Guerra de sexes"Guerra de sexes", una apassionant tertúlia que abordarà qüestions que afecten de manera col.lateral a homes i dones, temes en els que no sempre solem posar-nos d'acord. En la taula participaran la Tatiana Sisquella, la Imma Sust, la Sílvia Soler, en Màrius Carol i en Jose Corbacho. Avui començarem tractant el tòpic de la sinceritat entre homes i dones. Veurem que hi ha de cert en allò de que les parelles han d'explicar-se tot entre elles. Quan comencem a sortir amb algú, creieu que és necessari que ens expliqui tot sobre el seu passat? O és millor no saber massa, per si descobrim alguna cosa que no ens agrada? Pot haver-hi secrets entre els membres d'una parella, i continuar sent una relació sincera?

Amb Marc Giró veurem com podem anar a treballar amb la habitual carmanyola i no perdre ni un gram d'estil, i des de Balaguer aprendrem a mantenir-nos en forma mentre fem les nostres activitats quotidianes, amb un metge i un preparador esportiu.

DIVENDRES, 16:35h. Tv3.

[ "Divendres" estrena nueva sección ]

En: Divendres Tv3 
Tags: imma sust jose corbacho marc giró màrius carol sílvia soler tatiana sisquella 
Martes, 21 de septiembre de 2010 • 01:02h.

Rafel Vallbona... i la dels 40, fins i tot la dels 50! Totes! Seran protagonistes en el nostre programa d'avui. Hem convidat a experts en aquestes etapes crucials en l'ésser humà, per a escoltar les seves experiències i, sobretot, els seus consells. Ens visita Llúcia Ramis, una experta en la generació "Ikea", la dels 30, i Sílvia Soler, que ha escrit la novel.la "39+1", i sap molt bé per què no a tothom li ve de gust celebrar l'arribada dels 40. També tindrem amb nosaltres a Rafel Vallbona, que aporta una nova perspectiva al fet inevitable de fer-se gran, i acaba de publicar "L'encant de fer 50 anys". Amb tots ells, i amb Tatiana Sisquella, debatrem aquesta tarda les crisis d'edat.

Amb el metereòleg Tomás Molina tindrem un avanç del temps que ens espera aquest estiu, i també veurem alguns de les destins amb més encant dins de Catalunya, a través de les fotos que els nostres espectadors ens han deixat en el Facebook del programa.

I des de Santa Coloma de Farners, elevarem el pa amb tomàquet a la categoria d'art, i us presentarem a la famíla Tries, que són experts en elaborar unes galetes artesanes tan bones que riu-te tu de les Chiquilín.

Els anys no pesen si els vius en DIVENDRES. Cada tarda en Tv3.

[ La crisis de los 30... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: llúcia ramis rafel vallbona sílvia soler tatiana sisquella tomàs molina 
Martes, 15 de junio de 2010 • 08:04h.

«« Primera | « Anterior | 20 | 21 | 22 | 23 | 24
[ Páginas: 24 / 24 ]