Gemma CernudaAl programa d'aquesta tarda, les dames tindran un paper especialment protagonista, a través del llibre "366 frases que tota dona ha de saber", de Gemma Cernuda. El treball resulta ser un compendi que ofereix just el que promet: 366 perles que han deixat anar en clau afirmativa diverses fèmines il.lustres de l'altura de Zsa Zsa Gabor o Simone de Beauvoir, perfectament aplicables als temps actuals, i a la dona real d'avui. D'aquestes frases amb trompa de falopi parlarem al costat de les nostres maquíssimes col·laboradores: Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust, Isabel Clara-Simó i Ana Boadas.

I només portem dos dies a Gavà, però ja ens hem fet amics dels Rolling Stones, dels U2 i dels Red Hot Chilli Peppers locals. Ells són grups tribut d'aquestes grans bandes i, en una demostració en directe de les seves habilitats, portaran l'esperit del rock al seu terreny, el Baix Llobregat.

"DIVENDRES", aquesta tarda en directe a les 16:40h. a Tv3, i si vius a València, a la mateixa hora a través de la nostra web.

[ Un DV "palabra de mujer" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carolina ferre imma sust isabel-clara simó sílvia soler 
Martes, 1 de marzo de 2011 • 00:08h.

Angelina JolieAquesta tarda hem preparat un magazín en el qual, per sobre de tot, buscarem la bellesa i la perfecció. Ens hem proposat trobar les qualitats que haurien de reunir l'home i la dona perfectes. Per parlar del tema, hem cridat un grup d'homes i dones que, ja per separat, són un encant, però quan s'ajunten ens agraden encara més. El motiu? És molt probable que entre tots reuneixin els atributs innats de l'home i la dona 10: Jose Corbacho, Tian Riba, Pere Mas, Imma Sust, Carolina Ferre i Sílvia Soler.

Avui també posarem al vostre abast les últimes novetats en millores d'estètica, ja que ens acompanyen alguns dels metges de cirurgia plàstica més prestigiosos del país, el Dr. Antonio Tàpia, la Dra. Begoña Martínez i el Dr. Ramon Vila-Rovira, -el metge que va operar el nas de Belén Esteban-. Amb ells repassarem l'abans i el després de les grans operacions d'estètica dels famosos.

I una cosa indispensable per estar més guapos: seguir una alimentació saludable. Des de Salt, la nutricionista Montse Folch ens resol la difícil equació de menjar sa sense renunciar al nostre ritme de vida.

DIVENDRES, cada tarda en directe a Tv3.

[ Gente perfecta en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio tàpia begoña martínez carolina ferre imma sust jose corbacho montse folch pere mas ramon vila-rovira sílvia soler tian riba 
Martes, 22 de febrero de 2011 • 00:09h.

Francisco de SertPep Guardiola va felicitar Vicente del Bosque pel seu títol de marquès concedit pel rei Joan Carles, i va fer broma quan l'hi van preguntar si a ell li donarien: "Marquès? Aquí a Catalunya no n'hi ha, d'això".

Avui, a DV, hem volgut fer un petit treball de recerca sobre l'existència (o no) no únicament de marquesos, sinó de comtes i ducs dins de Catalunya, i resulta que, efectivament, Guardiola estava equivocat, ja que, per aquestes terres també hi corre la sang blava. Ens acompanyarà, per parlar-ne, Francisco de Sert, Comte de Sert, i un habitual del programa, Màrius Carol.

I en la nostra tertúlia dels dimarts parlarem d'AMOR, així, en majúscules, invocarem Cupido al costat de Luis Racionero, un home que n'ha sortit viu de sis grans històries d'amor i ha escrit un llibre sobre el tema. És cert que com el primer amor no n'hi ha un altre d'igual? Existeix l'amor a primera vista? Són temes que tractarem amb Carolina Ferre, Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler i Jose Corbacho.

I continuem a Canet de Mar! Avui: Els Comediants i el Canet Rock.

DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Catalanes de sangre azul ]

En: Divendres Tv3 
Tags: canet rock carolina ferre els comediants francisco de sert imma sust jose corbacho màrius carol sílvia soler 
Martes, 8 de febrero de 2011 • 00:10h.

Papers de SalamancaCinc anys després del retorn a Barcelona dels "papers de Salamanca", avui, a DV parlarem amb el director de l'Arxiu Nacional de Catalunya, Josep Maria Sans i Travé, i els historiadors Josep Cruanyes i Josep Maria Solé i Sabaté, per conèixer de primera mà alguns dels manuscrits que s'han pogut recuperar fins al dia d’avui, i de passada saber el destí dels documents que encara no han estat retornats.

A la nostra tertúlia dels dimarts tornem a reunir una taula amb convidats sense pèls a la llengua com Sílvia Soler, Carolina Ferré, Jose Corbacho i Tian Riba. Avui parlaran sobre l'eliminació dels 80km/h i sobre quin és el límit del dret a la intimitat. Amb la Dra. Folch, des de Valls, us demostrarem que menjar tapes no té per què ser perjudicial per conservar la nostra figura.

Cada dia és DIVENDRES, 16:35h. Tv3.

[ Los papeles de Salamanca llegan a DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch jose corbacho josep cruanyes josep maria sans i travé josep maria solé i sabaté sílvia soler tian riba 
Martes, 1 de febrero de 2011 • 00:07h.

Augusto AlgueróVolem creure que les persones són com el bon vi, i tendeixen a millorar amb l'edat, però aquesta regla no es compleix en tots els casos. Molts ens prenem molt a pit l'arribada dels 40, així que avui, coincidint amb el 40 aniversari de Xavi Coral i de Pep Guardiola, ens hem proposat parlar sobre com afecta homes i dones l'arribada d'aquesta edat tan potent, i de pas intentar descobrir quina es podria considerar la millor edat en la vida de les persones. Per parlar del tema, hem cridat uns col.laboradors madurets, però amb les idees molt fresques: Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol i José Corbacho.

Avui també ens visita Santi Carulla, ex Mustang, per recordar la figura del recentment desaparegut Augusto Algueró, autor d'alguns dels éxits ie-ié més importants de la música pop espanyola de la dècada dels 70 com aquest o aquest.

I seguim al costat d'Espartac a la població de Caldes de Montbui. Avui parlarem amb Ramon Folch i Camarasa, fill de Josep Maria Folch i Torres.

Viu un DIVENDRES Forever Young (per sempre ie-ié) a les 16:35h., a Tv3.

[ Para siempre ye-yé ]

En: Divendres Tv3 
Tags: imma sust jose corbacho josep maria folch i torres màrius carol ramon folch i camarasa santi carulla sílvia soler 
Martes, 18 de enero de 2011 • 00:10h.

«« Primera | « Anterior | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 22 / 24 ]