Close Encounters of the Third KindSeguim a Olot, avui amb un programa ple de temes fascinants... En aquesta mateixa localitat ens hem trobat amb una bruixa del segle XXI, a la qual hem demanat si podia realitzar un encanteri per que li creixés en directe el pèl a Xavi Coral, un dels presentadors del programa. Des d'Olot també descobrirem els secrets que amaguen els fesols de Santa Pau al costat de la doctora Folch, i ens colarem en un museu... de Sants! Us mostrarem com construir la figura religiosa d'un sant de fusta.

I en el plató, tindrem la tarda animada amb Josep Guijarro, expert en temes paranormals, que ve a mostrar-nos en què consisteix el protocol OVNI del Govern, és a dir, quins passos seguirien els polítics si algun dia rebem una visita sorpresa de l'espai exterior. Nosaltres, de moment, us animem a que seguiu el "protocol DIVENDRES", que consisteix en posar la tele cada tarda sobre les 16:35h. i imaginar-se que comença el cap de setmana.

[ Protocolo O.V.N.I. en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch josep guijarro 
Martes, 16 de noviembre de 2010 • 00:03h.

ColónEncetem la setmana amb una nova tertúlia generacional. La setmana passada hi vam tenir els més joves, i ara és l'hora de sentir la veu i el punt de vista dels que ja han superat la franja dels 40: Sebastià Serrano, Pere Escobar, Carles Capdevila i Núria Ferré.

En el programa d'avui també parlarem d'un tema que darrerament ha creat una certa controvèrsia: el supòsit que Cristòfor Colom era en realitat català i que no va descobrir Amèrica. En Josep Guijarro ha fet un recull d'articles i testimonis dels quals es podrien deduir aquests supòsits.

Aquesta setmana, Espartac Peran i el nostre equip d'exteriors s'han traslladat a Gandesa. Avui ens espera una nova edició de "Paraules en ruta", amb l'escriptor Màrius Serra. Coneixerem la gastronomia de la Terra Alta: la clotxa i els pastissos de les dones de Bot, i us mostrarem en què consisteix la cursa de llànties, molt famosa en aquesta població.

DIVENDRES, cada tarda a las 16:35h. a Tv3.

[ Toda la verdad sobre el descubrimiento de América ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila josep guijarro màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano 
Domingo, 10 de octubre de 2010 • 21:21h.

Miqui PuigAvui el plató s'omplirà de girs de guió, McGuffins i arcs de transformació dels personatges quan parlem del que hagi donat de si la setmana a "La Riera", acompanyats dels nostres tertulians habituals: en Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, en David Balaguer, en Pere Mas i l'Ana Boadas.

També ens visitarà a plató en Josep Guijarro, amic de la nau del misteri i expert en fenòmens paranormals. Amb ell parlarem d'avistaments extraterrestres a Catalunya. L'Ana Boadas ha preparat un reportatge especial on ha intentat posar-se en contacte amb un objecte volador no identificat.

I comptarem amb l'actuació d'en Miqui Puig, que ens presenta el seu particular "Homenatge a Barcelona", amb l'EP que acaba de treure amb aquest mateix títol i vol servir de tribut a tots els artistes que han anat circulant en les dècades passades pels escenaris de la Ciutat Condal.

Us deixem amb aquest vídeo que han fet dos dels seus fans:DIVENDRES. 16:30h. a Tv3.

[ "Homenaje a Barcelona" en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer josep guijarro miqui puig pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 4 de junio de 2010 • 00:06h.

Isabel-Clara SimóAvui torna al plató de DIVENDRES la Tatiana Sisquella, la nostra col.laboradora experta en estudis de gènere, i en totes aquelles peculiaritats que fan únics a homes i dones. Al costat d'ella farem una recopilació dels atributs necessaris que defineixen al "home ideal". Constatarem les nostres conclusions amb una convidada de luxe, l'escriptora catalana Isabel-Clara Simó, que acaba de publicar la novel.la "Homes", un compendi de relats que giren entorn a diferents tipologies d'homes.

La cosa es posarà una mica més crepuscular a mesura que avanci la tarda, ja que avui també parlarem de fantasmes i cases encantades a Barcelona al costat de la periodista Sylvia Lagarda-Mata, arran de la publicació del seu llibre "Fantasmes de Barcelona". En Josep Guijarro, exdirector de la revista Más allá, també estarà amb nosaltres tractant de donar explicació a fenòmens inexplicables.

I aquesta travessia estígia ens transportarà fins a Lloret de Mar, on coneixerem una mica millor el cinema de l'època del "destape", al costat del productor Isidor Llorca.

DIVENDRES, o com arribar al cap de setmana trepitjant la catifa vermella. Cada tarda, a Tv3.

[ Isabel-Clara Simó en "Divendres"... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: isabel-clara simó isidor llorca josep guijarro sylvia lagarda-mata tatiana sisquella 
Jueves, 18 de marzo de 2010 • 10:03h.

Josep GuijarroTot el món sap que la barreja de Peta-Zetas amb Coca-cola pot induir a un estat de xoc, i que a les clavegueres viuen cocodrils que en ocasions treuen les dents pel forat del vàter. Avui ens visita el periodista Josep Guijarro, per analitzar què hi ha de debò en aquestes llegendes urbanes.

També tindrem al professor Francesc Torralba, que acaba de publicar un altre llibre amb el títol "L'art de saber estar sol", ideal per l'Espartac Peran, que passa llargs períodes de solitud en la carretera quan viatja pels pobles de tota Catalunya.

I aquesta setmana estem a Torelló, i a part de conèixer a alguns dels personatges més populars del seu carnestoltes, també ens hem trobat amb un expert en l'art de tocar campanes, concretament amb Jaume Tarragona, que pot explicar-nos millor que ningú perquè un "dong" no és el mateix que un "dingdong".

No és una llegenda urbana, cada dia pot ser DIVENDRES. Per exemple avui, a les 16:30h., a Tv3.

[ Josep Guijarro y las leyendas urbanas en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc torralba jaume tarragona josep guijarro 
Martes, 9 de febrero de 2010 • 00:06h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4
[ Páginas: 4 / 4 ]