Marc GiróAvui comença l'estiu, època en què veiem coses com gent passejant amb sandàlies i mitjons, dones amb biquini comprant en un súper o nens que juguen a pilota a la sorra a dos pams nostre. Què cal i què no cal fer a l'estiu? Ens ho concretarà Marc Giró, dins d'una ruta de bons modals a tenir molt en compte per no perdre la fe en el bon gust dels humans durant l'etapa més calorosa de l'any. Tot en format tertúlia en companyia de Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre.

Us heu preguntat alguna vegada com es ven Catalunya internacionalment a nivell turístic? Com es veu la marca "Catalunya" arreu del món? Parlarem d'aquest tema amb Jordi Secall, director de màrqueting de l'Agència Catalana de Turisme; Francesc Cabana, advocat i historiador de l'economia, i els col.laboradors del programa Màrius Carol i Tian Riba. També tindrem una connexió en directe amb Antoni Bassas des de Boston, per saber de primera mà com veuen la marca "Catalunya" des de l'altra banda de l'Atlàntic.

També sabrem què no ens podem perdre quan visitem El Prat de Llobregat i rememorarem els cinemes d'abans (els preus, les actituds, les olors, les il.lusions...) amb Josep Maria Solé i Sabaté.

Conduït per Xavi Coral i Espartac Peran. 16:30h. Tv3.

[ Un verano con buen gusto en "Divendres", 16:35h. en Tv3 ]
Antoni BassasDavant l'evolució de la crisi, i de com està afectant la nostra societat, Tv3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de Tv3 tiren endavant una acció excepcional: La Marató per la pobresa. El corresponsal de TV3 a Washington, Antoni Bassas, i la presentadora del "TN cap de setmana", Agnès Marquès, seran els encarregats de conduir el pròxim 27 de maig aquesta iniciativa solidària, i, pocs dies abans, Xavi Coral tindrà l'ocasió d'entrevistar aquests dos grans comunicadors al plató de DIVENDRES.

Avui també ens visita el metge veterinari Joan Cunill, que assegura haver descobert l'elixir de l'eterna joventut... en el rovell de l'ou! Ens aportarà estudis científics que avalen les seves teories. Seguim amb l'Espartac a la localitat de Verdú, població que té una llarga tradició ceramista, en què destaca una peça emblemàtica, el silló negre, un càntir que fins fa cinc dècades era present a moltes llars catalanes. Recordarem aquest i altres estris, com ara la lletera, el molinet de cafè o cambra freda amb l'àvia Remei, l'historiador Ramon Boleda i els ceramistes de Verdú. I abans d'acabar el programa aprendrem a cuinar cargols, un dels grans tresors gastronòmics de les terres de Ponent, amb el xef Josep Maria Morell.

En directe, 16:40h., a TV3.

[ Los presentadores de "La Marató per la pobresa", en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agnès marquès antoni bassas joan cunill josep maria morell la marató ramon boleda 
Miércoles, 23 de mayo de 2012 • 00:00h.

DyangoEns acomiadem avui de Caldes de Montbui, però, abans de marxar, hem quedat amb dos cantants que coneixen molt bé el municipi que ens ha acollit aquesta setmana. En primer lloc ens veurem amb Miqui Puig, que ens portarà de canyes per llocs d'interès turístic. Espartac Peran i l'exlíder de Los Sencillos contrastarán gustos musicals, una cosa que també tindrà l'oportunitat de fer amb el cantant Dyango, natural de Caldes de Montbui, que ens interpretarà en directe algun dels seus grans èxits. Quins referents musicals unirà el nostre presentador d'exteriors amb aquest parell d'artistes?

Al plató seguirà la festa: primer amb la classe d’economia en temps de crisi impartida pel catedràtic Xavier Sala i Martín, i més tard amb la celebració del 50 aniversari de la proclamació de John F. Kenney com a president dels EUA. Connectarem via videoconferència amb Washington D.C. per parlar d'aquest tema amb el periodista Antoni Bassas.

Avui viatgem del Vallès Oriental a la capital d'Amèrica, passant per l'estudi 2 de Sant Joan Despí.

Benvinguts a DIVENDRES. 16:37h. Tv3.

[ Motor para dummies ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dyango miqui puig xavier sala martín 
Jueves, 20 de enero de 2011 • 00:05h.

Antoni BassasAixò s'acaba, i com cada any comencen les llistes recopilatòries que recullen el millor en camps tan apassionants com la zoologia, la política, els destins paradisíacs o les pel.lis de kung-fú. Nosaltres hem intentat fer la nostra llista personal dels moments més memorables, no només d'aquest any 2010 que ja acaba..., sinó de la dècada sencera! Per això ens acompanya el periodista Antoni Bassas, amb el qual recorrerem els deu esdeveniments que, segons ell, han definit un abans un després en els últims deu anys.

També recordarem les joguines amb les quals somiàvem quan érem petits: la Nancy Selene, el Super Cine Exin i tants d'altres..., de la mà de Ròmul Brotons, autor del llibre "Benvolguts Reis Mags", una antologia sentimental plagada de jocs que van viure en l'època que no existien els videojocs, i que resumeixen perfectament la infància de molts de nosaltres.

I tindrem temps per tornar a Andorra, i per parlar d'economia amb el catedràtic Xavier Sala i Martín, no volem que la pujada de gener us enxampi per sorpresa.

[ Lo mejor de la década según Antoni Bassas ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas ròmul brotons xavier sala martín 
Jueves, 23 de diciembre de 2010 • 00:08h.

«« Primera | « Anterior | 14 | 15 | 16 | 17 | 18
[ Páginas: 18 / 18 ]