DIVENDRES
"La setmana del Bassas": l'Antoni ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes de l'actualitat. Entre d'altres, comentarà el sistema actual de pensions i el futur que li espera.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caire social que més interès han suscitat en els espectadors durant la setmana.

Entrevistarem el cantant, actor i presentador Bertín Osborne, que arriba al plató de DIVENDRES per estrenar "Va por ellas".

Al final del programa farem una nova entrega del Concurs de la Grossa de Cap d'Any. Responent a la nostra web una paraula clau, un dels nostres espectadors podrà guanyar 10 butlletes del nostre número i, en el cas que sigui premiat, podria arribar a guanyar un milió d'euros.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas bertín osborne espartac peran helena garcia melero 
Jueves, 15 de diciembre de 2016 • 00:02h.

'Divendres'
Estrenem "La setmana del Bassas" de la temporada i Antoni Bassas ens parlarà, entre altres temes, d'algunes anècdotes de les seves vacances d'estiu i, amb motiu de la tornada dels nens a l'escola, parlarà del bullying com un problema cada cop més important.

Entrevistarem l'advocat i escriptor català Ildefonso Falcones que acaba de publicar la seva nova novel.la "Els hereus de la terra", la molt esperada continuació del fenomen editorial "L'església del mar".

Obrirem una nova sobretaula que anomenarem "A cor obert" i que repassarà les noticies de caire social que més interès han suscitat als espectadors del nostre país.​ Ens acompanyaran: Toni Aira, Carles Cortina, Josep Maria Bunyol i Ana Boadas.

​Tot i que canvia de dia, tornarem a fer des de Tàrrega una de les nostres seccions més emblemàtiques: les "Paraules en ruta" conduïda, com sempre, per Màrius Serra.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran helena garcia melero ildefonso falcones 
Jueves, 8 de septiembre de 2016 • 00:16h.

Helena García Melero
Comencem el programa, com cada dijous, amb la presència d'Antoni Bassas, tot recordant les qüestions que més interès li han suscitat durant la setmana.

El 28 i 29 de maig, se celebra al Tecnocampus de Mataró el primer festival dedicat a l'alimentació saludable i ecològica, anomenat Cómo Como Festival. Segons la periodista Núria Coll, que tindrem en directe al programa: "l'objectiu és que aprenguem a alimentar-nos saludablement i ho fem gaudint d'un menjar deliciós". També ens acompanyaran a la taula els especialistes Xevi Verdaguer, Carla Zaplana i Olga Cuevas.

Acabarem la setmana a Sitges amb Espartac Peran, que ens mostrarà alguns dels racons que no ens podem perdre quan visitem la localitat.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dijous 26 de maig a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas carla zaplana espartac peran helena garcia melero núria coll olga cuevas xevi verdaguer 
Jueves, 26 de mayo de 2016 • 00:01h.

Antoni Bassas
Antoni Bassas que ens farà una anàlisi molt personal del que li ha cridat més l'atenció l’última setmana.

Ja som de ple a primavera, s'acosta el bon temps i tenim una cita obligada amb la periodista d'estilisme i moda Queta Karmany. Texans de cintura alta i d'estripats, monos amb pantalons coulottes, faldilles llapis, vestits transparències... el que es portarà, en definitiva, l'estiu 2016 que ja està arribant.

​Passarem el darrer dia a la capital del Ripollès per tal de conèixer aquells espais que no podem deixar de veure quan visitem la ciutat. També ens acompanyarà Pep Nogué per recomanar-nos les carns més cuinades de Ripoll i la comarca.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, divendres 22 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran helena garcia melero queta karmany 
Jueves, 28 de abril de 2016 • 00:01h.

Antoni Bassas
Com està succeint durant els últims dies, l’actualitat política està manant en l’agenda periodística de la majoria de mitjans de comunicació, i al DIVENDRES, com no podia ser d’una altra manera, tindrem la presència d’Antoni Bassas, perquè ens faci, entre altres temes, una anàlisi de la situació segons el seu particular punt de vista.

Espartac Peran s’acomiada d’Igualada repassant tres espais que no podem deixar de visitar quan anem a la capital de l’Anoia: passejarem pel nucli antic, pel passeig Verdaguer (antic carrilet de ferrocarrils) i pel barri del Rec. Finalment, David Balaguer ens mostrarà una instal·lació de 200m2 on un igualadí hi té el seu museu particular relacionat amb el món dels trens, un muntatge impressionant que no podem deixar de veure.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas david balaguer espartac peran helena garcia melero 
Jueves, 14 de enero de 2016 • 00:09h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 18 ]