Helena García Melero
L'actualitat política social i cultural analitzada en profunditat des d'una taula moderada per Helena Garcia Melero que estarà acompanyada per Josep Maria Ureta, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Manel Manchón i Tian Riba.

Si volem evitar taques o irregularitats capil·lars a l'estiu, estem en el moment millor per afrontar una depilació. Existeixen molts mètodes per depilar, els més habituals són la cera, la crema depilatòria, l'afaitat o l'ús d'aparells de depilació. Actualment s'han desenvolupat molt altres mètodes més durador o definitius, com ara la depilació làser, la fotodepilació o la depilació mitjançant una agulla electrificada. D'aquesta pràctica, dels mètodes i de les tècniques, en parlarem a DIVENDRES amb el Dr. Jaume Tufet, director de la Clínica Tufet i, a més, en farem una classe pràctica.

Des de Vic, Espartac Peran ens presentarà algunes de les accions gastronòmiques que s'organitzen durant el Mercat del Ram, com ara Lactium i l'Espai Terra i Cuina. Gaudirem d'uns convidats que són especialistes en l'elaboració de formatge i descobrirem els guanyadors del Concurs de Formatges de l'any passat. També aquest any se celebra el 19è Concurs Català de Vaca de Raça Frisona, amb la participació de 65 caps de bestiar, un dels concursos de més renom del Mercat del Ram. Finalment, i entre altres temes, aquest any se celebra el 12è Concurs Nacional de Vaca Bruna del Pirineu, que per cinquè any es fa a Vic i on hi participen els millors animals provinents d'explotacions d'arreu del territori català.

Per acabar el programa, veurem i escoltarem en directe un tema de "Fang i setge" un espectacle que, adoptant els contorns d'un musical de gran format, vol acostar els espectadors a la vida dintre els murs de la ciutat de la Barcelona assetjada el juliol de 1713.​​

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero josep maria ureta manel manchón manuel cuyàs sílvia soler tian riba 
Miércoles, 16 de marzo de 2016 • 00:15h.

Xavier Sala i Martín
Comencem el programa amb una nova classe magistral impartida pel professor d’economia i catedràtic de la Universitat Colúmbia, Xavier Sala i Martín.

Continuen les negociacions entre els partits estatals per formar un govern per a la pròxima legislatura. D’aquest tema i de molts altres d’actualitat, en parlarem en una taula moderada per Helena Garcia Melero que estarà acompanyada per Carles Porta, Núria Ferré, Sílvia Soler i Krzysztof Charamsa.

Des de Puigcerdà entrevistarem Jordi Saragossa, un dels fotògrafs de Kylian Jornet i de l’equip Salomon, un home que, a més de fotògraf, és esportista i aconsegueix arribar a llocs insospitats per capturar les instantànies més arriscades. Parlarem de la Fira del Cavall, una de les més importants del país, i de les activitats equines que estan en funcionament per la comarca de la Cerdanya. Finalment, ens banyarem a l’aigua freda de l’estany per la Rabdomiosarcoma, una malaltia cancerígena que ha colpit la ciutat el 2015.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles porta helena garcia melero krzysztof charamsa núria ferré sílvia soler xavier sala i martín 
Miércoles, 24 de febrero de 2016 • 00:03h.

Helena Garcia Melero
Acabarem l’últim programa del 2015 amb una tertúlia de "La Riera" molt especial. L’últim capítol de l’any es presenta molt mogut, n’analitzarem tots els detalls amb un convidat molt especial: Esteve Rovira, director de la sèrie que vindrà acompanyat d’algunes sorpreses.

També la secció "La crida" estarà centrada en els sentiments que suscita el Nadal. Aquestes festes per a molts són d’alegria, de retrobament i d’il·lusió, i per a d’altres, de desengany, de tristor i de records. Per això ens preguntarem i parlarem de què és per a nosaltres el Nadal i si ens agrada celebrar-lo o no. Acompanyaran l’Helena Garcia Melero a la taula els contertulians habituals: Genís Cinca, Sílvia Soler, Bibiana Ballbè, i amb tots ells, mossèn Francesc Romeu, que ens donarà els seu punt de vista al voltant del tema.

Finalment, ens acomiadarem dels nostres espectadors, i de l’any, amb una actuació en directe del Quartet Mèlt, guanyadors de l’edició d’aquest any del programa "Oh happy day". El grup ens cantarà una de les nadales més populars catalanes: "El dimoni escuat".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé esteve rovira francesc romeu helena garcia melero quartet mèlt sílvia soler 
Miércoles, 23 de diciembre de 2015 • 00:30h.

'Divendres'
Acabem la setmana fent un repàs de tot el que ha passat a la nostra sèrie preferida, "La Riera". Ens acompanyaran per parlar de tot: Pere Mas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei, David Balaguer i Jordi Banacolocha.

Dolors Boatella tancarà la taula de "La Riera" presentant-nos els mems que han funcionat més els últims dies. Lògicament molts, per no dir la majoria, estan centrats en la campanya electoral del 20D. Descobrirem el plató de "La Marató", que es fa aquest cap de setmana. Tindrem el plaer de parlar una estona amb els presentadors, la nostra companya Ana Boadas i el periodista de la casa Toni Cruanyes, perquè ens facin cinc cèntims des seu estat anímic davant la important cita.

"La crida" comptarà aquesta setmana amb la presència de Laura Gutiérrez Garcia, "coach" executiva i personal (Mindfulness Trainer), que ens ajudarà a respondre a la pregunta que ens fem aquesta setmana i que té molt a veure amb la seva feina: ets feliç a la teva feina? També ens acompanyaran, com cada setmana, Bibiana Ballbè, Genís Cinca i Sílvia Soler.

Torna Marc Giró al plató de DIVENDRES per donar-nos una classe magistral de comportament davant una situació quotidiana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé genís cinca laura gutiérrez garcia marc giró sílvia soler toni cruanyes 
Viernes, 11 de diciembre de 2015 • 00:21h.

Marc Giró
Arriba el divendres i és el moment de fer un repàs de tot el que ha passat a "La Riera", opinar i discutir. També tindrem temps d’ensenyar algunes imatges avançant-nos al dia d’emissió.

Aprofitarem quan el debat estigui més encès per presentar la secció dels mems amb Dolors Boatella. Recordeu que ens mostrarà les imatges que han estat virals durant la setmana i destacarem, entre d’altres, les sessions al Parlament de Catalunya per investir Artur Mas com a president de la Generalitat i l’última cursa del Mundial de Moto GP, on van continuar les declaracions creuades entre els principals pilots.

A més, Bibiana Ballbè ens porta el lideratge com a tema de la "Crida de Divendres". En una setmana on l’actualitat ha girat al voltant de la investidura del President de la Generalitat, ens preguntem sobre les qualitats que ha de tenir un bon líder, en tots els àmbits. A part de Genís Sinca i Sílvia Soler, comptarem amb la presència de Xesco Espar.

Riurem, com sempre, amb les classes de bones maneres que ens imparteix setmanalment Marc Giró.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé dolors boatella genís sinca sílvia soler xesco espar 
Viernes, 13 de noviembre de 2015 • 00:07h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 24 ]