Concurs 'Gran Nord'El catedràtic en economia Xavier Sala i Martín no podia marxar de vacances sense explicar-nos què ha passat en l'àmbit econòmic en els últims dies. Avui parlarem del nou paquet de retallades anunciat pel Govern i les primeres respostes en aquest àmbit al voltant de les noves mesures.

Repassarem les millors fotos que ens han enviat els nostres espectadors fent la salutació típica dels habitants de Nord, la població protagonista de la sèrie de Tv3. Un jurat, integrat pels actors de "Gran Nord" Pep Cruz i Marta Pérez i pel fotògraf Francesc Fàbregas, decidirà quins dels nostres espectadors s'emporten tres estades de cap de setmana al Pallars Sobirà. Vosaltres també podeu escollir la millor fotografia entre totes les que hem rebut si cliqueu aquest enllaç.

Avui també coneixerem com és la casa que l'Institut d'Arquitectura del Vallès de la UPC presenta al Solar Decathlon 2012, un concurs considerat "la Fórmula 1" de l'arquitectura sostenible. En parlarem amb dos dels alumnes que han ideat la casa, Aitor Iturralde i Jordi Mitjans, i amb l'arquitecte Coque Claret.

I durant el nostre últim dia a Les Franqueses del Vallès, farem una mica de turisme amb Pep Bou, el gran artista de les bombolles de sabó, i un repàs dels fets històrics més destacats dels que hem parlat al llarg de la temporada amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Cada tarda és DIVENDRES, a Tv3. Amb Xavi Coral i Espartac Peran, en directe després de "La Riera".

[ Economía, arquitectura sostenible y el espíritu de "Gran Nord" a "Divendres" ]
La grossa de Nadal a la tertúlia de 'Divendres'Aquesta setmana acabem amb un gran DIVENDRES on analitzarem tot el que ha passat a "La Riera", amb Pere Mas, Ana Boadas, Enric Majó, l'àvia Remei i David Balaguer. L'Ernest i l'Imma han estat la sorpresa de la setmana a la sèrie. Parlarem d'aquesta relació fugaç a més d'analitzar una fi que es veia venir... la del Sergi i l'Olga. Descobrirem quina és la mutació del gen Guitart-Riera, que aconsegueix que els seus portadors mostrin el millor de si mateixos. I ens prepararem per a l'arribada del capítol 500 de la sèrie (dimecres de la setmana que ve) i per això n'escoltarem els creadors, perquè ens donin algunes pistes del que passarà... A més de rebre el nostre "convidat/da" sorpresa...

I per últim, la gran pregunta del dia: guanyarà el Barça aquest divendres l'últim títol de l'era Guardiola? Poques hores abans de la final de la Copa del Rei, en parlarem amb Pep Cruz, Pilar Calvo, Pitu Abril, Ernest Folch i Rafel Nadal.

16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ Tertulia de "La Riera" y la final de la Copa del Rey, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó ernest folch la riera pep cruz pere mas pilar calvo pitu abril 
Viernes, 25 de mayo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]