Albert OmEncetem la setmana al magazín DIVENDRES amb la nostra taula dels dilluns. Avui tindrem un nou punt de vista, una convidada entre els nostres habituals col.laboradors Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Carles Capdevila. Es tracta de Lidia Heredia, directora i presentadora de l'espai de debat de Tv3 "Banda ampla".

Avui també rebrem la visita d'Albert Om, que ens explicarà els detalls de la segona temporada d'"El convidat", que s'estrena aquesta mateixa nit a Tv3.

Santpedor serà la localitat protagonista de la setmana; des d'allà, Màrius Serra ens ha preparat una nova edició de les seves Paraules en ruta, per acostar-nos a les variants dialectals del català que s'hi parlen. I no podríem passar per alt El timbaler del Bruc, que era de Santpedor; coneixerem els seus descendents i en sabrem la història de la mà de Josep M. Solé i Sabaté. DIVENDRES, 16:40h. a Tv3.

[ Albert Om es hoy "El convidat" de Xavi Coral en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert om carles capdevila josep maria solé i sabaté lidia heredia núria farré pere escobar sebastià serrano 
Lunes, 19 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Xavier SardàAquesta tarda, al magazín DIVENDRES rebem uns vells amics del programa, Xavier Sardà i Ernest Folch, els quals vam tenir ocasió de veure en acció durant la temporada passada, en un dels cara a cara sobre temes de política, cultura i societat més intensos que es recorden (en un programa de TV d'aquesta franja horària, és clar). En el curs que comença, Sardà i Folch seguiran tractant temes d'actualitat sociopolítica, ara  al costat dels periodistes Anna Grau i Jordi Barbeta.

Al programa d'avui també recordarem el 10è aniversari dels atacs de l'11-S als Estats Units, amb tres testimonis que van viure l'atemptat en primera persona: Núria Bacardit, Núria Ribó i Franc Carreras.

Al costat d'Espartac Peran i l'historiador Josep M. Solé i Sabaté visitem el monestir de Sant Pere de Rodes, per més tard endinsar-nos en els misteris que amaguen les pedres prehistòriques que hi ha al Cap de Creus. Per a aquest viatge tan fantàstic ens acompanya el nostre expert de les coses insòlites, el periodista i investigador Josep Guijarro.

DIVENDRES, en directe cada tarda sobre les 16:30h. a Tv3.

[ Hoy en DV: Javier Sardà, misterios del Cap de Creus y recordamos el 10º aniversario del 11-S ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch franc carreras jordi barbeta josep guijarro josep maria solé i sabaté núria bacardit núria ribó xavier sardà 
Miércoles, 7 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Papers de SalamancaCinc anys després del retorn a Barcelona dels "papers de Salamanca", avui, a DV parlarem amb el director de l'Arxiu Nacional de Catalunya, Josep Maria Sans i Travé, i els historiadors Josep Cruanyes i Josep Maria Solé i Sabaté, per conèixer de primera mà alguns dels manuscrits que s'han pogut recuperar fins al dia d’avui, i de passada saber el destí dels documents que encara no han estat retornats.

A la nostra tertúlia dels dimarts tornem a reunir una taula amb convidats sense pèls a la llengua com Sílvia Soler, Carolina Ferré, Jose Corbacho i Tian Riba. Avui parlaran sobre l'eliminació dels 80km/h i sobre quin és el límit del dret a la intimitat. Amb la Dra. Folch, des de Valls, us demostrarem que menjar tapes no té per què ser perjudicial per conservar la nostra figura.

Cada dia és DIVENDRES, 16:35h. Tv3.

[ Los papeles de Salamanca llegan a DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch jose corbacho josep cruanyes josep maria sans i travé josep maria solé i sabaté sílvia soler tian riba 
Martes, 1 de febrero de 2011 • 00:07h.

«« Primera | « Anterior | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
[ Páginas: 11 / 11 ]