs de tot el que ha passat a "La Riera", opinar i discutir. També tindrem temps d’ensenyar algunes imatges avançant-nos al dia d’emissió.

Aprofitarem quan el debat estigui més encès per presentar la secció dels mems amb Dolors Boatella. Recordeu que ens mostrarà les imatges que han estat virals durant la setmana i destacarem, entre d’altres, les sessions al Parlament de Catalunya per investir Artur Mas com a president de la Generalitat i l’última cursa del Mundial de Moto GP, on van continuar les declaracions creuades entre els principals pilots.

A més, Bibiana Ballbè ens porta el lideratge com a tema de la "Crida de Divendres". En una setmana on l’actualitat ha girat al voltant de la investidura del President de la Generalitat, ens preguntem sobre les qualitats que ha de tenir un bon líder, en tots els àmbits. A part de Genís Sinca i Sílvia Soler, comptarem amb la presència de Xesco Espar.

Riurem, com sempre, amb les classes de bones maneres que ens imparteix setmanalment Marc Giró.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé dolors boatella genís sinca sílvia soler xesco espar 
Viernes, 13 de noviembre de 2015 • 00:07h.

Ana Boadas
Com cada divendres, comencem el programa amb la tertúlia de "La Riera". L’Espartac estarà acompanyat pels tertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernandes, l'àvia Remei i David Balaguer.

Arran de la notícia que ha difós el FC Barcelona de no deixar viatjar els periodistes juntament amb els jugadors, muntarem una taula amb alguns dels que l’han seguit en els seus desplaçaments durant els darrers anys.

El Marc Giró ens donarà, novament, una classe magistral de comportament davant les situacions que ens passen quotidianament. Aquesta setmana parlarem del Whatsapp, com utilitzar-lo, a qui convidar, amb qui fer grups i amb qui no cal, com reaccionar a segons quins comentaris i com respondre amb elegància i saber estar. Bones maneres que només el Marc és capaç de transmetre’ns.

Finalment, acabarem el programa amb la secció "El mems" de la Dolors Boatella. Aquesta setmana ve bastant farcida de temes, començant per la tradicional desfilada militar del 12 d’octubre, que ha generat moltes imatges impactants. També destacarem José Mourinho, entrenador del Chelsea, i la seva caputxa, que ha fet parlar molt. I ens introduirem en el fenomen mundial "thug life", que en el món virtual vol dir "petar-ho".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas dolors boatella espartac peran helena garcia melero marc giró 
Viernes, 16 de octubre de 2015 • 00:18h.

Eduard Farelo
Iniciarem el programa, com cada divendres, amb "La tertúlia de La Riera". L’Espartac Peran moderarà un encès debat amb els nostres contertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l'àvia Remei i David Balaguer. Aquesta setmana voldran descobrir si hi ha algun motiu ocult en el fet que els fills de la Mercè s’ofereixin per ajudar a la fonda (busquen alguna cosa en Sergi i en Lluís?). També respondran a la pregunta: creieu que la Maribel i la Tilda només volen ajudar? I, finalment, descobriran quin és l’enigma que s’amaga darrere de la Maria Monclús.

Els divendres, cita obligada amb la classe de bones maneres del Marc Giró. Aquesta setmana respondrà la pregunta d’un espectador, preocupat per com ens hem de comportar damunt d’una bicicleta, tant si anem passejant per la ciutat com si sortim per la carretera o per la muntanya el cap de setmana.

Aquest dissabte comença el concurs "Oh happy day". El dilluns en parlarem abastament, però, per anar fent boca, entrevistarem Eduard Farelo que ens explicarà com se sent de cara a la nova temporada.

Per acabar, Dolors Boatella ens farà el seu particular repàs de les noticies de la setmana, i ens ensenyarà els mems més impactants i graciosos que han circulat per la xarxa.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer dolors boatella eduard farelo espartac peran helena garcia melero 
Viernes, 2 de octubre de 2015 • 09:43h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 3 ]