'Divendres'
La mare Teresa de Calcuta esdevingué santa durant una missa de canonització oficiada pel papa Francesc a la plaça de Sant Pere i davant de més de 100.000 persones. Recordarem la figura de la nova santa i revisarem si hi ha personalitats catalanes que optin a la canonització amb Francesc Romeu, Genís Cinca, Francesc Rosaura i Tian Riba.

Estrenem la secció "En clau de Pardo" amb el compositor, director d'orquestra i pianista Pedro Pardo. En el primer programa i d'una manera molt entenedora pels profans, ens parlarà del piano i del perquè és considerat l'instrument més important de tots.

Quants cops hem sentit "el meu gos m'entén de veritat", doncs bé, un estudi recent fet per la Universitat de Budapest ens ho confirma.​ En parlarem amb el veterinari, etòleg clínic i investigador Jaume Fatjó, i amb Paula Calvo, etòloga i educadora canina.

Començarem una nova secció a Tàrrega que repetirem setmanalment en totes les poblacions que recorrerem: "El visitant sorpresa", que els convilatans hauran d'endevinar i a qui sotmetrem a un qüestionari sobre el municipi.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc romeu francesc rosaura genís cinca jaume fatjó paula calvo pedro pardo tian riba 
Lunes, 5 de septiembre de 2016 • 18:45h.

'Divendres'
DIVENDRES torna aquest setembre a les tardes de TV3. Ja és un programa veterà, però manté l'energia i la il·lusió del primer dia.

El magazín de la sobretaula de TV3 tornarà amb una temporada renovada, actualitzada i amb canvis que volen reforçar, encara més, els tres pilars bàsics del programa: entreteniment, actualitat i territori.

Des del punt de vista dels continguts, hi haurà noves col·laboracions que s'alternaran amb els grans valors que el programa sempre ha tingut. Algunes d'aquestes incorporacions seran el mestre Pedro Pardo, que ens donarà una visió inèdita i sorprenent de la música; el psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer, que ens aportarà una nova mirada a la salut, i el filòsof Francesc Orteu, que ens explicarà amb casos pràctics la filosofia que es tracta en l'exitosa sèrie "Merlí". També s'hi afegiran altres noms i cares conegudes que s'hauran d'anar descobrint.

Per altra banda, Mònica Terribas, Xavier Sala i Martín, Antoni Bassas i Marc Giró (que aquest any es dedicarà, prioritàriament, a explicar-nos obres d'art) mantindran el seu paper rellevant en la nòmina de col·laboradors setmanals. De la mateixa manera que "La Riera" se seguirà sotmetent a l'anàlisi de David Balaguer, Fermí Fernández i l'àvia Remei.

Pel que fa a la presentació del programa, DIVENDRES continuarà comandat per Helena Garcia Melero a plató i Espartac Peran fent territori català. Els acompanyaran també Tian Riba, Ana Boadas, Pere Mas, Marta Carreras i Oriol Soler.

En el vessant d'exteriors, Màrius Serra ens continuarà descobrint paraules i expressions pròpies de cada ciutat o poble, tot i que, aquest any, serà els dijous, en un nou i atrevit format de "Paraules en ruta". També entrarem a les escoles de cada municipi per veure què ens diuen els nens de la seva població i tindrem, cada setmana, un convidat vip a qui posarem a prova.

Finalment, el programa encara es vol acostar més als espectadors la temporada que ve, tenint en compte les seves opinions i valoracions a l'hora de determinar els diversos continguts. Així es reforçaran les accions puntuals a les xarxes socials del programa, Facebook, Twitter i Instagram, amb l'objectiu de fomentar la participació i oferir a l'espectador la possibilitat de poder optar a diversos premis.

Amb tot això i moltes altres novetats que encara no us podem avançar, la furgoneta de DIVENDRES torna el 5 de setembre a les tardes de TV3, amb Helena Garcia Melero en un plató renovat i Espartac Peran des de Tàrrega, primera població que visitarem amb motiu de la Fira del Teatre. Us hi esperem! Bones vacances!

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc orteu helena garcia melero pedro pardo xevi verdaguer 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 19:00h.

Mònica Terribas
La tarda de dimarts mantindrà l’aposta del programa de tractar l’actualitat política i social des del punt de vista particular de la Mònica Terribas i des d’una taula plural de tertulians formada per Sebastià Serrano, Francesc Romeu, Arnau Gonzàlez, Antoni Tortajada, Núria Ribó i Tian Riba. Entre altres temes, repassarem l’última hora de la declaració judicial de l’exvicepresidenta Joana Ortega i de la consellera d’Educació en funcions, Irene Rigau, per la convocatòria i organització de la consulta del 9N.

Segon programa del concurs "Oh happy day", i segona coral que va haver d’abandonar-lo. Analitzarem tot el que va passar i sabrem el que pensen i si hi estan d’acord els nostres col·laboradors habituals: Elena Gadel, Pedro Pardo, Pep Blay, Ana Boadas i Pere Mas.

L’Espartac comença setmana des de la Seu d’Urgell, i presentarà el tema principal que ens porta a la capital de l’Alt Urgell: la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. Coneixerem les paraules pròpies d’aquesta localitat amb l’ajuda de Màrius Serra i, entre altres coses, parlarem de la Trobada d’Acordionistes del Pirineu, considerat el festival d’acordió diatònic més important d’Europa.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni tortajada arnau gonzàlez elena gadel francesc romeu mònica terribas pedro pardo sebastià serrano tian riba 
Domingo, 11 de octubre de 2015 • 19:32h.

Helena García Melero i Espartac Peran
Comencem la cinquena setmana de la temporada amb una taula d'actualitat moderada, com sempre, per l'Helena Garcia Melero. Ens ajudaran a repassar les notícies més importants dels últims dies Sebastià Serrano, Rafel Nadal, Antón Losada, Miquel Puig, Montserrat Nebrera i Tian Riba.

Després dels dos especials de càsting, dissabte ja es van posar en marxa les gales del concurs "Oh happy day"; nosaltres en parlarem amb Elena Gadel, Pedro Pardo, Ana Boadas, Pere Mas i Pep Blay. Analitzarem les actuacions de les corals i discutirem l'encert del nou jurat del programa.

Aquesta setmana serem a Verdú, municipi de la comarca de l'Urgell. Descobrirem com parla la seva gent amb Màrius Serra, i ens acostarem a la font de la plaça que raja vi i presentarem el tema estrella de la setmana: Bacus, la festa de la verema i del vi.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel helena garcia melero màrius serra pedro pardo pep blay pere mas 
Lunes, 5 de octubre de 2015 • 11:05h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]