Tv3
'Divendres'
Aquest dimecres hi ha previst que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, se sotmeti a una qüestió de confiança davant dels diputats del Parlament. En farem un seguiment exhaustiu en una sobretaula formada per Rafel Vilasanjuan, Vicent Sanchis, Jaume Barberà, Marina Llansana, Xavier Fina i Tian Riba.

Primer capítol de "La fórmula Xevi" la nova secció del DIVENDRES que condueix el psiconeuroimmunòleg, posturòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer. Aquesta setmana ens concentrarem a resoldre els problemes de migranya que passaran, entre d'altres, per controlar diàriament l'alimentació. Per parlar també del tema ens acompanyarà la doctora en farmàcia Glòria Sabater Sabater.

A l'Estany d'Ivars hi ha una varietat de moixons extraordinària. Uns arriben, altres marxen i uns tercers s'hi queden. Coneixerem com es fa l'anellament d'ocells per tal de poder seguir-los la pista mentre volen pel Pla de l'Urgell i, fins i tot, migren cap a altres espais naturals llunyans.​​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran glòria sabater sabater helena garcia melero xevi verdaguer 
Miércoles, 28 de septiembre de 2016 • 00:01h.


Una col.laboració única en la que Andreu Buenafuente conversarà amb al President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. "Fora de sèrie" és una de les novetats de la temporada de TV3. Un programa dirigit per Agustí Esteve en el que cada entrega estarà presentada per diferents personatges que han estat lligats a la trajectòria de TV3 i que actualment són referències en el món de la comunicació i l'entreteniment, com és el cas d'Andreu Buenafuente, i que per a l'ocasió trien el seu entrevistat i busquen un escenari significatiu a on dur a terme aquesta conversa.

Andreu Buenafuente i Carles Puigdemont
Per aquesta primera entrega Andreu Buenafuente ha volgut convidar al President Puigdemont a diferents espais que serviran d'escenari a la conversa i que marcaran el seu curs. 
El resultat és una conversa distesa on es parla de la independència, el govern català, el bloqueig polític espanyol, els greuges mutus i les conseqüències d'una possible independència de Catalunya. La conversa, sempre en un clima de respecte i voluntat d'entesa, també té moments de discrepància i d'acostament de postures.

Andreu Buenafuente i Carles Puigdemont

El programa, d'una hora aproximada de durada, està estructurat en dues grans parts. En la primera es fa un resum del pas d'Andreu Buenafuente per TV3 i es recorden imatges d'alguns dels programes que va protagonitzar i que el van donar a conèixer. En la segona part, Buenafuente entrevista al President Puigdemont. L'entrevista no és estàtica i en un sol escenari, sinó que transcorre en diversos ambients. Així veurem a Puigdemont i Buenafuente dins el cotxe oficial, prop del mercat de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat o al mirador de Torre Baró de Barcelona, on posaran punt final a la conversa.

"Fora de sèrie", dijous 22 de setembre a les 22:35h. per TV3.

En: Andreu Buenafuente Tv3 
Tags: andreu buenafuente carles puigdemont fora de sèrie tv3 
Miércoles, 21 de septiembre de 2016 • 11:11h.

'Divendres'
Estrenem "La setmana del Bassas" de la temporada i Antoni Bassas ens parlarà, entre altres temes, d'algunes anècdotes de les seves vacances d'estiu i, amb motiu de la tornada dels nens a l'escola, parlarà del bullying com un problema cada cop més important.

Entrevistarem l'advocat i escriptor català Ildefonso Falcones que acaba de publicar la seva nova novel.la "Els hereus de la terra", la molt esperada continuació del fenomen editorial "L'església del mar".

Obrirem una nova sobretaula que anomenarem "A cor obert" i que repassarà les noticies de caire social que més interès han suscitat als espectadors del nostre país.​ Ens acompanyaran: Toni Aira, Carles Cortina, Josep Maria Bunyol i Ana Boadas.

​Tot i que canvia de dia, tornarem a fer des de Tàrrega una de les nostres seccions més emblemàtiques: les "Paraules en ruta" conduïda, com sempre, per Màrius Serra.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran helena garcia melero ildefonso falcones 
Jueves, 8 de septiembre de 2016 • 00:16h.

Helena García Melero
Centrarem la connexió des de Tàrrega en la Fira de Teatre al Carrer, el mercat internacional de les arts escèniques més important del sud d'Europa.

A la sobretaula d'actualitat parlarem de les últimes informacions relacionades amb les eleccions espanyoles. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Rafel Nadal, Quim Torra, Montserrat Nebrera, Alejandro López Fonta i Pere Mas.

Parlarem de l'estrena de la pel·lícula "The chosen: L'escollit". Ens acompanyaran l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté i el seu director, Antonio Chavarrías.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio chavarrías espartac peran helena garcia melero 
Miércoles, 7 de septiembre de 2016 • 00:01h.

'Divendres'
La mare Teresa de Calcuta esdevingué santa durant una missa de canonització oficiada pel papa Francesc a la plaça de Sant Pere i davant de més de 100.000 persones. Recordarem la figura de la nova santa i revisarem si hi ha personalitats catalanes que optin a la canonització amb Francesc Romeu, Genís Cinca, Francesc Rosaura i Tian Riba.

Estrenem la secció "En clau de Pardo" amb el compositor, director d'orquestra i pianista Pedro Pardo. En el primer programa i d'una manera molt entenedora pels profans, ens parlarà del piano i del perquè és considerat l'instrument més important de tots.

Quants cops hem sentit "el meu gos m'entén de veritat", doncs bé, un estudi recent fet per la Universitat de Budapest ens ho confirma.​ En parlarem amb el veterinari, etòleg clínic i investigador Jaume Fatjó, i amb Paula Calvo, etòloga i educadora canina.

Començarem una nova secció a Tàrrega que repetirem setmanalment en totes les poblacions que recorrerem: "El visitant sorpresa", que els convilatans hauran d'endevinar i a qui sotmetrem a un qüestionari sobre el municipi.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc romeu francesc rosaura genís cinca jaume fatjó paula calvo pedro pardo tian riba 
Lunes, 5 de septiembre de 2016 • 18:45h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 278 ]